שאלון

• פותח הנושא n k
  • פורסם בתאריך

פלפל.

New member
אסתי זקהיים?

אסתי זקהיים???
מה... אסתי זקהיים... נו בוקר טוב יאללה קורנפלקס

n k

New member
../images/Emo142.gif שאלון ../images/Emo142.gif

השאלון שמציף את הפרדס מגיע גם לפה!
קרדיטים לפורום סטודנטים. להעתיק להודעת תגובה חדשה ולהוסיף את התשובות.
1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? 4. מהו צבע העיניים שלך? 5. מהו צבע השיער שלך? 6. מה מעורר אותך? 7. מה מרגיע אותך? 8. ההרגשה הכי טובה היא... 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: 13. 3 תחביבים שלך: 14. 3 תכונות טובות שלך: 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: 16. זיכרון טוב שלך: 17. זיכרון רע שלך: 18. מה אתה שותה במהלך היום? 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? 20. מקום בו היית רוצה לבקר: 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: 22. מה יש לך מתחת למיטה? 23. האיבר הכי סקסי: 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? 25. ספר על רגע מאושר בחייך: 26. שתף בתקרית מביכה: 27. מעשה נועז שעשית: 28. מעשה טיפשי שעשית: 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... 34. אני מפחד/ת מ... 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? 38. המוטו שלי בחיים הוא: 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? 41. מהי המילה השנואה עליך? 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? 44. מהי הקללה האהובה עליך? 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 50. גלידה- בכוס או בוופל? 51. שוקו או וניל? 52. חוף או הרים? 53. לישון או לקום? 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? 56. קור או חום? 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? 60. למי את/ה מתגעגע/ת? 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: 62. צבע: 63. בעל-חיים: 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): 65. סרט: 66. שחקן: 67. שחקנית: 68. דיסק: 69. שיר: 70. מאכל: 71. מקום בילוי: 72. פורום אהוב: 73. עונה: 74: מקום להעביר בו חופשה: 75: רכב: 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? 79. זכית לחיוך? 80. הענקת מחמאה? 81. קיבלת מחמאה? 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? 84. פינקת את עצמך? איך? 85. צחקת? 86. גרמת למישהו לצחוק? 87. התחרטת על משהו שאמרת? 88. בכית? 89. הסתפרת? האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? 91. נשארת ער/ה כל הלילה? 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? 93. פחדת מהחושך? 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? 95.נרדמת בשיעור? 96. מה היית משנה בעצמך ? 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?

פלפל.

