שאלון

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

עִידן

New member
איזה כיף!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכוונת את השעון המעורר לעוד חצי שעה, ואז לעוד חמש דקות, ועוד חמש, ועוד חמש, ועוד שתיים, ועוד שלוש... אח"כ זה כבר לא קבוע. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסדרת את השמיכות אחת מעל השנייה. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "וואו, שינה חזקה" 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? חום כהה 6. מה מעורר אותך? ויכוחים בנושאים פוליטיים/חברתיים 7. מה מרגיע אותך? ריצה וציור 8. ההרגשה הכי טובה היא... הצלחה ואהבה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... קבלת יחס מזלזל-בוטה ומעליב 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בשינה של כ18 שעות 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מספרת להורים שלי 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: כריסטינה ריצ'י, איזו שחקנית מ"מת לצעוק", ילדה בת ארבע שהשתתפה ב"רק בישראל", ווילו מ"באפי" - אבל כשהיא ב"אמריקן פאי", חברה של איזו מלצרית ב"קפה הלל" בת"א. 13. 3 תחביבים שלך: שינה, רצעוד/טרטוף/ציור 14. 3 תכונות טובות שלך: אחריות, כנות, ספונטניות
15. 3 תכונות פחות טובות שלך: רוע מן היסוד, עצלנות, עקשנות (שזה לא תמיד רע) 16. זיכרון טוב שלך: השלג בקיבוץ ב1992 17. זיכרון רע שלך: איזה ריב מכיתה ב' 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, מיץ, אייס-טי, שוקו. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אני אוהבת ששלי מכינה קאיפיריניה חמוצה-חמוצה, פינה קולדה ואת כל הליקרים של אמא. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: לא מתחשק לי כרגע לבקר בחו"ל מסוים. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אנגליה/ צרפת, אבל אני תמיד מעדיפה את ישראל. 22. מה יש לך מתחת למיטה? מגירת עיתונים מאוד מסוימים וקמה קלסרים ושקיות עם דפי מתמטיקה וקצת תיקים... 23. האיבר הכי סקסי: גומות חן 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? דברים לא-מתיימרים, שיחות כנות. סקסי - גומות חן
25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא זוכרת בדיוק את התאריך, אבל זה יהיה עוד כשלושה חודשים. אגמור את הבגרות האחרונה. בהחלט רגע מאושר. 26. שתף בתקרית מביכה: מישהו אמר לי שהוא נולד ב30.2, והאמנתי למשך מספר דקות. 27. מעשה נועז שעשית: לא יודעת 28. מעשה טיפשי שעשית: הלכתי היום בהתלהבות לעבר מכונת בובות, ודגתי דובי שמורכב רק מראש ומרגליים. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: ללכת רק בצד שמאל. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: שינוי צבע הכתם שעל גבי פרחי תורמוס ההרים במהלך עונת הפריחה. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני עוד לא סגורה על זה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... פסטר 34. אני מפחד/ת מ... עכבישים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, קצת ערבית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? הכשרונות שאין לי לא ממש חסרים לי. לא היה איכפת לי לשיר יפה, נגיד, אבל גם לא איכפת לי להמשיך לזייף. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעוד שלושה חודשים 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי מוטו 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? הכחשה, הכחדה (שתיהן ב-כ' רפה), לפלוף (ב"דירה לדירה" של עגנון נאמר משהו על איזה לפלוף ירקרק על פניו של התינוק המזוהם) תרומבולסטינוגנאז, ובערבית: מריסטאן ובצרפתית: אוטורינולארינגולוז'יסט. 41. מהי המילה השנואה עליך? דשא 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה, מצוקות חברתיות (לא תמיד...). 