מסכים עם נד

הקטע עם סדאם מתאים לרקע... הבנלאדנים, אני מצטער אביר, זה סתם סתמי. חוץ מזה, הקטע שמגלים שזו מתיחה הוא לדעתי האחד הכי יפה בכל הפיק.

גם לדעתי...

אם דעתי בכלל נחשבת בעניין הזה, כל ההמשך הוא סתם מריחה. הוא גם כתוב בצורה די מוזרה ולא מבינים אותו. לדוגמא, גדיל מת, זה ברור, אז איך לעזעזל הוא קם לתחיה אחרי זה? יש עוד כמה דברים כאלה. חוץ מזה, בלי קשר, ההתחלה הייתה הכי טובה ואין טעם למרוח אותה.

בלין

New member
הבעיה עם חדרים אטומים

היא שהם מלאים בבדיחות שרק ישראלים יבינו

לא טוב.../images/Emo4.gif

אני מניחה שרוב האנשים בפורום פאנפיקים לא מכירים את רומח, לכן הקטעים האלה לא יצחיקו אותם במיוחד. הטופיקים בפורום מבוססים על בדיחות פרטיות שרק מי שקרא את רומח יכול להבין אותן ולצחוק מהן.

סנדרין

New member
אנשים בפורום פאנפיקים, ../images/Emo142.gif

הם אנשים מהפורום הזה, באותה המידה. פשוט זהו המקום אליו הפאנפיקים שייכים, אני מניחה. חוץ מזה - הפאנפיקים במאמרים יגיעו גם לאתר הפאנפיקים הישראלי *לעתיד*, "עט נוצה". שם יכיר להם מקומם, ומלבד זאת - הם לא יאבדו במעמקי הארכיון.

בלין

New member
אבל יש נורא מעט פרקים של הכל.

אני אתחיל לכתוב כמה "ככה זה היה באמת"

בלין

New member
אושה

"מרגרט וטרייסי עוברים על רשימות השחקנים שלהם". מרגרט:טוב, גיבור מיוסר שמתלבט בין טוב לרע? יש לנו. גיבור טוב? יש לנו. מנהיג רע? יש לנו. דמויות צדדיות? יש לנו. אם ככה, חסר רק סמל הסקס. טרייסי: אני מקווה שמצאת משהו טוב. קיטיארה השאירה נעליים גדולות למלא. מרגרט: אל תדאג. מצאתי את המשהי המושלמת. טרייסי: מי זאת? מרגרט:קוראים לה אושה מז'אר. בלונדינית, שדיים גדולים, עיני זהב... טרייסי:מז'אר? עיני זהב? זאת לא עוד איזה מזימה רייסטלינית? את לא מנסה במקרה לדחוף אותו לספר בתחפושת אישה? מרגרט: טרייסי! ככה אתה מכיר אותי? (ובלחש: *פאק! נצטרך למצוא דרך אחרת. אולי יהיה אפשר להכניס אותו לתוך מטה מגיוס?*) טרייסי: בכל מקרה, איך היא? מרגרט:היא באה מאיזה מושב נידח בישראל. אמרו לי שהיא כלכך תמימה שהיא תכנס למיטה גם עם כלב רחוב, אם הוא יגיד שהוא רק רוצה להיות חבר שלה. טרייסי: יופי, יופי... מרגרט: טוב, אז בוא נכניס אותה. טרייסי: אושה! תכנסי בבקשה! *אושה נכנסת, עם חצאית מיני, חולצה פתוחה, ועקבי פרחה" טרייסי לוחש: תמימה הא? מרגרט:שלום! אז אושה, אמרו לנו שאת מעוניית בתפקיד בספר החדש. אושה: כן, הייתי מאוד מעוניינת בתפקיד. מרגרט: יש לנו תפקיד בשבילך, אבל אנחנו מזהירים אותך, את בעצם מתפקדת כסמל מין של הספר. אושה: בסדר (חיוך ילדותי). איזה תפקיד זה? טרייסי:בהתחלה את ילדה שגרה בכפר עם האירדה *אושה מתחילה לגיד משהו* מרגרט: שאלות אחר כך טרייסי: בכל מקרה, את תהיי מין ילדה מורדת כזאת, לא מקבלת מרות של מבוגרים ו... אושה: ז'תומרת, להגיד שאני בת 15, להסתובב בחצאית מיני כל היום ולדבר ספרדית? טרייסי לוחש למרגרט: אנחנו חייבים להפסיק לקחת את הישראלים האלה! חשבתי שלמדת משהוא מנסיון פורטיוס! אם את זוכרת, הערס הזה כמעט הוציא על מיי נהר סכין כשמיי נהר לא אמר לו איפה זה רחוב יפו!. מרגרט: בקיצור, אחר כך מתגלה לך שאת הבת של רייסטלין ו... אושה: שיהואו! אני הולכת לפגוש את רייסטלין! אני מתה! *טרייסי מתחיל לאבד עשתונות, מרגרט מחייכת* מרגרט:את מתאהבת בפאלין מז'אר, עוזרת לו ולרירוקס להציל את העולם, ואתם מתחתנים. סוף ספר. אושה: יופי, מי זה הפאלין מז'אר הזה? טרייסי: מכירה את קרמון? אח של רייסטלין? אושה: קרמון? הכוסון השרירי הזה? איזה חתיך! ראיתי את כל הסרטים שלו! טרייסי: אין לו. בכל מקרה, פאלין זה הבן שלו. אושה: אני מתה! אני אהיה עם הבן של קרמון! *מתחילה לצרוח* מרגרט עוד שומרת על מעט קור רוח: אוקיי, ילדה, בואי נחתום. *אושה חותמת ויוצאת* טרייסי: על מה בדיוק החתמת אותה? החוזה של הספר אצלי. מרגרט: עבדות לכל החיים...

