בלין

New member
רעיון טוב.

אז יאללה, שניכם, בואו נתחיל לכתוב. *סהר פז מרחפת לה בשלווה קוסמית לעבר המשרד של מרגרט וטרייסי* טרייסי: שלום. סהר פז: שלום. טרייסי: אה, אה, רצינו לדבר איתך על אה... סהר פז: כן? מה הדבר? מרגרט: את מפוטרת. סהר פז: למה? לא הייתם מרוצים ממני? טרייסי:זה לא שלא היינו מרוצים, פשוט, את יודעת... סהר פז: המשחק שלי לא מספיק טוב? אלך ואשפר אותו! כבר שכרתי מורה למשחק, ולפיתוח קול ו... מרגרט: תראי חמודה, זה ככה. אנחנו מאוד מרוצים מהמשחק שלך, פשוט אין לנו מקום בשביך. סוף סיפור. סהר פז: טוב, אם ככה זה נותן לי זמן לפתוח בפרוייקט מיגור העוני בשכנות מוזומביק שהתחלתי ולמסע האכלת רעבי פולינזיה, ואני שוקלת לצאת לשדה הקרב בעיראק עם כדיי לרפא את הפצועים המסכנים ולהעביר להם את תורת משקאל. אני גם מתכננת... מרגרט: בסדר אמא תרזה, הבנו. את רוצה לרפא את העולם. סהר פז: איזה יופי. בשתיי מילים הגדרת את כל השאיפות שלי. אני אשתמש בזה. מרגרט: מזל"ט. סהר פז: וגם רציתי לשאול, תהיו מעוניינים לתרום לקרן להצלת נפגעי השטפונות בהונגריה? *מרגרט וטרייסי תורמים קצת* טרייסי: תגידי, הרבה אנשים תורמים לזה? סהר פז: כן. זה מזכיר לי אתמול אחד התורמים נסה להתחיל איתי. טרייסי: באמת? ומי נהר לא אמר כלום? מרגרט: טרייסי, מה התכונה הכי בולטת של מי נהר? טרייסי: אה, ואללה. בכל מקרה, מה עשית? סהר פז: נתנתי לאבא שלי לטפל בו. הוא שלח אותו להביא את המונה ליזה. טרייסי: טוב, זממנו תם. אני מקווה שאת לא כועסת. סהר פז: בכלל לא! ככה רעבי בוצואנה יסבלו פחות. מרגרט: היפית...

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל זה לא מדויק... הם לא פיטרו אותה, היא מקפצצת לה למשך עוד שתי טרילוגיות... מילא, זה מצחיק.

בלין

New member
אז יאללה,

גברת עפר הסהר (אבק ירח לא נשמע טוב יותר), וko"d, תורכם. אני צריך משהו שיצחיק אותי.

Moondust

New member
עפר הסהר זה שם שמתאים לגוויה. ../images/Emo11.gif

ואני חושבת! (אני? חושבת? לאאאאאאאאאאא.
) אוזלות לי הדמויות. רגע, אולי נכתוב משהו על פיזבן....

בלין

New member
כן, יש בזה משהו.

חשבתי לכתוב על הפגישה עם האלים, כשמודיעים להם שהם מפוטרים. אוליי נעשה משהו.

