נרקיסיזם.

רזושש

New member
אוקיי, אני ינסה גם...

[ט'?] כי המדריך בחד"כ כושר אמר לי היום שאני רזה *מידי* ... וגם ניצן אמרה. כי אני לא נכנעת לזה ואני אוכלת נורמלי, למרות שממש לא בא לי לאכול. כי יש לי ציונים טובים. והמורים והחברים מחמאים. על הכל. ובל"ג בעומר אני אולי יהיה עם הילידם הכי מגניבים בעולם...

נו למה לא ../images/Emo71.gif

כי הבטחתי לעצמי להשתפר במחצית ב',ובאמת השתפרתי ואני גאה בעצמי.במיוחד במתמטיקה,מממוצע 75 ל91 זה די נדיר לא ?
ממוצע 89 באנגלית [בנתיים,רק יום הורים]
לא קיבלתי כל השנה אפילו הרשמה אחת
כי כשיש לי מטרות אני משיגה אותן ולא משנה מה.
יש לי עקרונות ואני בחיים לא אוותר עליהם
כי יש לי הרבה חברים שאוהבים אותי,[סלחו לי נו :p] ויש לי חברים מכל כיתה בערך,אז גם כשאני בלי הכיתה שלי/החברות הקרובות אני אוכל למצוא עם מי להיות.
כי המורה שלי היום אמרה שאני לבושה יפה *-* והיא אמרה שאני מתלבשת יפה תמיד D: איזה דבר לשמוע מהמורה XD
כי מישהו אמר שאני יפהפייה.נו מה זה מחמיא ):
כי הוא גם אמר שאני מושלמת
אני לא אבל נו
כי המחנכת שלי אמרה שאני וטלטול[
] מובילות את הכיתה
באופן חיובי ביותר[ציטוטP:]
כי יש לי שיער יפה לפעמים P:
כי אני אוהבת את העיניים שלי
כי יש לי טעם טוב בבגדים ומוזיקה וזה מוכח מחקרית P: בנות לוקחות אותי איתן לשופינג!!!11 וטעם מעולה במוזיקה זה ידועע :)) חחחח
כי אפעם לא היו לי שגיאות כתיב!חחחחח מכיתה ב'!!וזה נדיר אצלנו בשכבה
כי עלה לי ועוד איך הביטחון מהיסודי.ביסודי הייתי בלי ביטחון כל הזמן.ובשנתיים האחרות עלה לי הביטחון :) קראת? :) תגידי!!!!11

קצר וקולע.

פשוט כי עברתי כלכך הרבה השנה ואפילו שאני קצת מתפרקת אני לא מאבדת את עצמי יותר מידי. [אולי זה אפילו נכון.]

RainbowL

New member
ממ. ממ. חחחחחחח סתם.

יואו אני ממש בחרפון בימים האחרונים. מממ סה"כ אני אוהבת את עצמי. ורזיתי, ואני מצליחה להקפיד ולאכול בריא!! אני שזופה ברמות וזה פשוט מעולה חברות שלי דפקו לי קטע מסריח אבל רוני החדשה כבר לא נעלבת משטויות והצלחתי לדבר איתן על זה ולעבור הלאה ולהפסיק עם המריבות המטופשות של פעם!!! ואתמול מישהי אמרה שהיא בחיים לא ראתה פנים יפות כמו שלי. ואין לי בגדים אבל זה לא מדכא אותי וגיליתי שאני מכירה המוני אנשים מהשכבה וכמעט כל מי שאני לא מכירה יודע מי אני שזה די נחמד בשכבה של 400 אנשים. ויש לי את החברים שלי, ואפילו שלפעמים הם מתנהגים כמו קקות אני אוהבת אותם ויש לי את הידיד הכי טוב בעולם ואכפת לו ממני כל כך וגם לי ממנו ואין הוא הכי שיש באמת ואני שמחה שאני חלק מהקבוצת אנשים הספציפית הזאת בשכבה ואני מאוהבת בכיתה שלי ובמורה שלי לתאטרון שהוא האדם שאני הכי מעריכה והכל מסתדר, וכן אני מלכה
קראת?

