נרקיסיזם.

EROTOMANIA

New member
מתאים לי.

אני מלכה כי...
החלטתי החלטה קשה מאוד, בשבילי, כדי שיהיה לי טוב יותר. ומגיע לי. וזה כל מה שחשוב.

EROTOMANIA

New member
נפרדתי מקולין.

ביוזמתי. ועכשיו אני אצל ההורים שלי. היה לי קשה להתעורר בלי קולין והזרועות שלו מסביבי :\ פרידות הן הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קשות אחרי שגרים ביחד. אלוהים.

EROTOMANIA

New member
כמובן שלא

פשוט קשה לי לכתוב על הפרידה שלנו שוב ושוב בלי לפרוץ בבכי נוראי. איכס בכל אופן אני אשלח לך מסר, כשאחזור מהעבודה... :]

yaeli87

New member
אני מנסה...אבל אני לא חושבת שאני כזו

מלכה...ננסה...
כי אני אמיצה.
כי יש לי משפחה מדהימה ותומכת.
כי מעריכים אותי על דברים שאני עושה.
כי אין לי אלוהים ואני אומרת את כל האמת בפנים.
כי יש לי חבר מדהים [למרות שהוא קצת מעצבן אותי עכשיו]...ואני כ"כ אוהבת אותו.
כי יותר מזה שאני אוהבת אותו- הוא אוהב אותי.
כי...כי...כי...לא מוצאת יותר. קראת? כי אם כן אז את עוד יותר מלכה,למרות שאין יותר מדי מה לקרוא וזה...

yaeli87

New member
מנסה עוד כי יש לי מצב רוח רע ואני צריכה

...להתעודד.
כי אני חברה טובה.
כי אם מישהו יבקש ממני עזרה,גם אם זה מישהו פחות נסבל אצלי,אני אעזור בכיף.
כי אני תומכת.
כי אני תמיד מפרגנת לחברים שלי.
כי אני יודעת לאהוב.
כי אני לא שומרת טינה,אף פעם. [למרות שיש כאלה שמטפסים על זה...אבל עדיין...].
כי יש לי טעם טוב במוזיקה.
כי אני מצחיקה ומשוגעת...
כי הסקסגורו של חברות שלי
כי ההורים שלי גאים בי ואוהבים אותי למרות הכל...
כי יש לי את האחות הכי מדהימה בעולם שאני מרגישה איתה הכי בנוח בעולם ויכולה לדבר איתה על הכל.
כי יש לי חברות מדהימות.
כי כשברגע שאני עצובה ונורא קשה לי תמיד יהיו סביבי אנשים אוהבים גם אם ארצה להיות לבד.
כי כשאני נשברת אני מספיק חזקה להתגבר על זה ולעלות בחזרה...
כי אחותי השניה אומרת שנורא כיף איתי
כי לפעמים אני גם יפה.
ואם אני ארזה איזה 7-9 קילו אני אהיה כוסית נורא...
כי אני סקסית.
כי אני אחראית.
כי אני מודה בטעויות שאני עושה ועובדת קשה אח"כ כדי לתקן.
כי אני אוהבת את אמא שלי ומעריכה אותה נורא על כל מה שהיא עוברת איתי בתקופה האחרונה.
כי יש לי תקופה מחורבנת,נוראית,מלחיצה ומלווה בהמון בכי וריבים ואני עדיין מחייכת למרות הכל...
כי היה לי אומץ להתלונן ויש מאחוריי המון תומכים.
כי כשמרכלים עליי אני לוקחת את זה כמחמאה ולא כעלבון.
כי כשאני רבה אחרי 2 דקות אני אלך להשלים...
כי אני אוותר על המון דברים בשביל אנשים שאני אוהבת.
כי אני אעשה הכל בשביל חברות שלי ובשביל המשפחה שלי ובשביל מאמי שלי המקסים.
כי אני כותבת נורא יפה.
כי אני נורא משקיענית.
כי אני פרפקטציוניסטית ולעתים זה גם דבר טוב. וואו,הפעתי את עצמי. קראת? תעשי לי טוב על הלב ותגידי אם כן...:]

