הניסיון שלי לעשות את דלאמר..
<דלאמר נכנס למשרד של מרגרט וטרייסי> <מרגרט וטרייסי עסוקים באכילה, בליסה ובליעה של בעלי חיים רבים וגם קצת ירקות> דלאמר: "אה, סליחה.." <אין תשובה. רק התגברות קולות האכילה> דלאמר: "אוף.. שמעתי שיוצא ספר חדש אז.." <עדיין אין תשובה> דלאמר: "או בשם טאקיזיס!" <קורע את הגלימות לרווחה ומראה לסופרים את הפצעים האיומים> טרייסי: <מקיא> "אההה.. מגעיל אחד!" מרגרט: "איייייכס! גועל נפש, באמת!!" דלאמר: "אז שמעתי שיוצא ספר חדש.." <סוגר את הגלימות> טרייסי: "כן, כן. ואיך זה קשור אליך בדיוק?" דלאמר: "מה זאת אומרת?! אני דמות חשובה מאוד!" מרגרט: <לוחשת באוזנו של טרייסי> "חחחח.. עאלק דמות חשובה.. צריך לקרוא לאבטחה.." טרייסי: "אה, דלאמר.. אני מאמין שאתה לא אמור להשתתף בספר.. סורי." דלאמר" <שולח יד אל הגלימות> טרייסי: "אה, במחשבה שנייה, אולי יכול להיות לך מקום בספר.. מה עשית מאז שיצאו אגדות?" דלאמר: <מחזיר את היד לאחד הכיסים> "לא הרבה, טיילתי בים, ביליתי עם רייסטלין והשתתפתי במסיבות יומולדת.." מרגרט: "מסיבות יומולדת? מה, היית ליצן?" דלאמר: "לא.. חשפן.." טרייסי: "למה אני לא מופתע.." דלאמר *בזדוניות*: "יהיה לי תפקיד, או שאני צריך להשתמש באמצעי שכנוע נוספים?" <יד נשלחת לגלימות> מרגרט: "אה, בטח, בטח! ברור שיהיה לך תפקיד בספר! רק תחתום פה.." דלאמר: <חותם על החוזה> טרייסי *בזדוניות*: "אה ודלאמר, רק שתדע.. יהיה לך רומן עם איזו קוסמת אדומת גלימות. אישה!" דלאמר: "אדומת גלימות??? אישה???" <מקיא את נשמתו> מרגרט: "חחחח.. סופסוף הצלחנו לגרום לו להקיא!"