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אטימות, טפשות נחושה. 44. מהי הקללה האהובה עליך? לא אוהבת קללות. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? אני אוהבת קולות חיכוך ונקישה של עטים ועפרונות (במיוחד עטי פארקר ועפרונות פחם) עם הדף, אוהבת קול של לעיסת דברים פריכים (רק כשמשמיעים לי באוזן). 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? של שעון מעורר. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? משפטים. קשה לי להאמין שאני פעם אשקול להיות עורכת דין, אבל נשמע לי מעניין להתנסות. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? כל דבר שקשור למתמטיקה וחשבון. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? במתן משוב מפורט על התנהלותי בחיים. 50. גלידה- בכוס או בוופל? ופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? קשה לי להחליט. 53. לישון או לקום? לישון!! 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי באיזה תחום. בד"כ מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אחיינית שלי בבית שלה 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאחיינים שלי 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? מוזיקה, צבעי אקריליק, דפים/קרטוני ביצוע, מכחולים, צלחת פלסטיק לבנה, שמיכה מחממת, תרסיס נגד עכבישים, מנגל. דברים אהובים עליך: 62. צבע: אדום 63. בעל-חיים: כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): קשה לי. נגיד שהתפסן בשדה השיפון, כי הוא האחרון שמאוד אהבתי. 65. סרט: דוגמה, החיים יפים 66. שחקן: אין לי 67. שחקנית: אין לי 68. דיסק: אין לי 69. שיר: די, זה מוגזם! 70. מאכל: פירות חמוצים, פירות יער 71. מקום בילוי: לא יודעת 72. פורום אהוב: תרבות עברית, אולי. אפי גם. 73. עונה: כולן 74: מקום להעביר בו חופשה: קנטרברי, אנגליה. 75: רכב: כזה שלא מזהם הרבה, בלי הילוכים!!! 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: המורה שלי מכיתה ב' (השפיע עליי ערכית). 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: כמעט כל מי שאני אוהבת/ מעריכה. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? כשנזכרתי שהמילה השנואה עליי היא "דשא" 79. זכית לחיוך? לפני כמה שעות. 80. הענקת מחמאה? היום בצהריים. 81. קיבלת מחמאה? היום בצהריים (לא עם אותו אדם...) 82. עשית משהו טיפשי? לפני כמה שעות. 83. פינקת מישהו/י? איך? לא יודעת. 84. פינקת את עצמך? איך? לפני שבוע - הלכתי לישון ל15 שעות. 85. צחקת? לפני כמה שעות. 86. גרמת למישהו לצחוק? גם. 87. התחרטת על משהו שאמרת? הבוקר, הערב. 88. בכית? לפני שבוע 89. הסתפרת? מזמן האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? עליתי על אוטובוס לירושלים כמה שעות אחרי מות השייח יאסין 91. נשארת ער/ה כל הלילה? דאאאא?! 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן. כשהייתי בת ארבע. 93. פחדת מהחושך? ברור 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא 95.נרדמת בשיעור? כן, בשורה הראשונה באמצע. היה לי נורא כיף. 96. מה היית משנה בעצמך? כל מיני דברים במראה 97. לא היית מסתדר/ת בלי? חברים (ההשראה בעקבות אחד הנושאים שהיו לי במתכונת בחיבור לפני כמה ימים - משהו על ערכה של חברות) 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? כנראה שאלמד באיזו אוניברסיטה. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? ברור 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? אוי, מה, כבר נגמר? אבל זה לא פייר! הייתה סריה של שאלה של שאלות ששאלו רק "מתי", ואני עניתי רק מבחינת הזמן, וזה קצת חבל. אני רוצה פיצוי. את מי תובעים?

