שאלון

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

גנגי

New member
שיעמום המחץ: בבקשה!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? פיפי. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? לא רוצה לקום! 4. מהו צבע העיניים שלך? צבע ים. 5. מהו צבע השיער שלך? חום. 6. מה מעורר אותך? שעון מעורר. אהבה. הליכה. ספר טוב. בירה טובה. 7. מה מרגיע אותך? אהבה. הליכה. ספר טוב. בירה טובה. 8. ההרגשה הכי טובה היא... להיות מוערכת. להרגיש נאהבת. לחבק את ג'ינג'ר. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להתבזות. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בטיולים מאתגרים. בשינה פרועה. בין חברים. לבד. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? לוקחת כדור נוסף נגד יתר לחץ דם ויוצאת להליכה של שעתיים. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אמא שלי. אבא שלי. הכלבה שלי. לייזה מינלי. פיאט 127. 13. 3 תחביבים שלך: הליכה, קריאה, בישול. 14. 3 תכונות טובות שלך: יושר, כיבוד פרטיות הזולת, אי-נטירת-טינה. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: נוקשות-יתר, תוקפנות-יתר, קפיצה מעל הפופיק בזמן שיא. 16. זיכרון טוב שלך: נגמר בערך בגיל שלושים. 17. זיכרון רע שלך: התחיל בערך בגיל שלושים. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים. אספרסו. בירה. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? בירה. בעיקר גינס. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: כל העולם. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כל מקום שאין בו פיגועים ושיש בו חיבור לאינטרנט. 22. מה יש לך מתחת למיטה? עפ"ר עגילים. מדי פעם טישואים. לפעמים גרביים. 23. האיבר הכי סקסי: החלק שבין הכתף לצואר, כשהוא מחובר לגבר שאני אוהבת. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי - מחשבות. סקסי - ריח של זיעה של גבר, לפעמים. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: כשנתנּו שם לבת הצעירה שלי. 26. שתף בתקרית מביכה: פניתי למישהו חשוב בשם של הכלב שלי.. (מה לעשות, היה דומה..) 27. מעשה נועז שעשית: יום אחד החלטתי להתחיל לחיות ולא רק להיות. 28. מעשה טיפשי שעשית: מחקתי את הקובץ שהיה לי הכי חשוב בלי לגבות אותו תחילה. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני "כותבת" על השולחן או על הרגל שלי עם האצבע מילים של שירים כל הזמן. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: הזוהר הצפוני. לידה. שלג. לבלוב. שלכת אמיתית. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: המשכתי לאהוב, למרות חוסר ההיגיון שבדבר. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? סליחה?! אני אמורה להיות עוד יותר גדולה?! כאילו, גדולה מהחיים?! 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... אבא שלי. 34. אני מפחד/ת מ... פיגועים. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? שפת ה-ב', שפת הים. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? כישרון לשפות (נוספות). 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? כל פעם לתקופה אחרת. 38. המוטו שלי בחיים הוא: ואהבת לרעך כמוך + הומור. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? בע"ה נגזר עליי לא להאמין. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? ברית. 41. מהי המילה השנואה עליך? עורלה. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? חוסר הומור. טפשות. רוע לב. 44. מהי הקללה האהובה עליך? על גחונך תזחל. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מים מפכים. מתי כספי. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? טריקת דלת, רעש כלשהו חוזר ונשנה, מוזיקת טראנס. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? גנטיקה. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? זנות. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בשיר של ארקדי דוכין בביצועו (של אלוהים). 50. גלידה- בכוס או בוופל? לא אכפת לי. 51. שוקו או וניל? קפה. 52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? להיות ערה. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה. לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? לא זה ולא זה. 56. קור או חום? קור, אבל לא אבשלום. ואדום, לא חום. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? פיכס. לא סובלת. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי בכוס. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? זה ענייני הפרטי. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? למי שאני רוצה להיות איתו: לחברים שלי ולג'ינג'ר. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? סירה. דברים אהובים עליך: 62. צבע: אדום 63. בעל-חיים: כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): פונטנלה 65. סרט: מונטי פייתון והגביע הקדוש 66. שחקן: אל פאצ'ינו, קווין ספייסי 67. שחקנית: סוזן סרנדון 68. דיסק: קווין 69. שיר: שוב היא כאן (יוני רכטר) 70. מאכל: פירות 71. מקום בילוי: אפלולי ומלא מוזיקה 72. פורום אהוב: אח"לה 73. עונה: רק לשאלות שאפשר. 74: מקום להעביר בו חופשה: כמה שיותר רחוק מהעיר ומאנשים, רצוי הרים 75: רכב: מלוכלך, עפ"ר. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: אבא שלי. גנטית, אפילו. 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני תמיד אומרת למי שאני אוהבת ומעריכה שאני אוהבת ומעריכה. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני חמש דקות. 79. זכית לחיוך? לפני חצי שעה. 80. הענקת מחמאה? לפני חצי שעה. 81. קיבלת מחמאה? אתמול. 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? אני לא מהמפנקים. 84. פינקת את עצמך? איך? כנ"ל. 85. צחקת? לפני כמה דקות. 86. גרמת למישהו לצחוק? לא תמיד אני יודעת. 87. התחרטת על משהו שאמרת? בלי חרטים. 88. בכית? אתמול. 89. הסתפרת? מזמן-מזמן לא. באמת צריך. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן. יצאתי מהבית בירושלים. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן. אני עושה את זה המון. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן. 93. פחדת מהחושך? לא. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא. 95.נרדמת בשיעור? כן. 96. מה היית משנה בעצמך ? אין מקום כאן לכל הרשימה. המון דברים. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? חוש ההתמצאות המצוין שלי. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אני מקווה שבחיים. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? ממש-ממש לא. אבל אני גם לא אקרא את שלהם. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? אמרו לי שעל שאלות רטוריות לא עונים.