New member
מתנדב להיות הראשון

זו הפעם הראשונה שאני משיב על שאלון שכזה באינטרנט ובכלל. התחמקתי מערפדות, משאלון דומה בתרבות ומהמבחן של גשרים. ראו הוזהרתם - זה ארוך ויקח לכם זמן. ויש באינטרנט חומרים מעניינים הרבה יותר לקריאה. אל זה השיקול שלכם, אם לקרוא או לא. קדימה: 1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? פוקח עיניים 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? עוצם אותן (וזו בכלל לא תשובה מתחכמת) 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? איזה יום היום? 4. מהו צבע העיניים שלך? ירוק 5. מהו צבע השיער שלך? חום כזה 6. מה מעורר אותך? שעון ביולוגי או מעורר בפלאפון או צלצול בדלת או הגננים 7. מה מרגיע אותך? לדעת שסיימתי את כל המחויבויות שלי ואפשר סתם לבלות או לישון בלי להיות מוטרד 8. ההרגשה הכי טובה היא... המקלחת שאחרי האימון 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... חוסר אונים 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? שבת מנוחה ובילוי עם חברים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? נוסע למפעל הפיס לקחת את הצ'ק 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: מיסטר בין 13. 3 תחביבים שלך: סקס סמים ורוקנרול 14. 3 תכונות טובות שלך: יסודי, שטחי וספונטני 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: עצלן, ספקן, שטחי כבר אמרתי? 16. זיכרון טוב שלך: זכרון יעקב 17. זיכרון רע שלך: מזכרת בתיה 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים, קולה 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? יין אדום. שני סימני השאלה - במקור. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: במצרים. שמעתי שמצאו את הסרקופג של רעמסס ה-6. צריך להיות מגניב. וגם בנפאל. ובברית המועצות. וברפובליקה הדומניקנית. מתגלגל יפה על הלשון - הרפובליקה הדומניקנית... 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: יוון 22. מה יש לך מתחת למיטה? דיסקים ואבק 23. האיבר הכי סקסי: גבות. אזניים. כתפיים. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? דברים בנאלים (פרחים, חיבוק, טיול בשדה). קפוצ'ון בצבע תכלת. 25. רגע מאושר בחייך: לצחוק עם חברים 26. שתף בתקרית מביכה: לא נעים 27. מעשה נועז שעשית: הצלתי את חייה של יהודית רביץ 28. מעשה טיפשי שעשית: מילוי שאלון של 100 שאלות בשש בבוקר 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: עד לפני כמה שנים: סינדרום סימטריות 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: יוני דואר. פלא 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: ניסיתי לתפוס יונה ולשים לה בפה עלה של זית 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מבקר מסעדות 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... איוב 34. אני מפחד/ת מ... לא מכיר אותך 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, ומעט שפות נוספות 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? ציור 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? הייתי קופץ לגרמניה ומתנקש בחיי היטלר (סיכול ממוקד) 38. המוטו שלי בחיים הוא: תעשו מה שאתה רוצים 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? לא. כן. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית) (זה מי שניסח את השאלון כתב. אני כבר לא רואה טלויזיה בחדר כושר). 40. מהי המילה האהובה עליך? בלאגן 41. מהי המילה השנואה עליך? גפרור 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שיחה אינטלקטואלית עם אדם מעניין ושנון. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? לא הבנתי 44. מהי הקללה האהובה עליך? חרטטן (לא ממש קללה. אבל מילה מצחיקה) 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? דממה מוחלטת 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? רעש לבן. וחריקות של גיר על הלוח. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? רופא משפחה 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? אסטרונאוט 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? מקהלת גוספל שרה הללויה. לפתן פירות. 50. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל 51. שוקו או וניל? שוקו 52. חוף או הרים? שאלה טיפשית 53. לישון או לקום? אם לא תישן לא תקום אף פעם 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זהו? נגמרו להם השאלות המעניינות? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? מי? 56. קור או חום? במקלחת - מים חמים. בים - מים קרים. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? יש רעמים שמאוד מפחידים ויש כאלה שרק קצת. לעיתים רחוקות אתה פוגש רעם נחמד. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? שני החצאים משלימים זה את זה (אני? חרטטן?) 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בזרועות אישה אוהבת. גם בא לי קורנפלקס. דווקא קניתי אתמול חלב. תיכף, כשיגמר השאלון. 60. למי את/ה מתגעגע/ת? בחורה שיצאתי איתה לפני כמה שנים. היום היא באוסטרליה נ+1. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? יגאל עמיר. בין לאדן. יאסר עראפת. ושישארו שם. דברים אהובים עליך: 62. צבע: סגול 63. בעל-חיים: ג'ירף ננסי 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): על מצבו של האדם 65. סרט: המפקח הכללי 66. שחקן: למה פתאום אין שורה רווח בין השאלות? 67. שחקנית: ביקשו בפירוש לא רשימת מכולת. 68. דיסק: אז זה מה כל השאלות אם לא רשימה אחת גדולה? 69. שיר: איזה שיר? איזה ריקוד? איזה צבע? את מי זה מעניין? 70. מאכל: בורקס גבינה בולגרית ותרד 71. מקום בילוי: שיט בירקון (כשהיה מותר) 72. פורום אהוב: חוץ מתרבות ואפי ועברית חדשה וישנה והתנהגות בריאותית ואח"לה ושיקום ושנת שירות ומוסיקה ברזילאית ותרבות עולם (מי אמר אני ולא קיבל?) , גם רדיו בנענע, תקשורת חזותית בתפוז וקונספציה. 73. עונה: מה שעכשיו 74: מקום להעביר בו חופשה: אולי אני אעשה בכל זאת רווח בין השורות? 75: רכב: הנה, ככה 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: זה יותר טוב? 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ולא אמרת לו/ה: בני משפחה קרובים. חברים טובים. בד"כ אני די קמצן בהבעת רגשות חיבה. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? כשכתבתי בלאגן 79. זכית לחיוך? אתמול 80. הענקת מחמאה? אתמול 81. קיבלת מחמאה? שלשום 82. עשית משהו טיפשי? לפני חצי שעה (מרחתי פרוסת לחם בשוקולד משני הצדדים) 83. פינקת מישהו/י? איך? הממ...עשיתי כמה מעשים טובים. לא יודע אם הם קיבלו את זה בתור פינוק. 84. פינקת את עצמך? איך? לפני חצי שעה (מרחתי פרוסת לחם בשוקולד משני הצדדים) 85. צחקת? לא היתה כבר השאלה הזו? 86. גרמת למישהו לצחוק? למה אתם קוראים את זה בכלל? 87. התחרטת על משהו שאמרת? לא מתחרט 88. בכית? לפני חצי שנה 89. הסתפרת? מה שלומכם? טוב לכם? רוצים משהו לשתות? האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? די, אני משוכני שהשאלה הזו כבר היתה. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? השבוע - שלוש פעמים 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אלא מה 93. פחדת מהחושך? כן 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? בערך - ממש בתחילת קשר כשלא ידעתי מי מהן תהיה הב"ז הנבחרת 95. נרדמת בשיעור? השבוע - פעמיים 96. מה היית משנה בעצמך? הפעם זה הם עשו את השורה רווח. לא אני. 97. לא היית מסתדר/ת בלי? כף רגלי השמאלית 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בבית חלומותיי אשר בראש גבעה 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? עובדה שכן. אנשים משועממים שכמוכם. שכמוני. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? לעזאזל. יאללה, זמן לקורנפלקס. בוקר טוב!

