איזה כיף!
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מכוונת את השעון המעורר לעוד חצי שעה, ואז לעוד חמש דקות, ועוד חמש, ועוד חמש, ועוד שתיים, ועוד שלוש... אח"כ זה כבר לא קבוע. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מסדרת את השמיכות אחת מעל השנייה. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? "וואו, שינה חזקה" 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? חום כהה 6. מה מעורר אותך? ויכוחים בנושאים פוליטיים/חברתיים 7. מה מרגיע אותך? ריצה וציור 8. ההרגשה הכי טובה היא... הצלחה ואהבה 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... קבלת יחס מזלזל-בוטה ומעליב 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? בשינה של כ18 שעות 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מספרת להורים שלי 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: כריסטינה ריצ'י, איזו שחקנית מ"מת לצעוק", ילדה בת ארבע שהשתתפה ב"רק בישראל", ווילו מ"באפי" - אבל כשהיא ב"אמריקן פאי", חברה של איזו מלצרית ב"קפה הלל" בת"א. 13. 3 תחביבים שלך: שינה, רצעוד/טרטוף/ציור 14. 3 תכונות טובות שלך: אחריות, כנות, ספונטניות
15. 3 תכונות פחות טובות שלך: רוע מן היסוד, עצלנות, עקשנות (שזה לא תמיד רע) 16. זיכרון טוב שלך: השלג בקיבוץ ב1992 17. זיכרון רע שלך: איזה ריב מכיתה ב' 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, מיץ, אייס-טי, שוקו. 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? אני אוהבת ששלי מכינה קאיפיריניה חמוצה-חמוצה, פינה קולדה ואת כל הליקרים של אמא. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: לא מתחשק לי כרגע לבקר בחו"ל מסוים. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אנגליה/ צרפת, אבל אני תמיד מעדיפה את ישראל. 22. מה יש לך מתחת למיטה? מגירת עיתונים מאוד מסוימים וקמה קלסרים ושקיות עם דפי מתמטיקה וקצת תיקים... 23. האיבר הכי סקסי: גומות חן 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? דברים לא-מתיימרים, שיחות כנות. סקסי - גומות חן
25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא זוכרת בדיוק את התאריך, אבל זה יהיה עוד כשלושה חודשים. אגמור את הבגרות האחרונה. בהחלט רגע מאושר. 26. שתף בתקרית מביכה: מישהו אמר לי שהוא נולד ב30.2, והאמנתי למשך מספר דקות. 27. מעשה נועז שעשית: לא יודעת 28. מעשה טיפשי שעשית: הלכתי היום בהתלהבות לעבר מכונת בובות, ודגתי דובי שמורכב רק מראש ומרגליים. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: ללכת רק בצד שמאל. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: שינוי צבע הכתם שעל גבי פרחי תורמוס ההרים במהלך עונת הפריחה. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני עוד לא סגורה על זה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... פסטר 34. אני מפחד/ת מ... עכבישים 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, קצת ערבית 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? הכשרונות שאין לי לא ממש חסרים לי. לא היה איכפת לי לשיר יפה, נגיד, אבל גם לא איכפת לי להמשיך לזייף. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעוד שלושה חודשים 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי מוטו 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? הכחשה, הכחדה (שתיהן ב-כ' רפה), לפלוף (ב"דירה לדירה" של עגנון נאמר משהו על איזה לפלוף ירקרק על פניו של התינוק המזוהם) תרומבולסטינוגנאז, ובערבית: מריסטאן ובצרפתית: אוטורינולארינגולוז'יסט. 41. מהי המילה השנואה עליך? דשא 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מוזיקה, מצוקות חברתיות (לא תמיד...). 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? אטימות, טפשות נחושה. 44. מהי הקללה האהובה עליך? לא אוהבת קללות. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? אני אוהבת קולות חיכוך ונקישה של עטים ועפרונות (במיוחד עטי פארקר ועפרונות פחם) עם הדף, אוהבת קול של לעיסת דברים פריכים (רק כשמשמיעים לי באוזן). 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? של שעון מעורר. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? משפטים. קשה לי להאמין שאני פעם אשקול להיות עורכת דין, אבל נשמע לי מעניין להתנסות. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? כל דבר שקשור למתמטיקה וחשבון. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? במתן משוב מפורט על התנהלותי בחיים. 50. גלידה- בכוס או בוופל? ופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? קשה לי להחליט. 53. לישון או לקום? לישון!! 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, לילה. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי באיזה תחום. בד"כ מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם אחיינית שלי בבית שלה 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאחיינים שלי 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? מוזיקה, צבעי אקריליק, דפים/קרטוני ביצוע, מכחולים, צלחת פלסטיק לבנה, שמיכה מחממת, תרסיס נגד עכבישים, מנגל. דברים אהובים עליך: 62. צבע: אדום 63. בעל-חיים: כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): קשה לי. נגיד שהתפסן בשדה השיפון, כי הוא האחרון שמאוד אהבתי. 65. סרט: דוגמה, החיים יפים 66. שחקן: אין לי 67. שחקנית: אין לי 68. דיסק: אין לי 69. שיר: די, זה מוגזם! 70. מאכל: פירות חמוצים, פירות יער 71. מקום בילוי: לא יודעת 72. פורום אהוב: תרבות עברית, אולי. אפי גם. 73. עונה: כולן 74: מקום להעביר בו חופשה: קנטרברי, אנגליה. 75: רכב: כזה שלא מזהם הרבה, בלי הילוכים!!! 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: המורה שלי מכיתה ב' (השפיע עליי ערכית). 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: כמעט כל מי שאני אוהבת/ מעריכה. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? כשנזכרתי שהמילה השנואה עליי היא "דשא" 79. זכית לחיוך? לפני כמה שעות. 80. הענקת מחמאה? היום בצהריים. 81. קיבלת מחמאה? היום בצהריים (לא עם אותו אדם...) 82. עשית משהו טיפשי? לפני כמה שעות. 83. פינקת מישהו/י? איך? לא יודעת. 84. פינקת את עצמך? איך? לפני שבוע - הלכתי לישון ל15 שעות. 85. צחקת? לפני כמה שעות. 86. גרמת למישהו לצחוק? גם. 87. התחרטת על משהו שאמרת? הבוקר, הערב. 88. בכית? לפני שבוע 89. הסתפרת? מזמן האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? עליתי על אוטובוס לירושלים כמה שעות אחרי מות השייח יאסין 91. נשארת ער/ה כל הלילה? דאאאא?! 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן. כשהייתי בת ארבע. 93. פחדת מהחושך? ברור 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? לא 95.נרדמת בשיעור? כן, בשורה הראשונה באמצע. היה לי נורא כיף. 96. מה היית משנה בעצמך? כל מיני דברים במראה 97. לא היית מסתדר/ת בלי? חברים (ההשראה בעקבות אחד הנושאים שהיו לי במתכונת בחיבור לפני כמה ימים - משהו על ערכה של חברות) 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? כנראה שאלמד באיזו אוניברסיטה. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? ברור 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? אוי, מה, כבר נגמר? אבל זה לא פייר! הייתה סריה של שאלה של שאלות ששאלו רק "מתי", ואני עניתי רק מבחינת הזמן, וזה קצת חבל. אני רוצה פיצוי. את מי תובעים?