עִידן

New member
אהמממ:

א. אני גם אמרתי לך פעם שאת מזכירה את המורה שלי לשעבר לכימיה, אבל את לא באמת. רק בתמונה מסוימת. ב. עורלה זאת באמת מילה מגעילה. גם נקבה..

שיעמם לי

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? בוהה בתקרה לכמה שניות ומארגן את המחשבות שלי 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצח שיניים... 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מה שלי עושה ערה בשעה כזו? 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? סוג של חום 6. מה מעורר אותך? בדרך כלל, השעון של הפלאפון. 7. מה מרגיע אותך? מסאז' טוב (כן, זה רמז...) 8. ההרגשה הכי טובה היא... לעמוד מתחת למים הרותחים במקלחת 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... דחייה 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? זה תלוי בהמון גורמים. אני מאוד אוהב לישון... במיוחד אחרי שאני שובר שיאים חדשים של שעות ערות ברצף 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה דירה 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אתמול. לאריק מ'רחוב סומסום' (אל דאגה - אלוהים ישלם למי שאמר את זה... ואם לא, אז אני 13. 3 תחביבים שלך: מתי כספי, ספר טוב, שאלונים מעצבנים 14. 3 תכונות טובות שלך: יודע להסתכל על דברים מבחוץ, רגיש ואדיב בצורה מחליאה 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: נוטה לנתח דברים יותר מדי, שוגה בפנטזיות ואדיב לאנשים שלא מגיע להם 16. זיכרון טוב שלך: יום השיחרור מהצבא 17. זיכרון רע שלך: הטירונות בצבא 18. מה אתה שותה במהלך היום? משתדל לשתות רק מים, אבל חזרתי לטיפה המתוקה לאחרונה (קולה) 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? לא משתגע על אלכוהול 20. מקום בו היית רוצה לבקר: יפן (למה לא, בעצם?) 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אמסטרדם 22. מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת הים 23. האיבר הכי סקסי: עיניים
24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי - לישון מכורבלים על חוף הים סקסי - חיוך שובה לב 25. ספר על רגע מאושר בחייך: כשהוא יבוא - אספר 26. שתף בתקרית מביכה: לא בא לי 27. מעשה נועז שעשית: לא עושה דברים נועזים. וגם אם כן, למה נראה לכם שאספר אותם כאן? 28. מעשה טיפשי שעשית: עקפתי בצורה ישראלית מכוערת תור של כמה קילומטרים על-מנת לקנות את הארי פוטר החמישי ראשון, ביום שהוא יצא בלונדון. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: להגיד תודה לנהג כשאני יורד מהאוטובוס 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: נדידת איים 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: כתבתי שיר 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רעיונאי (איך אני, גנגי?) 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... רוברט היינלין 34. אני מפחד/ת מ... לצאת דביל 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית וכמה קללות במבחר שפות אחרות 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? הלחנה 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 12/9/7000 38. המוטו שלי בחיים הוא: תמיד לשאוף ללכת הלאה. ללכת זה אומר לא להסתלק. כן, כוונתי לומר לא להסתלק. ויש גם בזה ניסיון - עוד יום. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן. וכן. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? אמריקה 41. מהי המילה השנואה עליך? בקטנה (כמו - "בקטנה, אחי") 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? יצירה מוזיקלית טובה 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אנשים מתנשאים 44. מהי הקללה האהובה עליך? חרא. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? הקול של מתי כספי 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הקול של יהורם גאון 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מוזיקה 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? סרוגייט 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן?
ל
א
ז
י
50. גלידה- בכוס או בוופל? לא משנה לי 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון! 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה. לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן בלתי נלאה 56. קור או חום? שניהם חרא 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? תלוי מי לידי 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? כן, בטח... 60. למי את/ה מתגעגע/ת? ימי בנימינה שלי 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? בלוק דפים וחבילת עטים