סנדרין

New member
אני התחלתי פיזבן, ../images/Emo142.gif

אבל לרשומות, לא לדשל"ק. ורעיון האלים הוא מצוין! *חושבת על רעיונות*

בלין

New member
סיפור האלים

שלושת האלים הבכירים נכנסים למשרד גיליאן: היום בשעה 5 וחצי נכנסו למשרדי TSR. פאלדין: שלום לכם. רציתים לראות אותנו? מרגרט: שבו בבקשה. גיליאן: היום בשעה 5 שלושים ואחד התיישבנו במשרד של מרגרט וייס. טאקיזיס: על מה רציתם לדבר אתנו? טרייסי: זה בקשר לפרק החדש הסדרה. דרקונים של להבת קיץ. שמעתם עליו? פאלדין: כמובן. את מעוניינים בשרותינו? טרייסי משפיל את ראשו: אז תראו, הקטע הוא ש... גיליאן: היום בשעה 5:33 נעץ טרייסי הקימן מבטים בחזה של אחותי טאקיזיס. *פאלדין מביא לו סטירה* גיליאן: היום בשעה 5:33 הביא אחי פאלדין סטירה לטרייסי הקימן. מרגרט: תראו, עזרתם מאוד, אבל אנחנו רוצים לעשות שינוי. אתם תופיעו הופעה אחרונה ותעזבו את הסדרה. פאלדין: מה? אבל היינו כוכבי הסדרה! פיזבן הוא דמות נערצת! טרייסי: טוב תראה... מרגרט: טרייסי, תפסיק להיות כזה רכרוכי! אתם מפוטרים וזהו גיליאן: ביום בשעה 5:36 חושב טרייסי היקמן: "מרגרט הזאת כלבה..." מרגרט: טרייסי! טרייסי: מה? הוא סתם ממציא גיליאן: היום בשעה 5:37 עשה טרייסי הקימן מעשה המכתיר אותו סופית כשקרן גרוע. מרגרט: גררררררר, לא משנה. בכל מקרה, תודה ולהתראות. פאלדין: רגע אחד! יש לי הוכחה שסילוקנו יביא לכשלון הסדרה! מרגרט: באמת? מה זה? פאלדין: זיבילן! בוא רגע! (הערת המחבר: לא זוכר אם זה השם. תקנו אותי אם אני טועה). *זיבילן מופיע* פאלדין: זיבילן, הצץ אל העתיד ותאמר לנו מה יעלה בגרול הסדרה אם נסולק. גיליאן: היום בשעה 5:40 מתחיל אל הנבואה זבילין תהליך חזיון שימשך לפחות 4000 שנה. טאקיזיס: זיבילן, תמהר. זיבילן (אחריי 4 שעות): תראו, יש 458 קווי זמן שמצביעים על הצלחת הסדרה במידה ותסולקו, 439 קווי זמן שמעידים על כשלון הסדרה במידה ותסולקו. אבל, יש גם 32 קווי זמן שחוזים שהסדרה לא תסתיים עקב תקלות שונות, 49 שמעידים ששטרייסי ידרס היום בדרך הבייתה, 583 שמעידים שמרגרט תכניס לו מכות ברגע שתעזבו את המשרד, 947 שמעידים שדלקת ראות קטלנית תתפתח אצלי מחרותיים, או שזה היה לפני יומיים? בכל מקרה, יש קו זמן אחד שסדאם יפרוץ עוד דקה וחצי למשרד ויכריז על כיבוש TSR בשם הרפובליקה העירקאית, 5 קווים שמחלת אנטרקס קטלנית תהרוג את רייסטלין ו... מרגרט: זיבלין, אולי תסתום? זיבלין: סליחה. *זיבילין נעלם* טרייסי: טוב, זאת לא הוחכה לכלום. גיליאן: היום בשעה 9:47 חושב טרייסי היקמן: "יש סיכוי שרייסטלין ימות מאנתרקס! יססססססססס!". טאקיזיס: אל תדאגו אחים! יש לי פתרון לכל הבעיות. חידוקל! בוא רגע! *חידוקל מופיע* טקיזיס: חידוקל, תראה למר היקמן וגברת וייס את החוזה שעליו חתמנו בבקשה. חידוקל: כן מלכתי. בשמחה רבה. כמו שאתם בטח יודעים החתמתם את טאקיזיס על חוזה לסדרה אחרונה נכון? מרגרט: כן. חידוקל: *שולף מיקרוסקופ*. או, הנה זה. קשה למצוא. סעיף ג/23 "אנחנו מתחייבים בזאת להעניק לטאקיזיס זכות החלטה סופית בכל החלטה הנוגעת ל397 הסדרות הבאות שנכתוב אנחנו, או צאצאינו בעתיד. במידה ונפר את החוזה אנו מתחייבים למסור את רכושינו וגופינו לטאקיזיס, ולאפשר לה לשלוח את נשמותינו לכמוש, אם לא תהיה מעוניינת בשרותיהן. טאקיזיס: אז אתם מפטרים אותנו או לא? טרייסי:מרגרט, אנחנו חתמנו על זה? חידוקל: טוב, הייתם צריכים לקרוא את האותיות הקטנות. קטנות מאוד, יש לציין. מרגרט לוקחת את החוזה והמיקרוסקופ: רק שניה! יש פה עוד משהו. סעיף ג/24: "לחידוקל, אל המסחר הדגול, שמורה הזכות לקחת כל דבר שיתנו מר היקמן וגברת וייס לטאקיזיס, ולהטיל וטו על החלטותיה". איך זה נראה לך, טאקיזיס? טאקיזיס: חידוקל! אם תהיה פה עוד שלוש שניות אתה תצטער על זה! חידוקל: אופס, בדיוק נזכרתי שיש לי פגישה עם חבר שלי, ביל. הייתם מאמינים? תובעים את החברה שלו על מונופל שיש לה. חייב לרוץ, ביי. גיליאן: היום בשעה 9:50 נפגש חידוקל, אל המסחר, עם ביל גייטס. טרייסי: טוב, אז, סיימנו להיום? טאקיזיס: טוב, אם ככה, נאלץ להשתמש בנשק יום הדין. סארגנוס! בוא הנה! *סארגנוס מופיע* טאקיזיס: סארגנוס חמוד, תבהיר לשניהם מה קורה למי שמפטר אותנו. *סארגאנוס מתחיל להשתולל ולנגוח בקירות* פאלדין: תפסיק את חוסר הנימוס הזה מיד! *סארגנוס מפסיק* סארגנוס: מווווווו! אני עוזב. רואים? זה מה שקורה כשאתם הולכים לסופרים אנושיים במקום למינוטאורים שלי. טאקיזיס: סארגנוס, המינוטאורים שלך לא יודעים לכתוב. סארגנוס: מוווווווווווווווווווווו *נעלם*. פאלדין: רק רגע אחד! יש לי רעיון! רירוקס, בוא הנה! *רירוקס מופיע* טאקיזיס: כמו שאתם בטח יודעים, בחוזה כתוב שהבניה של העולם נמצאת באחריות רירוקס, ורירוקס עלול להתאכזב אם נפוטר. גמד מאוכזב עלול לעשות הרבה בעיות... רירוקס:כן! יהיה לי קשה להיות האל היחיד על הסט ו... מרגרט: רירוקס, יהיה לך תפקיד ראשי. רירוקס: או בדיוק נזכרתי! בקשו ממני לחשל איזה אבן, אתם יודעים, לתפוס חתיכה מהציפורן של כאוס. טוב, היה נעים לבקר. ביי *נעלם* טאקיזיס: זה לא יעבור בשתיקה! אנחנו נהפוך עולמות ומימדים! מרגרט: טאקיזיס, האבירים שלך כובשים את אנסלון. טאקיזיס: מצד שני, למה לריב שכאפשר להתסדר? פאלדין: טוב, אין ברירה. אני אספוג את זה בכבוד. גיליאן: היום בשעה 10 בדיוק, מתחיל פאלדין לחשוב מחשבות נקמניות לראשונה בחייו.

