דוקטור נוירוזיס באה לעזרתכם!

נכון ../images/Emo99.gif

חיפשתי הרגע את הסרט סיפור סינדרלה באינטרנט כדי לראות היום חלקים, מחר את הסרט המלא וגיליתי שיש שני סרטים עם אותו השם. אחד עם הבלונדיני והילארי דאף שהיא מנקה וכל זה והשני עם סלינה גומז עם עוד מישו (הפעם עם שיער כהה) חחחח לא ידעתי

didalf

Well-known member
כע הוא נקרא "עוד סיפור סינדרלה"../images/Emo109.gif

ראיתי חצי ממנו כשהיה פעם ביס, נחמד.

חח ראיתי עכשיו את הסוף ../images/Emo3.gif

ונזכרתי שאני גם ראיתי חלק מהסרט הזה, רק בסוף היה רשום עוד סיפור סינדרלה

didalf

Well-known member
אה ול"בלונדיני" יש שם!!../images/Emo109.gif

צ'אד מייקל מורי, והוא מושלם

חחח אנשים אני צריכה עוד המלצות ../images/Emo6.gif

המלצה לכל לילה זה נהדר
אני רואה בחלקים בלילה ובבוקר שלם

קנדלה2

New member
1/9/2010

איזה מפגר זה ביום אבל שחוזרים לבית ספר... יש כמעט מלאכים
אם זה לעשות טוב ביום רע זה מפגר זה כאילו לראות טלוויזיה בכיפור אבל מה שהכי טוב שהבית ספר שלי נסגר :) למדתי באחד מבתי הספר שנסגרים
חחח

קנדלה2

New member
מזאת אומרת שהבית ספר נסגר ?

הבית ספר שלי נסגר :) אין יותר בית ספר גם לא שנה הבאה וגם לא עו שנתיים וגם עוד לא 20 שנה פיניטו איזה כיפליי :)

חנה גולדברג מגיעה ל-../images/Emo43.gif

הסופרת והמשוררת חנה גולדברג תגיע להתארח בפורום ספרות לילדים ולנוער בשעה 19:00, לרגל צאת ספר הילדים החדש שלה "שוקימוקי". העלו את שאלותיכם אליה כבר עכשיו! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=848&MessageId=143075256
הפסיכולוגיות ההתפתחותיות דפנה שמיר ויעל קוצ'ינסקי מצוות "בייבי באז" יתארחו בפורום הורים לפעוטות ב-20:00 - בנושא משחק אצל ילדים. יש לכם שאלה בנושא? אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1934&MessageId=143057298

Miss Roni

New member
פירסמו ציוני בגרות במת' ואנגלית D:

קיבלתי פאקינג 100 בבגרות באנגלית
אני עדיין בשוק מזה חחחחחח ו-84 במתמטיקה
.. זה לא טוב יחסית לזה שזה שאלון 003
איך הציונים שלכם?

XקוקיX

New member
אני מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

באנגלית הלך לי סבבה וחשבתי שאקבל 90-93 וקיבלתי 100!! במתמטיקה היה קשהההההה בטירוף חשבתי שאקבל בערך 70 וקיבלתי 90!!!!!!!! לאורך כל השנה היו לי ציונים מתחת ל70 ודווקא בבגרות 90 :) (שאלון 804.. זה התוכנית החדשה ב4 יחידות). אין אני מאושרתתתתת, לא צריך מועדי ב' על הראש (:)

XקוקיX

New member
כן (:)

נראה לי שהם טעו לי בציונים או נתנו לי ציונים של מישהו אחר

XקוקיX

New member
חחחחח תודה ../images/Emo3.gif

אבל באמת, מתמטיקה ואנגלית זה המקצועות עם הציונים הכי נמוכים שלי וזה ממש מוזר XD חחחחח

Miss Roni

New member
חחחחח מבינה אותך לגמריי

העיקר יש ציונים טובים, הכי חשוב :)

למעלה