Nimrod121

New member
אין מכירת כרטיסים מראש.

צריך להגיע לשם חצי שעה לפני תחילת המופע ואז לרכוש כרטיס. כל הקודם זוכה.

Dark chocolate

New member
אוי..

אין לי כוח להתחיל להידחף ולהתקע בכל הפוחלצים האלה שיגיעו
אני מעדיפה לקנות מסודר במקומות טובים ולא באטרף.. תודה בכל מקרה

hilali1

New member
עשית מזה סיפור כאילו מה..

זה ממש לא כל כך נורא לקנות במקום. אין מה להירתע. תלכי. תהני. יהיה בסדר

Dark chocolate

New member
אבל אני מפחדת...../images/Emo10.gif

ואם אני אחכה 495745864 שעות בתור ובסוף אני אקבל כרטיס בפינה הימנית?? ואם יהיו שם פקאצות?? ואם ידחפו אותי?? ואם אני אפול?? ואם אני אשבור את היד?? ואת הרגל?? ואת הרגל השנייה?? ואז יפנו אותי לבית חולים?? טוב נו כן שאלה רטורית?? *טוב די!* *לא רוצה
* *מי שואל אותך?
* *חפרת להם מספיק
* *לחפור זה טוב* *מי אמר?* *אני!* *וגם אני
* *טוב אז ביי
* *ביי* (מסקנה - לא לשתות יותר מדי אקטימל
אני אברר עם אימא ויש מצב שאגיע)

היי איה

1. האם יש בית או שורה משיר כלשהו שאת מאוד מתחברת אליהם לאחרונה? 2. כשאת יוצרת שיר, מה נוצר קודם- המילים או הלחן? או שזה לא קבוע? 3. בהופעה של איזה אומן/להקה לועזית היית רוצה להיות? 4. האם תמשיכי לבצע את "תמונה מטושטשת" לפעמים בגירסא שלך בהופעות גם אחרי שיצא האלבום השני של מירי מסיקה? 5. מה היו הנסיבות שבהן כתבת את "אל תאמיני"? 6. מבין השירים שלך- לאיזה שיר את הכי מתחברת כרגע? 7. מבחינתך, מה מבטא אותך ובאופן כללי אנשים ומעביר מסר ומשהו שהם מרגישים- המילים או הלחן של שיר? או השילוב של שניהם? בהצלחה, את יוצרת מדהימה

תשובה

1. "אבות ובנים" של אביתר בנאי עושה לי את זה לאחרונה... אני מאוד אוהבת את השיר הזה ונזכרתי בו לא מזמן כשהייתי בהופעה. 2. כשאני יוצרת, בדרך כלל קודם באות המילים, אבל יש יוצאי דופן כשהמילים והלחן באים יחד. 3. פיונה אפל. דמיאן רייס. טום וויטס. טורי אימוס. ועוד המון. על שאלות 4 ו 5 את יכולה לקרוא בתשובות קודמות שלי. 6. יש לי תקופת עדנה עם "חצי". 7. הייתי רוצה לחשוב שאנשים אוהבים את השירים בתור התחלה בגלל המילים ואחר כך בגלל הלחנים. תודה!

יש לי עוד שאלה

אממ יש שיר או שירים שאת מתחברת אליהם או שהם מרגשים אותך בזכות הלחן שלהם? או ששירים כאלה מרגשים אותך בדר"כ בגלל המילים ואחר כך הלחן? יש שיר לועזי או עברי שאת אוהבת מסרט כלשהו? אני מקווה להגיע להופעה שלך בחיפה, אה ו..הייתי בפסטיבל כרמיאל, בהופעה שלך בין השאר והיה ביצוע מקסים
שוב המון בהצלחה.

ady18

Well-known member
עוד שאלה

מה ההערצה הכי מטורפת שהייתה כלפיך ?

אני צריכה הבהרה

את מתכוונת להתנהגות של בן אדם ספציפי או לאירוע מסוים?

למעלה