יש! שוב משחקים אסון-טרקציות!

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מדליקה את המחשב. 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מכבה את המחשב. 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שיט! השעון לא צילצל ואיחרתי לשיעור! 4. מהו צבע העיניים שלך? חום-ירקרק. 5. מהו צבע השיער שלך? ג'ינג'י-שטני. 6. מה מעורר אותך? כמעט הכל, אבל בעיקר מוזיקה ברזילאית. 7. מה מרגיע אותך? אמבטייה. 8. ההרגשה הכי טובה היא... כשאוהבים אותי וכשיש לי במה להתגאות. 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... כשמאוכזבים ממני. 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? עם חברים, לא חשוב איך. 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מתעלפת. 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אסתי זקהיים. 13. 3 תחביבים שלך: מוזיקה ברזילאית מוזיקה ברזילאית מוזיקה ברזילאית (טוב, יש גם עוד כמה) 14. 3 תכונות טובות שלך: כנה אוהבת על כל הלב רגישה לאחרים 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מאפיונרית (נפגעת בקלות ומתקשה לסלוח) עצלנית רכלנית 16. זיכרון טוב שלך: היום בו נולדה האחיינית הראשונה שלי (וגם יום ההולדת האחרון שלי, מסיבה ושפת-ים, למרות שאני לא בטוחה ששלושה-שבועות אחורה באמת נחשב זכרון). 17. זיכרון רע שלך: הלילה בו מת אבא שלי, אני צמודה למיטתו,יודעת שהסוף קרוב ועוקבת אחת הפעימות ההולכות ונחלשות במוניטור. 18. מה אתה שותה במהלך היום? מים וקולה (לאחרונה עברתי לדייאט קולה עם לימון). 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? קאיפיריניה, מיץ לבן, שנאפס מלון, ובשבוע שעבר גיליתי גם באטר-סקוטץ'. יין אדום גם הולך טוב, רצוי כזה עם נפח. 20. מקום בו היית רוצה לבקר: ברזיל. 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ברזיל. 22. מה יש לך מתחת למיטה? ארגז מצעים. 23. האיבר הכי סקסי: שוב? חשבתי שהסברתי לכם כבר: המקום הזה על הצוואר, בו האוזן מתחברת לכתף ועליו מדביקים את ה
. 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? חיבוק, מילה נכונה, אוירה טובה... לא יודעת. עם האדם הנכון, כמעט כל דבר הוא רומנטי וסקסי. 25. ספר על רגע מאושר בחייך: לא. 26. שתף בתקרית מביכה: פחחחח... 27. מעשה נועז שעשית: חזרתי ללמוד. 28. מעשה טיפשי שעשית: חזרתי ללמוד. 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: נוגעת לעצמי באף באופן אובססיבי. 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: תצורות נוף. 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עונה. 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? ביביליו-תראפיסטית. 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... לא יודעת. זו שאלה קשה. 34. אני מפחד/ת מ... ג'וקים, כאבים. 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, פורטוגזית, מעט ספרדית ועוד יות רמעט צרפתית (מבינה בקושי ומגמגמת בחזרה, שאריות של 5 יח"ל בבגרות). 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? כישרון מוזיקלי או ציור. 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לא הייתי. 38. המוטו שלי בחיים הוא: "אם רק נדע לדבר אהבה, הכל יסתדר" (י. בשן) 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן. גם כן, אבל זה אותו דבר בשבילי.

