תשובות...
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה להיזכר או לחילופין לשכוח את החלומות שלי 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מוודאה שהפלאפון בטעינה ובמקום ושהמחשב עובד 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? העירו אותי בשאלה של איפה המפתחות של האוטו, אז ניסיתי להיזכר איפה הם 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? אור שמש 7. מה מרגיע אותך? כוס תה 8. ההרגשה הכי טובה היא... לאהוב 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... אכזבה מעצמי 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? נורא תלוי איך עבר השבוע, אבל להיפך ממנו אחרי שבוע מעייף אני רוצה להירגע ולשכב במיטה המון אחרי שבוע משעמם (כמו כשהייתי בצבא) אני רוצה לצאת ולפגוש מליון אנשים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה אוטו נוח וטוב. חוצמזה אין לי הרבה מה לעשות עם הכסף 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אף אחד 13. 3 תחביבים שלך: לגלוש בתפוז ובאינטרנט בכלל לקרוא פוליטיקה 14. 3 תכונות טובות שלך: קשה לשים אצבע על משהו ספציפי חרוצה מאוד שאפתנית מאוד יודעת לתת מעצמי 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: שתלטנית חיה בקיצוניות - הכול או כלום פחד מאנשים ומקשרים 16. זיכרון טוב שלך: לודעת 17. זיכרון רע שלך: לא רוצה להיזכר בהם 18. מה אתה שותה במהלך היום? תה, המון תה ורק תה 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? יין 20. מקום בו היית רוצה לבקר: אפריקה 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: בהנחה שלא בישראל, בניו-זילנד 22. מה יש לך מתחת למיטה? מצעים, בגדים ישנים וכמה חרבות 23. האיבר הכי סקסי: ידיים, צוואר, עיניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? הדברים הקטנים, להביא פרח למישהי, לשכב מחובקות סקסי - בעיקר החיוך... 25. ספר על רגע מאושר בחייך: הרגע שבו אתה יכול לצעוק לכל העולם שאתה מאוהב אולי זה היה במצעד הגאווה לפני שנתיים כמעט שהרגשתי ככה באמת. 26. שתף בתקרית מביכה: לא זוכרת. 27. מעשה נועז שעשית: מעשה נועז? ללכת אחרי מה שחשבתי שאמר לי הלב שלי 28. מעשה טיפשי שעשית: ללכת אחרי מה שחשבתי שאמר לי הלב שלי 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: סוד אפל? אין הרגל משעשע? אם הוא הרגל שלי אז הוא בטח משעשע אנשים אחרים ולא אותי סטייה? אותו רעיון... 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: החיים 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: סיכנתי את כל הדברים שעשיתי בחיים באותו זמן, בשביל אהבה שהייתה אסורה 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? קטנה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... לודעת 34. אני מפחד/ת מ... בדידות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, מבינה הודית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לדעת מוזיקה, לא רק לנגן טכנית, אלא מן כישרון מוזיקלי כזה 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לפני 8 חודשים ומשנה שם כמה דברים 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי כזה 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? מאמינה במשהו, אם רק הייתי יודעת בדיוק במה.. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? מילים? לא מתעסקת בהן כל כך 41. מהי המילה השנואה עליך? כנ"ל 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הכול, העולם הוא קסום כל כך ובכל מקום יש את ההשראה 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? תגובה מאכזבת שלא ציפיתי לה 44. מהי הקללה האהובה עליך? אין כזו 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? הביפ של האייסיקיו 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הביפ של האייסיקיו 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אין לי מקצוע כרגע חוץ מחיילת נמלטת. הייתי רוצה להתנסות בעבודה פיזית, חקלאית. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? אין כזה 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בהודעה שאני חוזרת לסיבוב שני 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקולד 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לקום 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, יום. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? באמצע איפושהוא 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? תלוי במצברוח באותו רגע 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי נורא, כרגע חצי מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהי מסוימת שלא כל כך בטוחה שהיא רוצה להיות איתי 60. למי את/ה מתגעגע/ת? אל אותה אחת 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? לחזור על עצמי שוב? דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול או סגול לסוגיו 63. בעל-חיים: כלב. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): המשחק של אנדר 65. סרט: אין אחד ספציפי, בדר"כ האחרון שראיתי שריגש אותי, כרגע - הכוכבים של שלומי הוא האחרון הזה 66. שחקן: אדוארד נורטון - אמריקן היסטורי X 67. שחקנית: לא זוכרת שמות שלהן, כנראה שזה אומר הכול לבד.. 68. דיסק: המכשפות - האוסף 69. שיר: יש מליון. עבר לי בראש - חיה בתוך קופסה 70. מאכל: טוסט עם גבינ"צ - לא אכלתי כזה כבר נצח 71. מקום בילוי: סתם לשבת - הקופי בין. 72. פורום אהוב: הפורום שלי - צמחונות טבעונות 73. עונה: אביב 74: מקום להעביר בו חופשה: או הגליל או המדבר 75: רכב: כל רכב שיהיה אמין וצורך מעט דלק אני קונה ברגע 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? מחייכת הרבה ובוכה הרבה. חייכתי לאחרונה לפני רגע קט 79. זכית לחיוך? דרך הטלפון נחשב? אם כן אז יום ראשון אם לא אז שבת 80. הענקת מחמאה? אולי ראשון בלילה, אולי שבת לא זוכרת בדיוק 81. קיבלת מחמאה? ביום שבת ממישהי שלא הכרתי שהתחילה איתי 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? המממממממממממ, לא עולה כלום על דעתי 84. פינקת את עצמך? איך? בדר"כ קונה לי איזה ספר נחמד, מתי בפעם האחרונה, לפני כמה שבועות 85. צחקת? ממש? ביום ראשון בלילה 86. גרמת למישהו לצחוק? אתמול כשיצאתי עם שני חברים 87. התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת... 88. בכית? ביום ראשון, אחרי שיחת טלפון נוראית ששינתה לי את כל המצברוח 89. הסתפרת? ביום שבת, עכשיו אני קצוצה לגמרי. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? הרבה דברים, החל מנהיגה חולנית, דרך אנשים מסוכנים שהסתובבתי איתם ועד סיכון עצמי מכוון מדי. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? רק שבוע שעבר עשיתי את זה פעם אחרונה 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? בחיים לא, החדר שלי נקי ומסודר 93. פחדת מהחושך? לא 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? כן 95.נרדמת בשיעור? בטח. בעיקר בצבא 96. מה היית משנה בעצמך ? את הפחד להיקשר לאנשים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? אנשים 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? איפה שזה לא יהיה, אני אשמח מזה 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כתבתי את זה בשבילי אז זה לא באמת משנה. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו.