תשובה

את מצחיקה, בחיי... אולי אני אכתוב שיר על בישול פעם..... אני מאוד אוהבת לבשל. אין דבר שיותר מרגיע אותי. לפני כמה זמן הייתי בסערת רגשות גדולה מאוד באיזה לילה, אז אפיתי 4 עוגות. אני חולת נפש. הייתי צריכה לחלק את כולם כדי לא לאכול את הכל לבד. שירה בציבור אני לא כל כך אוהבת. אני מעדיפה לשמוע את השירים שאני אוהבת מהזמר עצמו...

hilali1

New member
חחחח ../images/Emo6.gif אני מצחיקה../images/Emo35.gif

משתדלת נו. בטח השכנים נהנים מריח העוגות..
חייב להיות לך איזה שיר עם עוגה..
אגב איך הדירה החדשה
אין נזילות מהתקרה

אני כזאת גרועה בשרשורים האלו..

הדירה החדשה מ ה מ מ ת. לא סיימנו לסדר, אבל אני מתה עליה.

perrinat

New member
לגבי הקליפ לאתה זורם

לא זוכרת מי אמר לי שהקליפ נראה אובדני קצת. מה דעתך על הטענה? איך היה לצלם את הקליפ, קצת חושפני, לא?

תשובה

קליפ עצוב לשיר עצוב. אני חושבת שהקליפ אובדני בדיוק כמו השיר. הצילומים היו אכן אינטימיים אבל היינו שם מעט אנשים - רק הבמאי והמאפרת ויעל שבאה לחייך כשצריך. אני מאוד אוהבת מה שיצא וסמכתי על רועי.

ההופעה אתמול

היה מאוד יפה. נגנים נהדרים. את יונתן גפן אני מעריצה מאז שהייתי קטנה ואפשר לומר שגם בגללו התחלתי לכתוב שירים, התרגשתי לפגוש אותו. שלומי שבן ביצע את "אולי" ונתן הופעה מרגשת במיוחד. חוץ מזה שכמובן היו המון שירים יפים.

perrinat

New member
עוד שאלה

הבנו שהפרלמנט הצטמצם לחמישה. איך את מרגישה עם זה?

תשובה

הפרלמנט שלנו הוא לא רק עניין החברות. זה מאוד מאוד קשה לכתוב שיר כל שבוע ולפעמים אתה צריך חופש. יכול מאוד להיות שיגיע רגע בו גם אני אזדקק לחופשה. אריק יקח את הזמן שלו ויחזור כשירצה. הוא לא פחות חבר שלי בגלל זה.

תשובה

אני אוהבת את התמונות שיצאו, לדעתי אני נראית בהם כמו עצמי ולא כמו מישהי אחרת, שזה כבר מעודד. הכתבה עצמה היא קצת שטחית. אני תמיד מתפלאת איך מ8 שעות שיחה עם בן אדם יוצא בסוף מין בליל מוזר כזה של תחושות, בדיחות, מחשבות. כשלוקחים משפט מפה ומשפט משם מתוך שיחה ארוכה כל כך, זה אף פעם לא ישמע לי כמו עצמי. אבל הכתבת הייתה נחמדה והכתבה בסך הכל מפרגנת. הכתבות מהסוג הזה אף פעם לא מגיעות לדברים המעניינים באמת ורק מגרדות את השטח.

hilali1

New member
מה זה הדברים המעניינים../images/Emo35.gif

אם היו צריכים לראיין אותך בנושא שאת מגדירה - על מה זה היה
מה היית רוצה שישאלו אותך ולא שואלים

תשובה

זה לא הנושא שחשוב, זה העומק. יכולנו לבחור רק נושא אחד מתוך הכתבה המפוזרת הזו ולהתעסק רק בו, ואז הקורא היה יודע מה באמת יש לי להגיד ולא רק מה הכותרת.

למעלה