ממשיכה...

השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) אחלה תכנית, דרך אגב. אני מאוד אוהבת אותה. אחד הזמנים היותר רגועים בתוך הטלויזיה העצבנית שלי. 40. מהי המילה האהובה עליך? כל המילים מהשורש נ.ג.ה. בעיקר "תוגה". 41. מהי המילה השנואה עליך? לא יוכלה להחליט כרגע. אני חייבת לכם תשובה על זה. 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הכל. 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? מילה רעה. ביקורת שנאמרת בצורה לא נכונה. 44. מהי הקללה האהובה עליך? כמעט כל הקללות אהובות עלי. אני מרבה להשתמש בכוס-אמק ופאק. אני אוהבת כשאחרים מקללים בערבית, זה מוסיף נופך אותנטי לקללה. 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? פעמונים בעיר העתיקה ביום שישי בצהריים, עופר כלף שר
, צחוק, לא משנה של מי, הקול הזה שחלק מהגברים משמיעים כשהם גומרים, לא יודעת איך קוראים לו, זה שאומר שהיה להם טוב. 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צילצול של פלאפון (חוץ מזה של ונדר-פלפ
), קולות של שיפוצים, מכשירים של רופאי-שיניים. 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? נו, אמרתי כבר - ביבליותראפיה. ואולי גם משחק. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? יש הרבה. לא יודעת. אולי עו"ד. 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם חיוך שאומר "בסך הכל, היית די בסדר". 50. גלידה- בכוס או בוופל? גם וגם. תלוי מתי. 51. שוקו או וניל? גם וגם. 52. חוף או הרים? הרים. 53. לישון או לקום? גם וגם. 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? אויש, נו. גם וגם. מה זה השאלות האלה? 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית כפייתית. 56. קור או חום? חום. 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה. 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי מה יש בה. 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? במיטה עם זה שאהבה נפשי
60. למי את/ה מתגעגע/ת? לדוס הפסיכי. 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את מי? בשלב זה של חיי סביר להניח שאת וונדר-פלפ. את מה? מחשב עם חיבור לאינטרנט, כמובן. דברים אהובים עליך: 62. צבע: סגול, לכל גווניו. 63. בעל-חיים: פרפר. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): לא יכולה לבחור אחד. 65. סרט: קברט. 66. שחקן: אנטוניו בנדרס
67. שחקנית: לא יודעת. 68. דיסק: אוי, נו. איך אפשר לבחור דיסק אחד? לאחרונה הייתי תקועה על ג'ניס איאן, אבל זה עבר לי. בשבוע האחרון אני שומעת הרבה את הדיסק החדש של אליזט רטר, "לוארי קפה". מאוד מרוצה ממנו. אף אחד משניהם הוא לא הדיסק האהוב עלי ביותר. 69. שיר: כמו צמח בר. 70. מאכל: פז'ואדה. עוף לכל סוגיו. ביצים בכל הצורות. אוכל באופן כללי. אה, וגם החילבה של אמא של שרה ונאוה. זה רשימת מכולת? 71. מקום בילוי: תלוי במצברוח. מועדון ריקודים ברזילאי, בית קפה מוכר ואינטימי, הסלון שלי בבית. 72. פורום אהוב: 487
האמת היא שפעם זה היה תרבות עברית אבל לאחרונה כבר לא כל כך. ברזילאית נעים ומעניין לי מאוד וממלא אותי גאווה - זה נחשב? 73. עונה: אביב. 74: מקום להעביר בו חופשה: בארץ - הגליל העליון והגולן. בחו"ל - ריו. 75: רכב: שלי-מוביל. 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: אין לי כח לענות על זה. 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מוגלי. מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? הבוקר, כשקראתי את המסרים שלי. 79. זכית לחיוך? אתמול באוניברסיטה ממישהו ששמח לראות שחזרתי אחרי כל כך הרבה שנים. 80. הענקת מחמאה? אני מעניקה מחמאות בקלות והרבה ולא זוכרת עכשיו אחת ספציפית. 81. קיבלת מחמאה? לא זוכרת. 82. עשית משהו טיפשי? זה לא היה כבר? 83. פינקת מישהו/י? איך? אני כל הזמן מפנקת מי שאני רק יכולה. 84. פינקת את עצמך? איך? אתמול קניתי לי מלא ספרים. 85. צחקת? הבוקר, כשקראתי את השאלון של פלפ. 86. גרמת למישהו לצחוק? לא יודעת. אני מניחה שאתמול בערב לעידן, אבל לא זוכרת משהו ספציפי. 87. התחרטת על משהו שאמרת? מלא פעמים. בעיקר על ההוא מההודעות של אשתו-של. אבל התחרטתי על כל הסיטואציה, לא רק על מה שאמרתי. 88. בכית? לפני כמעט חודש - וזה הישג נדיר בחיים שלי! אני בוכה כמעט כל יום. 89. הסתפרת? ביולי. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? נסעתי באוטובוס. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? נו, באמת... 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? וגם לתוך הארונות וגם מתחת לשמיכה ולחדר הכביסה. 93. פחדת מהחושך? לא מהחושך. אולי מהדברים שיכולים לקרות בחושך. 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? הגדירו בו"ז. אם הכוונה היא באותה תקופה - אז כן. אפילו באותו יום. אם הכוונה היא אחרת, אז לא. אני מאמינה באחד-על אחד (או על אחת). 95.נרדמת בשיעור? לא זוכרת. סביר להניח שלא. 96. מה היית משנה בעצמך? את הפרעות האכילה שלי. 97. לא היית מסתדר/ת בלי? חברים. 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? באותו מקום. 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כן. אני גם יודעת בדיוק מי. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? למה? לא טוב לכם?