המשך

דברים אהובים עליך: 62. צבע: צהוב 63. בעל-חיים: כלבלב (הו בי די בם בם) 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): עריצה היא הלבנה 65. סרט: לילות בוגי 66. שחקן: אדוארד נורטון 67. שחקנית: אליסון האניגן 68. דיסק: 'אחד לאחד' של מתי כספי
69. שיר: נו, זה כל הזמן משתנה. 'עוד תראי את סוף הדרך' של שמרית אור תמיד מעודד אותי 70. מאכל: קוסקוס 71. מקום בילוי: לא משנה, כל עוד זה עם אנשים שאני אוהב 72. פורום אהוב: אפי היקרה, כמובן 73. עונה: אביב 74: מקום להעביר בו חופשה: אמסטרדם 75: רכב: לא מעניינים אותי, הדברים האלה 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: מתי כספי 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: ולמה שאגיד עכשיו? מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? אתמול 79. זכית לחיוך? אתמול 80. הענקת מחמאה? אתמול 81. קיבלת מחמאה? אתמול 82. עשית משהו טיפשי? אתמול 83. פינקת מישהו/י? איך? ... 84. פינקת את עצמך? איך? היום. הברזתי מהעבודה 85. צחקת? אתמול 86. גרמת למישהו לצחוק? אתמול 87. התחרטת על משהו שאמרת? היום 88. בכית? לפני כמה ימים 89. הסתפרת? לפני חודש בערך... האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? נהגתי שיכור הביתה 91. נשארת ער/ה כל הלילה? פעמיים בשבוע בערך 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אני מעדיף לתחוב הכל במגירות 93. פחדת מהחושך? כשהייתי ילד 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא מאמין בדברים האלה 95.נרדמת בשיעור? אין ספור פעמים 96. מה היית משנה בעצמך ? המון 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? חמצן 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אין לי שמץ של מושג 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? רק הדס 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? ע-כ-ש-י-ו. פיו.

פלפל.

New member
שמע, לאזי, אני חייב לומר ש

אני מוריד בפניך את הכובע ומעניק לך בזאת את אות הפלפל לשרשור זה: על תשובות יפות תוכן ויפות מראה. על שהשכלת להדגיש בסבלנות את תשובותיך ועל שמירת שורות הרווח והשמטתן במקומות הנכונים. המשך להיות אדיב כדרך חיים, גם לאנשים שלא מגיע להם, והמשך לומר תודה לנהגי האוטובוס (בהרגל הזה כמוך כמוני. מגיע להם!). יום טוב!

D o r o t h y

New member
מישהו יכול להסביר לי

איך התקבצו כאן כל אומרי התודה לנהגי האוטובוסים? (ברור שזה מחייב לרדת מהדלת הקדמית, אבל שטויות) כן, גם אני. שנקים קבוצת תמיכה?

