תשובה

האמת, עוד לא ממש חשבתי על זה. זה לא עניין כל כך גדול בשבילי. נצטרך להתלבש יפה, אני מניחה...

hilali1

New member
ללבוש שמלה יפה להתאפר להסתדר

היום אהרון פררה השמיע את השיר הזה ברדיו ודיבר עליו כל התוכנית..

hilali1

New member
שתי שאלות ברשותך ../images/Emo9.gif

מכירה את התרגום הזה לצרפתית לשיר קיץ
http://meshi.fr/?p=72 היית רוצה לשיר פעם גם בשפה הזו
אה ולגבי הבקבוק הזה - שברת אותו בסוף
זהו, תודה רבה על הכל

תשובה

לא, אבל אקשיב לו כשנסיים. לא שברתי את הבקבוק, פשוט "דגתי" מתוכו את הברכות והן היו מקסימות!

אהלן איה../images/Emo9.gif

קודם כל רציתי להגיד לך שאני ממש ממש אוהבת להקשיב לדיסק שלך, הוא מצויין ואני נורא מתחברת
חוצמיזה רציתי לדעת.. את מכירה את השחקנית טלי שרון?
מה את חושבת עליה? ו.. אממ יש מצב לראות אותך משחקת באיזו סדרה/בתאטרון/בסדרט או משהו כזה? את מתחברת למשחק או שזה לא כלכך בתכנון שלך? תודה

תשובה

הי, אני מוכרחה להודות שאני לא כל כך רואה טלוויזיה ולא כל כך בקיאה במה טלי שרון השתתפה. בכל מקרה היא מאוד יפה... לשחק זה משהו שנמצא בסדר העדיפויות שלי בזמן הקרוב.

עוד כמה שאלות קטנות...

איזה אומנים את אוהבת? (זמרים/שחקנים/פוליטיקאים-לא כלכך אומנים אבל לא נורא) מה התחביבים העיקריים שלך? את אוהבת את הסדרה "חברים"? באיזה מגמה היית בתיכון? איזה חג את הכי אוהבת? לאיזה תחפושת את מתחפשת (אם בכלל) ולמה התחפשת בעבר? מה החלום שלך? אני בטוחה שהגשמת חלק ממנו.. אבל מה את מצפה מהעתיד? טוב חפרתי לך, מסכנה, אני לא אמשיך
תודה רבה:)

תשובה

לגבי זמרים - עניתי קודם. פוליטקאים - אני לא אוהבת!
התחביבים שלי הם בעיקר לקרוא ולבשל. אני מתה על "חברים"... סדרה מעולה. החג ההאהוב עלי הוא ראש השנה. זה החג הכי חגיגי... עוד לא החלטתי למה אני מתחפשת. בעבר התחפשתי לכל מיני - הכי מוצלחת הייתה הבחורה מהמטריקס. היו לי מלא רובים... את החלום שלי אני מגשימה כל יום. אני רק חולמת להמשיך.

שאלה קטנה

סתם משהו שחשבתי עליו לפני כמה ימים... את מוצאת את עצמך לפעמים מזמזמת את השירים שלך

תשובה

לעיתים רחוקות. וכשאני קולטת שזה מה שאני עושה, אני נבוכה נורא ומיד מזמזמת בכוח שיר אחר...

hilali1

New member
חשבת פעם לשלב בין בישול לשירה../images/Emo35.gif

נניח להלחין מתכון
או סנדת בישול וכתיבה יוצרת
או סדנת בישול יוצרת וכתיבה
בטח יש עוד שילובים טובים
והייתי רצינית בשאלה. נדמה שאת ממד אוהבת לבשל
אגב שירה - שירה בציבור - את אוהבת

למעלה