shellyland

New member
Oh! Milla

Mil e uma noites de amor com você Na praia, num barco Num farol apagado Num moinho abandonado Em Mar Grande, alto astral Lá em Hollywood, pra de tudo rolar Vendo estrelas caindo, Vendo a noite passar Eu e você na ilha do sol, na ilha do sol...

אטיוד5

Active member
תתפלאי ...

גם אני קראתי. בחיי, עד הסוף. כוס אוחת, אנחנו די דומים. איזה שוק.

tali_le

New member
תשובות...

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מנסה להיזכר או לחילופין לשכוח את החלומות שלי 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מוודאה שהפלאפון בטעינה ובמקום ושהמחשב עובד 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? העירו אותי בשאלה של איפה המפתחות של האוטו, אז ניסיתי להיזכר איפה הם 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? שחור 6. מה מעורר אותך? אור שמש 7. מה מרגיע אותך? כוס תה 8. ההרגשה הכי טובה היא... לאהוב 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... אכזבה מעצמי 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? נורא תלוי איך עבר השבוע, אבל להיפך ממנו אחרי שבוע מעייף אני רוצה להירגע ולשכב במיטה המון אחרי שבוע משעמם (כמו כשהייתי בצבא) אני רוצה לצאת ולפגוש מליון אנשים 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? קונה אוטו נוח וטוב. חוצמזה אין לי הרבה מה לעשות עם הכסף 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: אף אחד 13. 3 תחביבים שלך: לגלוש בתפוז ובאינטרנט בכלל לקרוא פוליטיקה 14. 3 תכונות טובות שלך: קשה לשים אצבע על משהו ספציפי חרוצה מאוד שאפתנית מאוד יודעת לתת מעצמי 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: שתלטנית חיה בקיצוניות - הכול או כלום פחד מאנשים ומקשרים 16. זיכרון טוב שלך: לודעת 17. זיכרון רע שלך: לא רוצה להיזכר בהם 18. מה אתה שותה במהלך היום? תה, המון תה ורק תה 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? יין 20. מקום בו היית רוצה לבקר: אפריקה 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: בהנחה שלא בישראל, בניו-זילנד 22. מה יש לך מתחת למיטה? מצעים, בגדים ישנים וכמה חרבות 23. האיבר הכי סקסי: ידיים, צוואר, עיניים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? הדברים הקטנים, להביא פרח למישהי, לשכב מחובקות סקסי - בעיקר החיוך... 25. ספר על רגע מאושר בחייך: הרגע שבו אתה יכול לצעוק לכל העולם שאתה מאוהב אולי זה היה במצעד הגאווה לפני שנתיים כמעט שהרגשתי ככה באמת. 26. שתף בתקרית מביכה: לא זוכרת. 27. מעשה נועז שעשית: מעשה נועז? ללכת אחרי מה שחשבתי שאמר לי הלב שלי 28. מעשה טיפשי שעשית: ללכת אחרי מה שחשבתי שאמר לי הלב שלי 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: סוד אפל? אין הרגל משעשע? אם הוא הרגל שלי אז הוא בטח משעשע אנשים אחרים ולא אותי סטייה? אותו רעיון... 30. תופעת טבע שמקסימה אותך: החיים 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: סיכנתי את כל הדברים שעשיתי בחיים באותו זמן, בשביל אהבה שהייתה אסורה 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? קטנה 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את... לודעת 34. אני מפחד/ת מ... בדידות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, מבינה הודית. 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? לדעת מוזיקה, לא רק לנגן טכנית, אלא מן כישרון מוזיקלי כזה 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לפני 8 חודשים ומשנה שם כמה דברים 38. המוטו שלי בחיים הוא: אין לי כזה 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? מאמינה במשהו, אם רק הייתי יודעת בדיוק במה.. השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך? מילים? לא מתעסקת בהן כל כך 41. מהי המילה השנואה עליך? כנ"ל 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הכול, העולם הוא קסום כל כך ובכל מקום יש את ההשראה 43. מה "מכבה" (turn off) אותך? תגובה מאכזבת שלא ציפיתי לה 44. מהי הקללה האהובה עליך? אין כזו 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? הביפ של האייסיקיו 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הביפ של האייסיקיו 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אין לי מקצוע כרגע חוץ מחיילת נמלטת. הייתי רוצה להתנסות בעבודה פיזית, חקלאית. 