פלפל.

New member
אפיזודה

קרן מור: "היית אומר שזה המוטו שלך?" רמי הויברגר: "לא, זה האוטו שלי" (אפיזודה מתוך החמישייה הקאמרית) ולעידן: "דירה לדירה" זה הסיפור על השמרטפית העייפה שבסופו של דבר חונקת את התינוק המרעיש והמזוהם? ואילו עיתונים מאוד מסוימים את מחביאה מתחת למיטה (אם תגלי לי את שלך אגלה לך את שלי)?

עִידן

New member
לא...

זה סיפור על איש חולה שעובר מדירה לדירה, ובסוף חוזר לדירה עם התינוק המזוהם ונקשר אליו. העיתונים - "כולנו"

האמת שאני קוראת פה בסתר שבוע

וכשכתבתי את ההודעה על השאלון פשוט לא שמתי לב שאני נמצאת בפורום שאני לא כותבת בו אלא רק קוראת. Oh,well. כנראה שיצאתי מהארון.

יוווווו, כבר אי אפשר

להכנס לשום פורום בלי להתקל בשאלון הזה? די נמאס לי... למי יש כוח לכל כך הרבה שאלות?

אטיוד5

Active member
בבקשה

. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מקלל את השעון. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? לוגם מים. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? למה עומד לי? 4. מהו צבע העיניים שלך? כחול 5. מהו צבע השיער שלך? היה חום. נשאר חצי. 6. מה מעורר אותך? הלִקראת. 7. מה מרגיע אותך? תחושה שיהיה בסדר. 8. ההרגשה הכי טובה היא... להרגיש נאהב. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... להעלב. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בבטלה, בטיול, בסידורים. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? חושב שעובדים עלי. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אמא. אבא. וודי אלן. 13. 3 תחביבים שלך: נגינה, חיטוט בזבל. 14. 3 תכונות טובות שלך: תגידו לי אתם. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: אימפולסיביות, . 16. זיכרון טוב שלך: הסתכלות בציון שלי באינפי. 17. זיכרון רע שלך: מתביש לספר. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים. דיאט כל-מיני. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? בלילה אני ישן. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: בנבכי הנפש. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: פה. 22. מה יש לך מתחת למיטה? אבק. חצובה. 23. האיבר הכי סקסי: שיער (הראש). קימור המותן. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? רומנטי - הלהיות ביחד. סקסי - המחשבה החרמנית. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: הולדת הבן הראשון. 26. שתף בתקרית מביכה: כל פעם כשאני מעליב ללא שום כוונה. 27. מעשה נועז שעשית: יצאתי לבלתי נודע 28. מעשה טיפשי שעשית: אין מעשה, יש מעשים. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: האפל יישאר כזה. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: סיבובי גרמי השמיים. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: ויתרתי על עצמי. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אף פעם לא ידעתי, אף פעם לא אדע. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... אבא שלי. 34. אני מפחד/ת מ... דברים שכנראה לא יקרו לי. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? הולנדית, אנגלית, עברית, צרפתית קצת. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? כישרון למוזיקה (יותר ממה שכבר יש) 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד. 38. המוטו שלי בחיים הוא: העיקר הבריאות. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא. 40. מהי המילה האהובה עליך? מכל מקום. 41. מהי המילה השנואה עליך? כל סלנג פרחי - סבבה, כוסון, עושה לו. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אדישות, רוע. 44. מהי הקללה האהובה עליך? כוס עם כל דבר. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? לא אוהב רעש. קול ערוה. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? "מוזיקה". 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אדריכלות. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מכירות. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? NA. אין אלהים. 50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. 51. שוקו או וניל? מוקה. 52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? לישון. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה. יום. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכן בדברים הקטנים בזבזן בדברים הגדולים. 56. קור או חום? לא ולא. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? הכוס שלמה. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אהובה. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? למי שאני רוצה להיות איתה. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אוסף תקליטים ופטיפון. דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול 63. בעל-חיים: פרפר 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): ראומה 65. סרט: דני רוז 66. שחקן: קרויף 67. שחקנית: ליב אולמן 68. דיסק: תקליט דווקא. לואי ארמסטרונג+אלה פיצג'רלד - פורגי ובס. 69. שיר: נערה במשקפיים 70. מאכל: תפוז, כבד עוף 71. מקום בילוי: בלי עשן ורעש 72. פורום אהוב: אח"לה 73. עונה: מה שעכשיו 74: מקום להעביר בו חופשה: לא משנה, חשוב רק עם מי 75: רכב: שייסע ולא יתקע 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: קרוי 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אבא/אמא. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? כל הזמן. 79. זכית לחיוך? לפני חצי שעה. 80. הענקת מחמאה? לפני כמה דקות, ממש פה בשאלון הזה, בעילום שם. 81. קיבלת מחמאה? אתמול בלילה. 82. עשית משהו טיפשי? ממש טיפשי? לא יודע. 83. פינקת מישהו/י? איך? יום שישי. איך - נו, באמת. 84. פינקת את עצמך? איך? כנ"ל. 85. צחקת? לפני כמה דקות. 86. גרמת למישהו לצחוק? אתמול. 87. התחרטת על משהו שאמרת? אתמול. לא 'על' אלא 'איך'. 88. בכית? אתמול בערב. 89. הסתפרת? נורא מסובך להסתפר - תחשבו על זה. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? כן. טיילתי על החומות בעכו. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? כן. בלית ברירה. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? מי לא? 93. פחדת מהחושך? קצת. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא בשלישיה אם זאת הכוונה. 95.נרדמת בשיעור? לא 96. מה היית משנה בעצמך ? את היכולת לשנות. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? טיפה שכל. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בחיים. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כן, כולם. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? בטח עכשיו, לא?

אושר מ

New member
לא עניתי על זה בסטודנטים

כשהיה שרשור של שלוש הודעות, ואני לא אענה על זה עכישו:) אבל אני נהנית לקרוא חלק מהתשובות:)

Mנטה

New member
אז הנה גם אני (מישהו קורא?)

