../images/Emo124.gifאיה באה לבקר אותנו../images/Emo99.gif

ביום חמישי, 15/02, בשעה 17:00, איה תקפוץ לבקר אותנו בפורום. שאלות לאיה, הודעות, תהיות, שירים וסיפורים, אפשר לשרשר לכאן. תהנו
ובהזדמנות זו נזכיר את ההופעה הקרובה, מופע פסנתר ב-17/02 ב"תמונע"

papashdon

New member
../images/Emo12.gifצ'בעו באימ'.

יאאאאייי
ידעתי שהדייט שלה בוולנטיין יהיה איתנו

Nimrod121

New member
היי איה.

מה שלומך? רציתי לשאול אותך מספר שאלות. 1) איזה סוג של מופע (שלך) את אוהבת יותר- מופע פסנתר או מופע עם הלהקה? 2) בעקבות מה כתבת את השיר "אל תאמיני"? 3) האם "רוחות המערב", "פריז" ו"הסוף של הסיפור" אלו שירים שכתבת והלחנת (שמתי לב שאת שרה אותם במופעי פסנתר)? אם כן, מתי הם נכתבו- לפני או אחרי יציאת אלבום הבכורה שלך? אם הם נכתבו לפני, מדוע בחרת שלא להכניס אותם לאלבום ואם הם נכתבו אחרי יציאת אלבום הבכורה, האם הם יכללו באלבום הבא? (וסליחה על הסרבול
) 4) האם את עובדת על אלבום חדש? במידה וכן, יכול להיות שנזכה לראות שוב שיתוף פעולה בינך לבין אמנים אחרים? 5) יש לך איזשהו מסר או טיפ לאנשים שרוצים להתפתח ולהיות משוררים, מלחינים, זמרים? לסיום איה, אני רוצה לאמר לך תודה רבה שנכנסת לפורום. אני אוהב מאוד את המוסיקה שלך (יש לי את האלבום בבית) ו"אל תאמיני" הוא באמת שיר מרגש, שנגע לי ללב
אוהב, ושתהיה לך המון הצלחה בהמשך, נמרוד

תשובה

1. נכון לעכשיו, כיף לי מאוד להופיע עם המופע פסנתר. אני מאוד נהנית להופיע עם איתמר הפסנתרן ובשונה מהעבודה עם הלהקה, בגלל שזה רק שנינו - אנחנו יכולים כל הזמן להוסיף שירים או להחליף כרצוננו. היא מתאימה מאוד לחורף בעיני והתגובות שאני מקבלת עליה טובות. 2. אפשר להבין בצורה די ברורה את השיר "אל תאמיני", ולא כתבתי אותו בעקבות איזשהו אירוע ספציפי אלא בעקבות כל מה שקרה לי בשנה האחרונה. 3. "רוחות המערב" הוא שיר שכתב יונתן גוטפלד מהפרלמנט שלי, פריז והסוף של הסיפור נכתבו לפני יציאת התקליט הראשון. הם לא נכנסו כי מטבע הדברים אי אפשר להכניס את כל השירים לתוך אלבום אחד וצריך לבחור את התמהיל הנכון - שירים מוצלחים שיתאימו גם אחד לשני. אסור שיהיו שירים דומים מדי או שונים מדי וכו'. אולי הם יכנסו לתקליט הבא - לא בטוח... 4. אני אוספת שירים לתקליט הבא ומתכננת להקליט אותו בקיץ הקרוב. שיתופי פעולה יהיו בוודאי, רק לא ברור עדיין מה ומי בדיוק. 5. מי שרוצה להתפתח בכיוון של כתיבה - שומה עליו שיקשיב להרבה מוזיקה טובה וינסה להבין מה בדיוק מוצא חן בעיניו. חוץ מזה צריך פשוט לקפוץ למים ולהתחיל לכתוב לכתוב לכתוב. אם ברצונך לשיר - פיתוח קול זה רעיון לא רע בכלל. תודה על המחמאות ונשיקות.

Nimrod121

New member
תודה רבה איה על סיפוק התשובות

ובכלל שטרחת להיכנס לכאן. נשיקות גם לך

אושRתי

New member
שאלות לאיה../images/Emo9.gif

שלום איה, רציתי לשאול אותך כמה שאלות והם: 1.מתי תהיה הופעה בירושלים
2.מה תשירי בטקס מלכת היופי
3.האם יצא סינגל נוסף
תודה.

תשובה

1. הופעה בירושלים בסינדרום ב12 לאפריל, אם אינני טועה. מופע פסנתר. 2. בטקס מלכות היופי אופיע עם דין דין אביב, עדיין לא בטוח מה נשיר, החלטה תתקבל בימים הקרובים. 3. סינגל נוסף מהאלבום הנוכחי לא יצא.

perrinat

New member
הצעה לשיר:

תשירו את: את מוכרת לי מהקיץ, או הסודות של יונתן שפירא

למעלה