הו אני אלופה בזה
הודעה זו עלולה לעשות לכן בחילה. יש לנקוט באמצעי זהירות
כי קיבלתי 90 בטרום מגן במתמטיקה, וזה ממש תימרן אותי. ואני אלמד היום איזה שעתיים ומחר יהיה לי ציון טוב גם במתכונת.
אני בכיתה י' ואני עושה 005 מתמטיקה. כאילו השנה אני עושה את הטופס הראשון. זה דיי נדיר לא?
אז מה שהקבוצה שלי לא מעריכה אותי בשיט. כאילו כלום, נאדה. אבל אני כמעט בטוחה שהם מחבבים אותי. הם כל הזמן מחקים אותי [כלללל הזמן. הם אומרים שאני סנובית אבל מצחיקה], ומנסים להיות כמוני [3 עשו פנטון כמו שלי, ועוד 2 עשו צלצול כמו שלי!! והם מדברים כמוני]. נו בסדר, יהיה טוב.
אני תותחית. אני פשוט כזאת.
כולם אוהבים להיות בחברתי. [ומי שלא, סתם מקנא בי]. אני כל יום שישי מקבלת טלפונים מאנשים שונים [חבורות שונות] שמזמינים אותי לצאת איתם.
אני פשוט כייפית כשבא לי.
אני כל כך מצחיקה, אין לכן מושג כמה. אני הליצן של החברים.
יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותי. אני הולכת בבית ספר, ותמיד יש לי לאן ללכת. תמיד אני אמצא חבורה לשבת איתה, תמיד יקבלו אותי בחיוך. תמיד אני שומעת "אה, שלי מה המצב? בואי שבי". או "שלייי את מעלפת בואי בואי".
אני דיי אמיצה ונוועזת. כאילו לא איזה משהו וואו. אבל זו הסיבה שאוהבים להיות איתי. אין לי בעיה להגיד משהו למישהו. אין לי בעיה להיות כנה וקצת ביצ'ית.
אני בין היחידים שמצליחה להסתדר עםכללל חבורה שרק תביאו לי.
אני שפיצית בשכבה שלי.
רב המורים אוהבים אותי.
יש לי חברים מפציצים מכל סוגי האנשים בעולם [סורי].
יש לי את המשפחה הכי אלילה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אין מצב שמישהו יכול להבין עד כמה בכלל. ההורים שלי הם שני אלופי עולם, האנשים הכי מגניבים וקולים בארץ ואחים שלי מושלמים. משפחה מהאגדות אנחנו.
גם הסבתות והסבא והדודים והבני דודים-מושלמים. פשוט נפלתי לגן עדן!
כל קרובי המשפחה הרחוקים שכאלה, חברים של ההורים, שכנים וכד' - כולם אוהבים אותי. ההורים שלי רק מתגאים בי כל החיים.
אני מאמינה מאד בקב"ה, וכן, אני חושבת שזו סוג של מלכות.
אני רוצה תפקיד נחשב בשבט שנה הבאה. והרבה אומרים לי שמתאים לי. [אני יודעת שזה לא אומר הרבה, אבל זה נותן הרגשה טובה].
אני לא צריכה שרשור נרקיסזם כדי להודות בכל הדברים האלה. נורא חם לי. אין לי כח להמשיך. יאללה להית'.