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה להמשיך לישון 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את האור 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? איזה כייף ! יום חופש ! 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק 5. מהו צבע השיער שלך? שטייני 6. מה מעורר אותך? סקס 7. מה מרגיע אותך? מים 8. ההרגשה הכי טובה היא... סיפוק 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... שברון לב 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם חברים, בטיולים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מפסיקה לעבוד. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: לא אמרו לי. 13. 3 תחביבים שלך: טיולים, כתיבה, חברים 14. 3 תכונות טובות שלך: יודעת ואוהבת לתת, יצירתית, מסתדרת בקלות עם אנשים. 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מהירה לכעוס, אוהבת להתבודד, חסרת סבלנות. 16. זיכרון טוב שלך: סיני בילדותי. 17. זיכרון רע שלך: פרידות. 18. מה אתה שותה במהלך היום? תחליף קפה. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? מרטיני יבש 20. מקום בו היית רוצה לבקר: פולינזיה. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: בריטניה 22. מה יש לך מתחת למיטה? רצפה 23. האיבר הכי סקסי: עיניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? ים. ים. ים. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: כל פעם שלקחתי החלטה חשובה. 26. שתף בתקרית מביכה: לא רוצה. 27. מעשה נועז שעשית: פתחתי עסק. 28. מעשה טיפשי שעשית: בחירה לא מוצלחת של מקום עבודה. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני חולה על טונה. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: התפרצויות געשיות. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: ויתרתי על מקום עבודה. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? סופרת. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... טולסטוי. אברהם אבינו. 34. אני מפחד/ת מ... נחשים. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית אנגלית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? נגינה. ציור. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? ימי הביניים. 38. המוטו שלי בחיים הוא: כל פעם לאמץ איזה מוטו שמתאים באותו הזמן
וגם: מכל דבר אפשר ללמוד. 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? ים. 41. מהי המילה השנואה עליך? לא נזכרת כרגע. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? טבע. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אנשים קטנוניים או מרובעים. 44. מהי הקללה האהובה עליך? סססאמק 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? ים 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? עובדים בכביש 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? כל האומנויות. וגם אנתרופולוגיה, הדרכת טיולים, ניהול עסק גדול (ליום אחד). 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? רפואה. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בחיבוק גדול 50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל (דאאא) 51. שוקו או וניל? שוקו (ואם האיכות ממש גבוהה, אז גם וניל) 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן 56. קור או חום? קור 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? גם וגם 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? גם וגם 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? על חוף חמים באי באוקיינוס השקט עם אהוב. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאחרון שנפרדתי ממנו. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? חברות. דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול 63. בעל-חיים: דוב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): אנה קרנינה 65. סרט: כתוב בעור 66. שחקן: ג'וני דפ 67. שחקנית: דברה ווינגר 68. דיסק: קרוב/ אהוד בנאי 69. שיר: automn leaves 70. מאכל: שוקולד 71. מקום בילוי: בתי קפה 72. פורום אהוב: תרבותיברית 73. עונה: ההתחלה של כל עונה חדשה. 74: מקום להעביר בו חופשה: ליד הים. 75: רכב: קטן. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: דאגלס אדאמס. 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מוסקט. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? לפני חמש דקות. 79. זכית לחיוך? לפני ארבע וחצי דקות. 80. הענקת מחמאה? כל הזמן. 81. קיבלת מחמאה? לפני כמה ימים. 82. עשית משהו טיפשי? לפני חודשיים. 83. פינקת מישהו/י? איך? מסג'. 84. פינקת את עצמך? איך? שוקולד. 85. צחקת? אתמול. 86. גרמת למישהו לצחוק? אתמול. 87. התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן. 88. בכית? לפני שבוע. 89. הסתפרת? לפני שלושה חודשים. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? הלכתי לישון בחוף הים לבד עם ידיד, בגיל 14. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? בטח. 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אף פעם. 93. פחדת מהחושך? בגיל 8 ? 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא. 95.נרדמת בשיעור? להירדם בבליינד דייט נחשב ? 96. מה היית משנה בעצמך ? את המשקל. 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? אנשים אחרים. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? טיול מסביב לעולם ? עם ילדים ? מפורסמת ? רק אלוהים יודע. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכ- שיו !

האגס 1

New member
מממ... זה מוכר לי...