AnGeL DoLlY

New member
גו פור איט

אני מלכה כי
חרשתי את חיי כל השבוע למתמטיקה ואני חושבת שדיי השתלם לי בסוף. המגן ב05 היה נחמד+.. נראה לי אני היחידה שבכלל הלך לה טוב איכשהו. פשוט כל מי ששאלתי יצא מבואס מהמגן ובצדק, האמת. אבל לא התייאשתי ולא ויתרתי ונקווה שיהיו לזה תוצאות באמת.
הצלחתי לשכנע (בעקיפיןP:) את הרכז שיבדוק לי את המבחן בהיסטוריה, למרות שתפסו אותי על העתקה.
למדתי לסדר לעצמי ממש טוב את הזמן.
הייתה לי בחירה מצויינת בסושי אתמול
אכלתי מעט בשבוע האחרון בגלל כל המבחנים והמגנים האלה. בלי להחשיב את השישי הזה..חחח.
ויתרתי ביום רביעי על הפרק האחרון של נמלטים כדי ללמוד ולעשות צעדה, והיום ב21:10 יהיה לי מה לראות! יאא אני מתה כבררררר.
כי עשיתי חצי מהפרוג'קט לבד. לא כי אני פראיירית או משהו, סתם כי לא היה לי כוח לרדוף אחרי חברה שלי אז אמרתי זין, מה זה משנה כבר. רווח שלי.
כי אני שרה ממש טוב וכל בנאדם שני במושב תפס אותי ברחוב אפילו שבועיים אחרי הטקס והחמיא לי. אפילו מישהו שאני לא מכירה הציע לי לבוא איתו באוטו לראות חדר אקוסטי שלו ושל להקתו. :] חח לא עליתי, נראה לכן. למה הכל קשור ללימודים;[ אוף בא לי לסיים!!!!!!

AnGeL DoLlY

New member
יאללה עוד קצת, גם ככה משעמם פה

# אתמול דיברנו על ניתוחים, ופשוט הגעתי למסקנה שאני לא רוצה לשנות בעצמי כ-ל-ו-ם ולא רוצה ש-ו-ם ניתוח (לא שזה רע, כן), אני פשוט מאוד שלמה עם איך שאני נראית וזה מצויין. # אני טובה. טובה באופי, חברה טובה. אם הייתי מישהי אחרת הייתי מתחברת לעצמי בקלות # אני משתדלת לשמור על קשר עם כל מי שבאמת קרוב אליי # יש לי ביטחון עצמי גבוה ונוכחות במה
# כשצריך אני לומדת ומוציאה ציונים מעולים. כשאני לא,אז לא. ככה זה:} # יש לי קליטה מהירה (שפות, אנשים, הבנה, שירים...) # אני אלופה כמעט בכל מה שקשור למחשב. [חוץ מתיכנות וזה..] # יש לי אומץ, אני ספונטנית, זורמת, כייפית וכאן הפסקתי להחמיא לעצמי :)

SNoopY 26

New member
יאללה, ננסה..

-כי אני חברה באמת טובה. -כי מישהו שכיפכף אותי לפני כמה חודשים רוצה אותי עכשיו, ואני לא רוצה
-כי אני מצחיקה -כי החמיאו לי היום מלא ואני ניראת טוב :] -כי אני אופטימית (בדרך משלי) :] כי אולי אני מתלוננת הרבה, אבל חושבת חיובי -כי למרות שבזר"כ אני חסרת פרופורציות, אני מתחילה להיתאפס על עצמי וללמוד להיות -כי אני חברותית נוראא -וכי ראיתי אותו אתמול והיתעלמתי והייתי אדישה לחלוטין -כי אני אוכלת כל מה שבא לי בלי לדפוקקק זין או חשבון לקלוריות -וכי אני לא משמינה מכל מה שאני אוכלת
חח סתם בלי לפתוח פה טפו טפו טפו. אני באמת צריכה להתחיל להירגע -כי אני מעניינת -ואני זורמת לרוב -ואני לא דופקת חשבון -כי אני יודעת להעריך -כי אני אומרת לרוב את מה שאני חושבת ומרגישה -כי אני לא פועלת ע"פ סטיגמות אני חייבת להמשיך לסדר תחדר ולהיכנס להיתקלח! אז זהו לבנתיים אם קראת שרשרי לי איזה משו, זה לא היה קל!