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? אין כזה 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בהודעה שאני חוזרת לסיבוב שני 50. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 51. שוקו או וניל? שוקולד 52. חוף או הרים? חוף 53. לישון או לקום? לקום 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום? זריחה, יום. 55. בזבזן/ית או חסכן/ית? באמצע איפושהוא 56. קור או חום? חום 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? תלוי במצברוח באותו רגע 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? תלוי נורא, כרגע חצי מלאה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם מישהי מסוימת שלא כל כך בטוחה שהיא רוצה להיות איתי 60. למי את/ה מתגעגע/ת? אל אותה אחת 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? לחזור על עצמי שוב? דברים אהובים עליך: 62. צבע: כחול או סגול לסוגיו 63. בעל-חיים: כלב. 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): המשחק של אנדר 65. סרט: אין אחד ספציפי, בדר"כ האחרון שראיתי שריגש אותי, כרגע - הכוכבים של שלומי הוא האחרון הזה 66. שחקן: אדוארד נורטון - אמריקן היסטורי X 67. שחקנית: לא זוכרת שמות שלהן, כנראה שזה אומר הכול לבד.. 68. דיסק: המכשפות - האוסף 69. שיר: יש מליון. עבר לי בראש - חיה בתוך קופסה 70. מאכל: טוסט עם גבינ"צ - לא אכלתי כזה כבר נצח 71. מקום בילוי: סתם לשבת - הקופי בין. 72. פורום אהוב: הפורום שלי - צמחונות טבעונות 73. עונה: אביב 74: מקום להעביר בו חופשה: או הגליל או המדבר 75: רכב: כל רכב שיהיה אמין וצורך מעט דלק אני קונה ברגע 76. מישהו שמאוד השפיע עליך: 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת? מחייכת הרבה ובוכה הרבה. חייכתי לאחרונה לפני רגע קט 79. זכית לחיוך? דרך הטלפון נחשב? אם כן אז יום ראשון אם לא אז שבת 80. הענקת מחמאה? אולי ראשון בלילה, אולי שבת לא זוכרת בדיוק 81. קיבלת מחמאה? ביום שבת ממישהי שלא הכרתי שהתחילה איתי 82. עשית משהו טיפשי? 83. פינקת מישהו/י? איך? המממממממממממ, לא עולה כלום על דעתי 84. פינקת את עצמך? איך? בדר"כ קונה לי איזה ספר נחמד, מתי בפעם האחרונה, לפני כמה שבועות 85. צחקת? ממש? ביום ראשון בלילה 86. גרמת למישהו לצחוק? אתמול כשיצאתי עם שני חברים 87. התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכרת... 88. בכית? ביום ראשון, אחרי שיחת טלפון נוראית ששינתה לי את כל המצברוח 89. הסתפרת? ביום שבת, עכשיו אני קצוצה לגמרי. האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה? הרבה דברים, החל מנהיגה חולנית, דרך אנשים מסוכנים שהסתובבתי איתם ועד סיכון עצמי מכוון מדי. 91. נשארת ער/ה כל הלילה? רק שבוע שעבר עשיתי את זה פעם אחרונה 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? בחיים לא, החדר שלי נקי ומסודר 93. פחדת מהחושך? לא 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז? כן 95.נרדמת בשיעור? בטח. בעיקר בצבא 96. מה היית משנה בעצמך ? את הפחד להיקשר לאנשים 97. לא היית מסתדר/ת בלי ? אנשים 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? איפה שזה לא יהיה, אני אשמח מזה 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? כתבתי את זה בשבילי אז זה לא באמת משנה. 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה? עכשיו.

tali_le

New member
היסטוריה אפלה יש לי....