אבל את הקרדיט לפורום השכן נתתם - אומנם עניתי גם שם, ואנסה כאן שוב: 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכון את השעון המעורר לעוד עשר דקות קדימה, וחוזר חלילה עוד כמה פעמים עד שכבר אין ברירה 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שומע מוסיקה טובה 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שעכשיו שבת וסף סוף אפשר לישון כמה שאני באמת צריך... 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? הידיעה שאני אמור לעשות דברים שאני אוהב 7. מה מרגיע אותך? שליטה על דברים, וכן קבלת פידבק ואהבה מסביב 8. ההרגשה הכי טובה היא... שהצלחתי להשיג דבר מסוים כפי שרציתי 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... נסיון כושל ליצור קשר עם מישהי 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בלי לחץ, באוירה שיש זמן. רצוי בנסיעות אבל זה לא יוצא הרבה 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: דני רופ. ולא רק פעם אחת או פעמיים, אלא בסביבות האין-ספור 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: פרגון, שנאת מריבות, רציונליות 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: דחיינות, בלאגניסטיות, חוסר כישורים ללכלוך 16. זיכרון טוב שלך: כשהתחלתי לערוך ולשדר בתחנה חינוכית במכללה שבה למדתי 17. זיכרון רע שלך: הטירונות - וכל מלה נוספת מיותרת 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים... 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? בירה, בריזר 20. מקום בו היית רוצה לבקר: ספרד, טורקיה 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ישראל, כי אני מכאן, גם אם זה לא בדיוק מקום לחיות בו 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: כמעט נישקתי מישהי שדומה מאחור לידידה שהכרתי רק כמה ימים קודם. הפדיחה נמנעה ברגע האחרון, כשהיא הסתובבה אלי. 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: שלל בלינדייטים במקומות רחוקים בארץ על סמך הכרות באינטרנט 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? לעבוד ברדיו ובכלל להשפיע בתחום המוסיקה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... כישלון 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית אלמנטרית, ומעט לאדינו 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? כשרון למיקוח ולפוליטיקה במובן המלוכלך של המלה 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שניים - שלושה עשורים אחורה, משום מה היום נדמה שזו היתה תקופה אידאלית כדי לחיות בה, מה שבטוח - היתה אז מעט יותר אבחנה בין טוב לרע. 38. המוטו שלי בחיים הוא: במקום שאין אנשים - השתדל להיות איש 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? אף פעם לא החלטתי השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? הגיון 41. מהי המילה השנואה עליך? מלים מכובסות 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? כוחניות 44. מהי הקללה האהובה עליך? קוס אם סבתם - קללה של מישהו מהכיתה שלי בתיכון שעד היום אני היחיד שמשתמש בה (אולי חוץ ממנו) 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? שקט של לפנות בוקר 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? דיסקים שנתקעים... 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? בילוש 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? פוליטיקה 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? לא בשאלון כזה, אבל בהסברים על כל מיני מקרים בחיי - הגיע הזמן, לא? 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לישון (אלא מה?...) 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? שקיעה - יום 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזן 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אהבתי לעתיד, שאני עדיין לא מכיר 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאהבותי הישנות 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? ראה שאלה 59... דברים אהובים עליך: 62. צבע: סגול 63. בעל-חיים: 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 65. סרט: 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: ליתר דיוק - תקליט: 'רומנסרו ספרדי' - כשהייתי קטן נתקלתי במקרה בבית בהקלטה קטועה שלו בלי לדעת במה מדובר. מאוחר יותר התברר לי מה זה, מרוב שמיעות פאסיביות בעיקר זה הפך להיות חלק מהמוסיקה הכי ראשונית שספגתי, התחלתי לאהוב בכלל את המוסיקה היהודית-הספרדית, והשאר הסטוריה. 69. שיר:happy together - the Turteles 70. מאכל: 71. מקום בילוי: פאבים 72. פורום אהוב: 73. עונה: קיץ 74: מקום להעביר בו חופשה: 75: רכב: סובארו ג'אסטי - לדאבוני עם גיר רגיל 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: אבי המנוח 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? אתמול 79. זכית לחיוך? לפני יומיים 80. הענקת מחמאה? אתמול 81. קיבלת מחמאה? לפני כמה ימים 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? לפני יומיים 86. גרמת למישהו לצחוק? לפני יומיים 87. התחרטת על משהו שאמרת? בילדות 88. בכית? בגיל 14 (!) 89. הסתפרת? לפני חודש האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? נהגתי בכבישים שמע"צ אחראית עליהם 91. נשארת ער/ה כל הלילה? בשנה שעברה כשתיקלטתי בפאב בימי שישי בלילה 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כל פעם שאני עובר דירה אני עושה את זה 93. פחדת מהחושך? 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לחלוטין לא 95.נרדמת בשיעור? כן... 96. מה היית משנה בעצמך ? 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? מוסיקה / אהבה 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בתקווה שברדיו 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? יש מנהלות לפורום - לא?... 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? ברגע זה ממש תם ולא נשלם - ועכשיו הגיע הזמן לקרוא את השאלונים של האחרים

למעלה