סנדרין

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif../images/Emo157.gif../images/Emo142.gif

*הכניסו לשם כותרת מקורית* קודם כל, מה שגרם לי לכתוב את ההודעה הזאת - הוא שהשרשורים ה*הומוריסטים* בפורום, כמו טופיק הפסח, חבורת הרומח והחדר האטום, וכן הלאה - מצחיקים בצורה לא רגילה. כל הכבוד לכם
. קראתי את התגובות ל-"טופיק לפסח
", ומישהו שאל - מה קורה לכל הקטעים האלה? *
* (כן, זה נתן לי רעיון.) השרשורים יכולים להצליח מצוין בתור פאנפיקים פארודים, שחסרים במיוחד בימים אלה
. אוכל גם להכניס אותם למאמרים של פורום פאנפיקים, ולעט נוצה, ובכלל. אז - איך לפרסם את השרשורים\פאנפיקים? על שם מי? צריך לבקש אישור מכל הכותבים, ומיוזמי השרשור, ומסייבר? ובכלל, איך זה נראה לכם?

SaberTooth

New member
קודם כל, רעיון נהדר.

אבל למה לבקש ממני רשות
צריך לבקש רשות מהכותבים.

Moondust

New member
זה רעיון נהדר../images/Emo41.gif

ולי מצדי אין בעיה... גם לא נראה לי שלכל מי שהשתתף בכל השרשורים תהיה בעיה.

Palass

New member
'סנדרין'

מאיפה השם? מספר כלשהו, במקרה? נשמע מוקר

אנסה שני ניסיונות זיהוי

1)סינדרין- אחת משפות האלפים של הארץ התיכונה(שה"ט) 2)סהנדרין- אתם לא יודעים מה זה??? בושה!

סנדרין

New member
המקור הוא הסהנדרין, ../images/Emo142.gif

שם יפה להפליא, עם י' אחת מיותרת באמצע
. למעשה, אכן קיים שם כזה - Sandrine - בצרפתית. גיליתי את זה הרבה אחרי שנרשמתי בניק הזה, והופתעתי למדי.

Nir of GondoliN

New member
אם אתם מתכוונים לבית הדין

שהיה בארץ ךאחר חורבן בית שני. אז זה סנהדרין ולא סהנדרין. ואם לא התכוונתם לזה אז אני אשתוק

nedisrael

New member
סנדרין וכולם, הצעה,

אתם זוכרים את "חברי רומח הדרקון בחדר האטום"? זה היה פאנפיק קצת הזוי בגלל מלא שגיאות של שימת לב, מה דעתכם שאני אערוך אותו למסמך אחד שיעלה למאמרים בפורום פאנפיקים? אה, וד"א, העלאת הטופיקים למאמרים נשמע טוב.

Moondust

New member
../images/Emo45.gif אחלה רעיון!../images/Emo41.gif

ואם תערוך את כל הסיפור... תוכל לתת לי לתרגם לאנגלית? יהיה נחמד לשלוח אותו לרייסטלנד או לDragonlance.com בתור פיק שהפורום חיבר... :)

nedisrael

New member
רעיון טוב (אם תצטרכי עזרה בתרגום

אני גם יכול לעזור). בעיה אחת, הסיפור ממש ממש לא גמור, לחבר סוף בעצמי או שנעשה טופיק המשך אחרי שאני אערוך הכל?

הבעיה בסיפור הזה היא שהוא ארוך מדי

היו צריכים לסיים אותו כשהחדר האטום מתמוטט על החבורה וגדיל מת וכל זה. ממש לא היה טעם להמשיך מעבר לזה, כי זה נעשה ממש מטופש עם כל הסדאם חוסיינים והבן-לאדנים וכל החרטא הזה. ואיך גדיל חזר לחיים? לדעתי כדאי פשוט לעצור את זה כשהחדר האטום התמוטט. סוף עצוב, אבל נחמד בכל זאת.

סנדרין

New member
נכון. |סביןו| [+משהו חשוב למדי]

על שם מי לכתוב את הפאנפיקים? אלו שמורכבים מקטעים, כמו זה עם התמונות - כל קטע ירשם על שם זה שכתב אותו, כמובן. בנוגע לסיפורים בהמשכים, כמו החדר האטום - לדעתי כדאי פשוט לכתוב את שמות כל האנשים שלקחו חלק בכתיבה, ולציין, שזה היה שרשור בפורום הרומח... [אני אעבוד על העברה לוורד וכו' של "ככה זה באמת היה"]

למעלה