use your guns

New member
יאלללללללללה

+ יש לי חוכמת חיים, חוכמה כזו שרכשתי בכל שנות חיי. + אני תלמידה מצויינת. הציונים שלי ממש טובים ואני מהתלמידים שכל המורים אוהבים, אפילו המורה לספורט (למרות שאני אחת הפדלאות ואפילו עוד לא הגשתי את התרגיל בספורט :\) + ההורים שלי גאים בי ואוהבים אותי כ"כ. + אני אחות כזאת מדהימה. אני תמיד לוקחת את אחותי הקטנה לסרטים, קניונים, עוזרת לה בשעורים, קונה לה ספרים ובגדים. בקיצור, משתלם להיות אחותי. + אני באמת חושבת, שכל דבר שאני אתעמק בו והוא יעניין אותי אני אצליח בו. חוץ משירה, שאני גרועה בזה. כאילו, כל דבר שאני "מתלבשת עליו" ורוצה להצליח בו, אני אצליח בסופו של דבר. אני השיגה את רוב המטרות שאני מציבה לעצמי. + הייתי מדריכה מדהימה (הדרכתי ו' וח'-שנת הדרכה) באיחוד החקלאי. והיו לי את החניכים הכי קשים בעולם והצלחתי. והם כ"כ אוהבים אותי
. + אני מאוד חברותית. נכון, יש לי את הקטעים של קצת סנוביות וקצת "תרחקו ממני", אבל בסך הכל אם תזרקו אותי באי בודד עם מלא אנשים שאני לא מכירה, אני אסתדר. + אני נורא עצמאית. + אנ מצחיקה וכייפית. כייף להיות איתי :). גם בגלל שאני נורא חכמה. + אני חברה טובה. + אני ספונטנית. + אני מפרגנת. יש עוד מלאאא אבל אין לי כוח. חג שמח בנות :)

Mooa-Numi

New member
אני נורא חסרת בטחון לאחרונה

אז ננסה קצת, בכל זאת. כי אני הילדה הכי קומבינטורית. לא משנה מה, בסופו של דבר אני בדר"כ מסתדרת. אבל ממש ממש בסוף. כי אני קוראת מהר. כי אני לא חיה עם ההורים. וזה מגניב. כי אני מבינה שירה. כי אני כותבת יפה. כאילו.. לעיתיפ רחוקות זה יוצא אבל כן. כי אני חיה במדינה דמוקרטית! נו סתם,תעריכו את זה.. כי היום הצלחתי לרדת מגג של 3וחצי מטר. לקח לי בערך שעה, זה לווה בהמון קיטורים ובסוף הצלחתי על ידי זה שעמדתי על הכתפיים של מישהו והוא פשוט התכופף והתכופף עד שהוא הגיע לרצפה, אבל ניחא. כי יש לי רגליים די יפות. נראה לי .
כי יפה לי הצבע, למרות שלא ממש רואים. אבל זה יפה. כי המציאו 2 משחקים בהשראתי. כי השנה אני מצליחה לישון. כי אני מצלמת טוב, וזה מגניב, כי זה כישור שאני מצליחה סוף סוף להעביר את הצורה שבה אני רואה את העולם לעוד אנשים. אה, כי יש דברים שרק אני רואה. (לצערי, יש גם המון דברים שלא. אני ממש אשים לב לאיזה פרט באיזה סרט או איך שעצים מסודרים, אבל ממש לא רגישה לסיטואציות חברתיות). כי אני ממש בריאה. כי אני לא כזו שמנה כמו שאני אוכלת. כאילו, אני אוכלתממש הרבה. כי אני מקלידה מהר. כי אני מעולה עם הורים ובכלל דמויות מבוגרות.רוב הזמן. למרות שאני מגמגמת. כי יחסית דווקא קראתי כל מיני קטעים מהתנך.. לא הרבה, לא ספר או משהו, אבל קטעים. יותר מרוב האנשים שאני מכירה. זה מגניב (אותי). כי יש שמלה בהוניגמן שאני מהממת איתה. רוצים תמונה? כי הצלחתי פימו, ואפילו יש לי כמה חרוזים יפים! כי אני חיה בעולם עם ויקיפדיה. כי יצא לי לחיות שנה במדבר. לרובכם לא. כי יפה לי עגילים (בצורה צועניה, אבל בסדר) כי אם אני אמות(חס וחלילה!) זה יהיה פספוס לעולם. כי אני חושבת שאני מצליחה לטבוע את עצמי בלב של אנשים.. שאני בנאדם כזה.לטוב ולרע, כן? לילהטוב..

coolit

New member
כי

I love myself even though nobody else does [המשפט הזה נשמע עקום בעברית..]

Small talk

New member
האמת בשלושה ימים שהשרשור הזה פה

לא מצאתי שום דבר לכתוב עליו. קצת עצוב ...

NoFaRi1

New member
דוגרי, כנ"ל

ובובה, רק מההיכרות הוירטואלית איתך אני יכולה לחשוב על לפחות 5 סיבות אז בתור אחת שמכירה את עצמך טוב מכולם, אני בטוחה שתוכלי למצוא ככה או בטח שיותר :]

למעלה