בתור שחקנית RD&D שמי שלא יודע מה זה אז המשמעות היא משחק תפקידים מציאותי, כלומר הולכים לטירות נטושות ולשדות ומשחקים משחקי תפקידים... טלי

d u c k y

New member
יום רגוע בעבודה...טפו טפו טפו

1. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? רוצה לחזור לישון 2. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? סוגרת את המחשב... 3. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שאני רוצה לחזור לישון... 4. מהו צבע העיניים שלך? חום 5. מהו צבע השיער שלך? משתנה...היום חציו שטני וחציו שאריות של בלונד 6. מה מעורר אותך? מסיבה טובה 7. מה מרגיע אותך? שינה טובה 8. ההרגשה הכי טובה היא... ? 9. ההרגשה הגרועה ביותר היא... לאכזב את עצמך 10. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? קצת מכל דבר: משפחה,חברים, שינה... 11. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה ? מסדרת את המשפחה 12. אמרו לך פעם שאת/ה דומה/מזכיר/ה את: נועה תישבי (מה הקשר?) 13. 3 תחביבים שלך:ציור, נגינה, שירה 14. 3 תכונות טובות שלך:מתוכננת, אחראית,רגישה 15. 3 תכונות פחות טובות שלך: מתוכננת,רגישה, מפונקת בדימוס (עם השפעות עד היום) 16. זיכרון טוב שלך: כוורת בפארק 98 17. זיכרון רע שלך: בגרות במתמטיקה 18. מה אתה שותה במהלך היום? מה שבא 19. והלילה (משקה אלכוהולי אהוב במיוחד?)? בירה,רצוי קרלסברג, או יין לבן אמרלד ריזלינג, חצי יבש... 20. מקום בו היית רוצה לבקר: מיקרונזיה - נראה לי מקום קסום 21. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ניו יורק 22. מה יש לך מתחת למיטה? מצעים 23. האיבר הכי סקסי: כתפיים 24. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? שקיעה, ים, יין לבן ובלה בלה.. 25. ספר על רגע מאושר בחייך:נחיתה בשלום על אדמת הארץ 26. שתף בתקרית מביכה:השתטחתי על מדרגות בית הקולנוע בתחילת הסרט 27. מעשה נועז שעשית: אני ממש לא בחורה נועזת 28. מעשה טיפשי שעשית: גם פה אני מסתייגת 29. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: לא יכולה לסבול רעשים קטנים 30. תופעת טבע שמקסימה אותך:קשת 31. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה:לא רוצה לדבר על זה 32. מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני בגרסה טובה יותר 33. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר, היית רוצה לפגוש את...ידיד שהקשר נותק איתו 34. אני מפחד/ת מ...טיסות 35. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית, ומבינה את היידיש של סבא 36. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך – במה היית בוחר? קריאת תווים 37. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?שנות השישים 38. המוטו שלי בחיים הוא:באמת הגיע הזמן שאני אאמץ אחד 39. את/ה מאמינ/ה באלהים? ובגורל? כן וכן השאלון של ברנארד פיבו מ"סטודיו למשחק" בערוץ 8 (ותודה לחדר הכושר שבו התאפשר לי לראות את התכנית ) 40. מהי המילה האהובה עליך?ענוג 41. מהי המילה השנואה עליך?חרחור 42. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?שנינות 43. מה "מכבה" (turn off) אותך?ריח רע 44. מהי הקללה האהובה עליך?כוס אמממק 45. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת?הקול של אמא 46. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת?כמו שהסברתי - רעשים קטנים(עט שסוגרים ופותחים) 47. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות?לא יודעת, משהו שכולל ים ושמש ועצי קוקוס... 48. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? טייס, דיילת או כל מה שקשרו לשהייה באוויר 49. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? בחיוך 50. גלידה- בכוס או בוופל?לא אוהבת גלידה 51. שוקו או וניל?ראו הנ"ל 52. חוף או הרים?מה? 53. לישון או לקום?לישון 54. שקיעה או זריחה? לילה או יום?זריחה, לילה 55. בזבזן/ית או חסכן/ית?חסכנית 56. קור או חום?חום!!! 57. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא ממש מזיזות לי 58. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה?בד"כ ריקה, אבל אני עובדת על זה 59. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם אמא בניו יורק 60. למי את/ה מתגעגע/ת? לאמא 61. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? לא רוצה לנסוע לאי בודד דברים אהובים עליך: 62. צבע:כחול (אבל מאד מסויים) 63. בעל-חיים:כלב 64. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):פרא/גבי ניצן 65. סרט:הלהקה 66. שחקן:אדוארד נורטון 67. שחקנית:קתרין זטה... 68. דיסק:הגזמתם!! 69. שיר:משתנה כל יום - היום: זמר מפוחית 70. מאכל:סטייק אנטריקוט מדיום וול, עם רוטב שמנת פטריות, תודה ששאלתם 71. מקום בילוי:מסתדרת טוב בכל מקום 72. פורום אהוב:זה ומוסיקה עברית 73. עונה:קיץ!!! 74: מקום להעביר בו חופשה:קרואטיה 75: רכב:רישיון? 76. מישהו שמאוד השפיע עליך:סבא וסבתא 77. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אני תמיד אומרת מתי בפעם האחרונה: 78. חייכת?אני בחורה חייכנית 79. זכית לחיוך?הרגע 80. הענקת מחמאה?פחות טובה בזה 81. קיבלת מחמאה?לא מזמן (רזיתי...
) 82. עשית משהו טיפשי? דיברנו על זה 83. פינקת מישהו/י? איך?וואו - ממש מזמן לא פינקתי אף אחד 84. פינקת את עצמך? איך?אני נוסעת במוניות ספיישל 85. צחקת?כל הזמן 86. גרמת למישהו לצחוק? פה ושם 87. התחרטת על משהו שאמרת?לא קורה הרבה 88. בכית?וואו - איזה כיף, לא מצליחה להזכר 89. הסתפרת?לפני חודש האם אי פעם... 90. עשית משהו מסוכן? מה?לא 91. נשארת ער/ה כל הלילה?כל שני וחמישי 92. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? אח....אם רק היה מקום 93. פחדת מהחושך? כשהייתי לבד לבד בבית 94. יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד בו"ז?לא עושה דברים כאלה 95.נרדמת בשיעור? אני מניחה שבתיכון... 96. מה היית משנה בעצמך ? הייתי רוצה להיות יותר אנרגטית 97. לא היית מסתדר/ת בלי ?משקפיים 98. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אחרי תואר בעיצוב פנים (יה רייט...) 99. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?לא 100. מתי כבר יגמר השאלון הזה?מ-עכ-שיו