Moondust

New member
גדול../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אז אושה היא ישראלית פרחה שמתה על המורדים השאווים והמאגניבים כזה? יפה, יפה...

מה עם הדמויות שלא התקבלו?

*הדלת נפתחת וחלמיש נכנס למשרד.* טרייסי: מה אתה רוצה, חלמיש? חלמיש: אתה יודע מה אני רוצה! דיברנו על זה בטלפון! טרייסי: ואמרתי לך שאתה לא יכול להופיע. חלמיש: למה הרב-מג הארור הזה חוזר? וסער? והכי גרוע: הקנדר המטורף הזה! גם אני רוצה להופיע בספר החדש! מרגרט: אבל אתה מת! חלמיש: גם סער ורייסטלין! טרייסי: אבל זה משהו אחר! מרגרט: סער ורייסטלין באים כדי לעזור למישהו מהמשפחה שלהם! חלמיש: וקיטיארה? טרייסי: פלד הוא גם הבן שלה. מרגרט: אבל... חלמיש (בהתרגשות): אבל מה? מרגרט: אנחנו יכולים לתת לך תפקיד קטן בסוף. חלמיש: תפקיד קטן? בסוף הספר? מרגרט: לא מתאים? טוב, אני מיד מתקשרת לבופו... חלמיש: אף גמדת מחילות לא טובה יותר ממני! אני אעשה את זה! מרגרט מחייכת. חלמיש: אני רק מקווה שזה לא קשור איכשהו לידית הדלת הזה. מרגרט: לא לא! הוא לא יתקרב אליך! *חלמיש חותם ויוצא.* טרייסי: איזה תפקיד נתת לו? מרגרט: אתה תראה. רק מזל שהוא לא הסתכל על האותיות הקטנות. טרייסי: תני לי לראות. *טרייסי לוקח את החוזה וקורא. בתחתית הדף הוא רואה משפט כתוב באותיות קטנות מאוד: אני מתחייב בזאת לשחק לצד גדילן קוץ-רגל.*

Moondust

New member
יש לי הצעה...../images/Emo41.gif

אחרי שכל ה"ככה זה היה באמת" יהיו מאוגדים למאמר אחד, הייתי רוצה לתרגם לאנגלית. אפשר לשלוח לפאנפיקשן נט, לרייסטלנד, Dragonlance underground ו - Dragonlance.com, בתור יצירה משותפת של פורום רומח הדרקון הישראלי... מה דעתכם?

למעלה