DIE kvar

New member
גדלו לי הציצים

בגלל הגלולות חוצמזה יהיה לי סופ"ש טוב נראה לי

yellow cheese

New member
אני? מלכה? ../images/Emo13.gif ../images/Emo47.gif

אני יודעת להסתדר עם כל מי שרק עובר בדרכי.
אני כותבת די יפה, כשיש מוזה.
יש לי כתב יד יפהפה.
אני יצירתית.
אני מבינה לליבם של אנשים.
אני מקשיבה לאנשים
אני מצחיקה.
יש לי גישה לאנשים וזה מאוד בא לידי ביטוי בשיחות שלי איתם כשהם מתקשרים למוקד:)
כי בכל שיחה שאני מסיימת אומרים לי "תודה, את מקסימה" :)
ובכאלה שלא אומרים, אני שומעת ברקע "איזו מתוקה/חמודה היא"
אני אדיבה.
אני מנומסת.
אני מכבדת את הסובבים אותי.
אני כנה ברוב המקרים.
אני יודעת לארח אנשים בבית שלי.
אני לא יכולה לראות שרע לאהובים עליי.
אי לכך ובהתאם לזאת, אני אלופה בלעודד אותם.
יש לי קסם אישי מטורף.
התחלתי להשלים עם הגוף שלי, יחד עם זאת, אני מנסה לשנות הרגלי אכילה.
אני אוהבת לחייך
יש לי חיוך יפה
גם שיער יפה כשאני משקיעה בו
בכלל, יש לי פנים יפות
אני חיננית :)
אני מקלידה הקלדה עיוורת המון זמן, סוג של גאווה. וטפחתי לעצמי מספיק על השכם...אז אסיים כאן

yellow cheese

New member
עוד קצת... ../images/Emo47.gif כי מגיע לי ../images/Emo9.gif

בשביל האנשים החשובים לי אעשה מעל ומעבר
אני יודעת לפנק את מאמי הקטן :)
ובצורה שונה לגמריי את אחיינית שלי, את אחי ואת כל הקרובים אליי.
אני מפרגנת מאוד
אני נמנעת מלהפגין קנאה, משתדלת לא לקנא באנשים.
אני אוהבת אנשים, לא מסוגלת כמעט להיות לבד.
אני מנהלת את פורום אביב גפן בתפוז למרות כל הקשיים והלבטים שהיו ויש.
אני אסרטיבית.
אני דעתנית.
אני משקיענית בכל מה שחשוב לי.
אני קולטת מהר דברים.
אני שירלי...לא מספיק?

N o o s h y

New member
'דצמבר המר' זעקו כותרות בעיתון!

(ושר האוצר נתן במבט ראיון, 'הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם!') טוב די. - כי כל מה שאני רוצה, אני משיגה איכשהו, אם זה בזכות האסרטיביות שלי או אם זה כי דברים פשוט מסתדרים להם. כמו הקדמת גיוס, רשגוד צעיר באתגר, כסף, אוטו להופעות במקומות שאין לי מושג איך להגיע אליהם... - אני לא מפחדת מאתגרים, לא אכפת לי להתנסות ולטעות כי אני יודעת שזה רק ילמד אותי וישתלם לי: טעויות בניווט עם האוטו מחוץ לעיר, שוטטות רגלית בנסיון להגיע למקומות, טעויות בקבלת החלטות עם הצוות... ברוב הפעמים זה גם עובד ומסתבר שאלו לא היו טעויות כלל. - אני מסתדרת עם אנשים מכל המינים והסוגים, ובסוף מה שמשנה אלו האנשים והקשרים החברתיים שיש לך ולא שומדבר אחר. - אני מעורבת פוליטית ופועלת לפי עקרונות שחשובים לי. תראו לי עוד מישו בגילי שהתאמץ להשיג הזמנה רשמית לאזכרה של יצחק רבין ז"ל, לנסוע אליה עם איזו עו"ד בת 40 שלא ראיתי לפני זה ובסוף גם ללכת ללחוץ את ידן של דליה ונעה רבין. או תראו לי עוד מישו בגילי שהתעקש ללכת לעצרת היום בכל מחיר, גם אם זה לבד. רק כדי לרצות את הדבר הזה שבוער בי, דוחף אותי להיות מעורבת במה שהולך בארץ הזו ולכאוב את כאבה. - אני אינטיליגנטית. ואני לא מתביישת להשתמש בזה כדי לתמרן אנשים או מצבים, גם אם זה אומר להראות טפשונת בעיני אחרים. - אני רשגדית מצוינת שיודעת לנהל צוות ולקדם אותו ואת פרטיו. - אני לא מתביישת לדרוש את ההערכה שמגיעה לי. ביום העצמאות, דוד שלי הרים כוסית לכבוד הקבלה שלי לחיל המודיעין ואמר ש"כשתהיי קצינה במודיעין, אני כבר לא אוכל לשבת איתך באותו החדר כי לא יהיה מקום גם לי וגם לאגו שלך".
צודק בתכלס.

למעלה