Rony 05

New member
יום חמישי שמח מאוד!../images/Emo8.gif

כמו תמיד,את מדייקת..! תודה רבה!!!!

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעוש שאלה..

היו דיבורים על זה שאת תכתבי שיר לאורנה דץ? זה נכון? ו..את תכתבי לעוד אמנים? תודה שבאת
ונתראה מחר בהופעה

תשובה

אני מוכרחה להודות שבתקופה האחרונה אני די מתעסקת בתקליט הבא שלי ובשירים שמכוונים לשם. פחות לאומנים אחרים.

Redemption Song

New member
היי איה../images/Emo13.gif

קודם כל, אני חייבת להגיד שאני בדר"כ שומעת סגנון שונה לגמרי, אבל משהו בשירים שלך עשה לי את זה. ודבר שני, רציתי לדעת איזה אמנים ישראלים את שומעת ואוהבת וגם מה דעתך על מוקי?
תודה

תשובה

שלומי שבן. רונה קינן. מיכה שטרית. (רק כמה דוגמאות, ויש המון) מוקי הוא פחות הסגנון שלי אבל הוא מצוין במה שהוא עושה.

Redemption Song

New member
בגלל זה גם לא ידעתי

אם אני אתחבר לשירים שלך, אני שומעת בעיקר את מוקי, תומר יוסף וכו'.. אבל המילים עשו את שלהם.

שאלה אחרונה-לשירשור

אממ יש שיר או שירים שאת מתחברת אליהם או שהם מרגשים אותך בזכות הלחן שלהם? או ששירים כאלה מרגשים אותך בדר"כ בגלל המילים ואחר כך הלחן? יש שיר לועזי או עברי שאת אוהבת מסרט כלשהו? אני מקווה להגיע להופעה שלך בחיפה, אה ו..הייתי בפסטיבל כרמיאל, בהופעה שלך בין השאר והיה ביצוע מקסים שוב המון בהצלחה.

תשובה

בדרך כלל אני מקשיבה למילים, אבל "ועם הזמן" של אביב גפן הוא אחד הלחנים היפים ביותר ששמעתי בזמן האחרון. שירים מסרטים... בוא נראה... הפסקול של קיל ביל מעולה לטעמי.

שונצצ

New member
איוש! ../images/Emo99.gif

וואי איזה כיף שאת פה... קודם כל אני ממש שמחה לשמוע שיש עוד אלבום בדרך! אני ממש כבר לא יכולה לחכות... אני חושבת שאת באמת אחת הזמרות הכי טובות שיצא לי להכיר השנה אם לא הכי טובה
ועכשיו לשאלות...
מה בא לך יותר בטבעיות הכתיבה או ההלחנה?
כבר מגיל צעיר ידעת שאת רוצה להיות זמרת? וסתם משהו לסיום... איך בילית בלוולנטיין?
שתהיה לך שנה מדהימה! שיר.

תשובה

נראה לי שהכתיבה באה לי יותר בטבעיות. ולהיות זמרת זה משהו שהחלטתי רק לפני שנתיים או שלוש בערך.... בוולנטיין הופעתי עם אביב גפן בהאנגר. היה מאוד מוצלח. שנה נהדרת!

אהוביי ואהובותיי -

אני חייבת לנטוש כי אני הולכת היום לחתונה. אני מקווה לפגוש את כולכם או רובכם מחר ומחרתיים. אוהבת מאוד מאוד. שאלות אחרונות?

hilali1

New member
../images/Emo204.gif בקרוב אצלך../images/Emo35.gif ../images/Emo57.gif

תודה רבה רבה על הזמן שהקדשת לנו
כמו תמיד -
בהחלט נתראה..

למעלה