מוּסקט

New member
טוב - נו!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? פיפי 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצמת ת'עיניים 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? לא רוצה לעבודה! 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? לפי הקריזה של אייל 6. מה מעורר אותך? קפה 7. מה מרגיע אותך? ספר 8. ההרגשה הכי טובה היא... ביטחון 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... פחד 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בשקט 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מחליפה אוטו 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 8000 איש שאני לא מכירה 13. 3 תחביבים שלך: שפה ותקשורת, אנשים, אינטרנט 14. 3 תכונות טובות שלך: הוש חומור, אמינות אותנטיות 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: חוסר סבלנות, אוטיזם תקופתי, בוטות 16. זיכרון טוב שלך: חגים וחופשות אצת הסבים 17. זיכרון רע שלך: שנפלתי וכמעט הוצאתי לעצמי עין 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, קפה ודייט קולה 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? מרגריטה קפואה 20. מקום בו היית רוצה לבקר: אלסקה 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: קנדה 22. מה יש לך מתחת למיטה? מוכמוכים 23. האיבר הכי סקסי: המוח 24. מה רומנטי בעיניך? אני לא טיפוס רומנטי מה סקסי בעיניך? מבט מסוים 25. ספר על רגע מאושר בחייך: לידות 26. שתף בתקרית מביכה: שכחתי להגיע לקבוצה שחיכתה לבואי 27. מעשה נועז שעשית: התחלתי עם מי שהיום בנזוגי 28. מעשה טיפשי שעשית: התחלתי עם מי שהיום בנזוגי 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: מצצתי אצבע עד גיל 10 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: נדידת ציפורים 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אני לא בנדם שעושה דברים מטורפים 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מלכת אנגליה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... שלמה המלך 34. אני מפחד/ת מ... פנאטים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? להיות זמרת ג'ז 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? קדימה לאלף הבא 38. המוטו שלי בחיים הוא: חיה ותן לחיות 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא 40. מהי המילה האהובה עליך? Serendipity 41. מהי המילה השנואה עליך? מחוך 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? יצירתיות של אנשים 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? טמטום 44. מהי הקללה האהובה עליך? אין כזו 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מפל מים, גלי ים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? רשרוש של שקיות ניילון 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? להיות שופטת 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מוכרת במקדונלד'ס 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? אבל אמרתי שאני לא מאמינה באלוהים... 50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 51. שוקו או וניל? וניל 52. חוף או הרים? הרים 53. לישון או לקום? לקום 54. שקיעה או זריחה? זריחה לילה או יום? לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית 56. קור או חום? קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות כשאני בבית 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי באיזה יום שואלים אותי 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? כאן ועכשיו איפה שאני 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לשתי הסבתות שלי ז"ל 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את אומברטו אקו דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול 63. בעל-חיים: כלב 64. ספר: ספר הדקדוק הפנימי 65. סרט: סיפור בזיג זג 66. שחקן: שון קונרי 67. שחקנית: שרון סטון 68. דיסק: די! 69. שיר: משו של דן פגיס 70. מאכל: לחם טרי 71. מקום בילוי: פאב אירי 72. פורום אהוב: כלמיני 73. עונה: חורף 74: מקום להעביר בו חופשה: קנקון 75: רכב: כן, תודה 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: סארטר 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אינכזה - אני תמיד אומרת מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני שהתחלתי את השאלון הזה (דבילית!) 79. זכית לחיוך? היום 80. הענקת מחמאה? היום 81. קיבלת מחמאה? היום 82. עשית משהו טיפשי? MOI?? טיפשי?? 83. פינקת מישהו/י? איך? אתמול. לא מגלה. 84. פינקת את עצמך? איך? נשארתי בבית יומשלם ועשיתי כלום 85. צחקת? אתמול. נפלתי ברצפה מסיפורים של חברה ומעלליה באיזה טיול. 86. גרמת למישהו לצחוק? בטח! הרסתי את דורית כשסיפרתי לה איך יצא שישנתי עם הרצל 87. התחרטת על משהו שאמרת? שלשום כשהזמנתי אלי לסדר 88. בכית? מזמן לא בכיתי 89. הסתפרת? לפני חודשיים האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן - נסעתי בטרמפים כמו אדיוטית 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן - ולא היה כיף 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא 93. פחדת מהחושך? לא 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא 95.נרדמת בשיעור? בטח! 96. מה היית משנה בעצמך ? משילה כמה קג' מיותרים ולא בריאים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? מחשב 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בפנסיה (הלואי!) 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? מיד אחרי שאלה 100 (נודניק!)

D o r o t h y

New member
ואני חשבתי ../images/Emo99.gif

שבלילות הקיץ החמים שום דבר אינו קורה. טועים טעות טעיתי טעות טועים טעה בן אדם לפעמים טועה..

למעלה