Moondust

New member
L../images/Emo6.gifL../images/Emo41.gif

הייתי רוצה להמשיך את הסיפור של האלים עד לעניין מלחמת הנשמות, אבל אני אצטרך לשים יותר מדי ספוילרים רצחניים. אז נוותר...

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

אבל זה לא מדויק... הם לא פיטרו אותה, היא מקפצצת לה למשך עוד שתי טרילוגיות... מילא, זה מצחיק.

עוד אחד... הפעם דלאמר.

זהירות! להבת קיץ|ספויילר| דלאמר נכנס למשרד של טרייסי ומרגרט. דלאמר: שמעתי שיוצא ספר חדש... טרייסי: אה.. כן. דלאמר: יופי, מה אני צריך לעשות? טרייסי: יש לך רק תפקיד שולי הפעם.. דלאמר: מה????? מרגרט: *בערמומיות* אבל רייסטלין יחזור.. דלאמר: *בחולמניות* רייסטלין... טרייסי: לא דלאמר, זה לא מה שאתה חושב.. מרגרט: די כבר, טרייסי! דלאמר, הרומן שלך עם רייסטלין נגמר! יש לך אהובה חדשה - ג'נה! דלאמר: מה?! אני לא בוגד ברייסט! טרייסי: אין ברירה, דלאמר!אלא אם כן אתה פורש מהספר.. דלאמר: *באכזבה* טוב. אני מניח שלא תוכלו לסדר לנו איזו פגישת אוהבים קטנה? מרגרט: תוכלו להיפגש במהלך החזרות.. דלאמר: טוב, גם זה משהו.. אני מוכן. איפה לחתום? טרייסי:הנה כאן. דלאמר חותם והולך.

למעלה