nedisrael

New member
בואו נתפשר..

הסדאמים נשארים אבל הבן לאדנים עפים? אני אערוך את הסיפור כדי שישמע נורמלי ותגידו לי מה אתם חושבים..

אתה כמובן יודע מה תהיה תגובתי

הרי אני כתבתי את הקטע עם הבנלאדנים...אז ברור שלהשאיר!!! לדעתי בכלל צריך להשאיר הכל בצורה המקורית, הרי זה יהיה קצת לא הוגן לחתוך אחד ולהשאיר את השני, וכי הכל הוא חלק מעלילה(
) אחת.

nedisrael

New member
הנה הגרסה הראשונית!

חתכתי כמה חלקים שכבר באמת היו מטופשים (גם חלקים שלי, KoD, אז תרגע). תגידו לי מה דעתכם..

אני נשאר עם הדיעה הקודמת שלי

הקטע שבית מתמוטט עליהם והם מחולצים כבר נכתב בדרקונים של ליל חורף. למה לכתוב אותו שוב רק קצת שונה? זה כמו לקחת את כל הספרים ולכתוב אותם בזמן של ימינו ו/או לשנות כמה פרטים. למה? קטע שכבר כתוב אין טעם לכתוב מחדש עם קצת שינויים. אני אומר שצריך לעצור את הפיק אחרי שהחדר האטום מתמוטט. זה מתאים בול! הרי סהר-פז אומרת שהם יאמינו כי האלים יצילו אותם ובלה בלה ובום! פתאום נוחת טיל על החדר. קורע לאללה.

אז נעשה הצבעה וכל אחד יעלה נימוקים

אני את הנימוקים שלי העליתי, מי שמסכים איתי שישרשר לכאן
רייסטלין, ואחריי שאתה תעלה את הנימוקים שלך מי שיסכים איתך ישרשר
nedisrael.

nedisrael

New member
אוי באמת. טוב, נימוקים:

1. אם נסיים את זה אחרי ההתמוטטות זה יותר מדי קצר! 2. אז מה אם החילוץ כבר היה בדשל"ח? זה אפילו נחמד, מעין פרודיה. 3. העובדה שבסוף זה מתברר כמתיחה גם מצחיקה נורא. 4. הפאנפיק אמור להיות קצת משוגע, כי הרי זה פאנפיק מצחיק, אז הקטע עם סדאם וכאלה הם די מצחיקים. לא יודע, תבחרו מה שאתם רוצים.

אז ככה

אם לסיים אחרי ההתמוטטות- סבבה, אבל אם הסדאמים נשארים, אז כך גם הבנלאדנים(כן, אני קנאי!), כי עבדתי על זה קשה(נו, בערך...).

הצבעים כל-כך לא מתאימים...

אלה לדעתי צריכים להיות הצבעים: רייסטלין-שחור (אפל, קודר וכו') קרמון-אכן, כחול. אין לי מושג, למה זה פשוט מסתדר לי. תניס-ירוק. לא יודע למה, זה גם מסתדר לי איכשהו. מי-נהר-אולי חום, כי הוא מין plain's man (איך מתרגמים את זה לעברית?) כזה, והוא לובש חום ובלה בלה בלה. סהר-פז-תכלת, כי זה מסתדר לי עם תקווה, שלווה, מרפא וכו' סער-אפור, בהחלט. חלמיש-חום זה טוב. גדיל-לא תכלת קרח מגעיל כזה שלא רואים. כל צבע אחר יהיה טוב. טיקה-כתום (השיער שלה זה המאפיין הכי בולט שלה) לאורנה-צהוב, אבל לא זה כי אותו ממש לא רואים. צהוב-זהב יתאים יותר.

סנדרין

New member
שחור זה הטקסט, ../images/Emo142.gif

ולרייסטלין היו גלימות אדומות פעם
... מי-נהר: איזה צבע נתתי לו? חלמיש תפס את החום, ולמי נהר אין הרבה טקסט (-_________- *שיעול*). צהוב זה נורא, אז ניסיתי צבע-דבש כלשהו. טיקה - כתום כמובן.
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|
|תמסח|

הצבעים כל-כך לא מתאימים...

אלה לדעתי צריכים להיות הצבעים: רייסטלין-שחור (אפל, קודר וכו') קרמון-אכן, כחול. אין לי מושג, למה זה פשוט מסתדר לי. תניס-ירוק. לא יודע למה, זה גם מסתדר לי איכשהו. מי-נהר-אולי חום, כי הוא מין plain's man (איך מתרגמים את זה לעברית?) כזה, והוא לובש חום ובלה בלה בלה. סהר-פז-תכלת, כי זה מסתדר לי עם תקווה, שלווה, מרפא וכו' סער-אפור, בהחלט. חלמיש-חום זה טוב. גדיל-לא תכלת קרח מגעיל כזה שלא רואים. כל צבע אחר יהיה טוב. טיקה-כתום (השיער שלה זה המאפיין הכי בולט שלה) לאורנה-צהוב, אבל לא זה כי אותו ממש לא רואים. צהוב-זהב יתאים יותר.

למעלה