פלפל.

New member
../images/Emo62.gifפתאום שמתי לב ש...

אני לא מכיר בית קולנוע שאין בו מדרגות (בכניסה לבית הקולנוע או אל האולמות). ובכל זאת... מה במדרגות גרם לך להשתטח עליהן בתחילת ההקרנה? איזה סרט זה היה? אגב, בקשר לקולות, מעניין להשוות את תשובה 46 שלך לעומת תשובה 45 של עידן. הולך להכין לי קורנפלקס. בוקר טוב!

d u c k y

New member
לא לא...אתה לא הבנת

הקול שעידן אוהבת זה החיכוך של העט עם הדף -, זה לא הקול שאני שונאת. אני לא יכולה לסבול שסוגרים ופותחים עט לידי, ואין לי דוגמאות נוספות כרגע כי מוקדם אבל תאמין לי שלא חסרים... חוץ מזה, נחמד מצידך שהחלטת להתמקד בהשתטחות שלי...ואם כבר אתה שואל: היה חושך, הסרט עמד להתחיל, נכנסנו כמובן באיחור, והמדרגה הראשונה היתה נמוכה יותר מהבאות אחריה, ובדיוק כשאני מודה לאלוהים שהביאני עד הלום בלי ליפול (נעלי עקב גבוהות משהו...), הוא החליט להשתעשע איתי ואני התגלגלתי כמה מדרגות קדימה. הסרט היה: "היו זמנים במקסיקו", סרט מעולה, אגב...

למעלה