נרקיסיזם.

adiss90

New member
../images/Emo142.gif נרקיסיזם.

כי כולנו בעצם מלכות בתוך תוכנו[נכון?]. וכי אני חושבת שזה יעזור לי. וכי כבר יומיים אני רק לומדת טימטומטיקה והתחלתי לחלום על אי שיוויוניים. עכשיו ספרו לי למה אתן כאלה מלכות

זה ממש נחמד../images/Emo13.gif

כי חזרתי עכשיו ממתכונת באזרחות, וכולם רק בוכים כמה שהמקצוע הזה חרא. תאכלס? הוא ממש מעניין. והלך לי בסדר
כי עוד חודש ו5 ימים נגמר לי המלווה.
כי כ"כ רציתי והאמנתי בעצמי ועברתי טסט ראשון [ברור שזה גם עניין של מזל]
כי בחודשים האחרונים אני עובדת ומרוויחה נחמד ואני מממנת לעצמי -כמעט- הכל
כי כבר 3 שבועות [הישג] אני אוכלת כמו שצריך ולא נכנעת לאוכל. אני אוכלת בכדי לחיות ולא חיה בשביל לאכול
כי העמדתי לעצמי מטרה לסדר את הארון [אין פשוט אין לכן מושג איך הוא היה נראה!!] וסידרתי את כ-ל המדפים לשם שינוי, ועכשיו אני סוף סוף יודעת מה יש לי ויש סדר
כי אני ממש מתחילה לשנות צורות מחשבה, ומתחילה קצת לאהוב את עצמי
כי הפסקתי לפתח בו תלות, ואם הוא באמת רוצה ממני משהו הוא צריך לבוא ולהגיד לי. אני לא יכולה לנחש ולחשוב כל מיני דברים בלי לדעת בבירור
כי אני כבר פחות מעשנת קראת?

adiss90

New member
זהירות..! נוטף אהבה עצמית.

אוףףף אני כזו חכמה D:
אני באמת מצליחה ברוב הדברים שאני עושה.
אני הבת הכי טובה בעולם. מושלמת. ולא אכפת לי שההורים שלי לא מעריכים את זה עד הסוף, כי אני יודעת.
מי היה מאמין שלבנאדם בעל חוסר טאקט כזה ומעורר הסתייגות שכזה יהיו חברים כאלה
אני עושה כברות דרך -כאלה- ארוכות שכל פעם שאני חושבת על זה בא לי לקנות לעצמי מתנה :))
פיצול האישיות מחמיא לי
האנשים שבאמת אהבו אותי עד היום-הם האנשים שהכי הייתי מבקשת שיאהבו אותי.
אני מעוררת קנאה לעיתים קרובות
לא יודעת אם זה טוב אבל לשירשור נרקיסיזם זה בטח מתאים.

Shusho

New member
אע

זה יהיה קצר
אני יודעת לצייר וזהו :)
ולהשקיע במה שאני רוצה
אני גם יודעת לצלם מסתבר, צילמתי את אמא תמונות פורטרט וגוף כדי שיהיה לה מה להעלותלאתרי הכרויות ופשוט כל היום שולחים לה שם הודעות
זה ממש מצחיק, והיא אפילו יוצאת לדייט היום :).
ויש לי חבר מושלם פחות או יותר
ככה שאני מושא קנאה P: נהנהנה.
אני בקושי מעשנת כבר (טוב חוץ מאתמול אבל אחרי 3 וחצי שעות עם סווטי ועוד שעתיים עם רגינה אי אפשר שלא)
למדתי איך להתנהג כשאני מעוצבנת ואיך לא להוציא על אנשים עצבים אלא רק כשאני נרגעת לדבר איתם בהגיון
מצאתי את הנקודות הרעות בחיים שלי ואני בדרך לסדר אותן
משמע ניתקתי קשר כמעט עם כל בן אדם שעשה לי רע יותר מטוב בחיים
יש לי עיניים יפות P:
אין רוטב פסטה יותר טעים משלי!
בסופו של דבר, יש לי עקרונות.

הו,המ../images/Emo219.gif

כי כל מה שאמרו עליי היום לא הזיז לי,סופסוף.
כי המורה למדעים תתחשב בציון שלי כי למדתי למבחן.
כי היה לי די קל במבחן במתמטיקה,למרות שאני בטח אקבל 2.5
.
כי כבר יש לי 180 אנשים באיסיקיו
.
כי העיפרון השחור החליט לא להתקע לי בעין היום! D:
כי היום יצא לי לצייר ממש ממש ממש יפה.

למה לא בעצם

לא בקטע של מאוהבת בעצמי, אבל למהלא. אז מצאתי סוףכלסוף עבודה, גם אני שפוטה של מקדולנדס, ומחכה שיקבעו לי משמרות. עבודה=כסף שיו. ירדתי 4 קילו מינואר, שזה -ממש- משמח:), נשאר לי עוד 4 כדי לרדת את מה שעליתי בחורף, ואם ירצה האל אז עוד 2 בנוסף ל4.. וזה בנזונה אכלתי ארוחת צהריים בריא, וקיץ אז יש ארטיקים. סבבה לאדעת

the mush

New member
../images/Emo47.gif

אני מלכה כי בערך כל מה שקיוויתי שיקרה לי השנה, לא קרה, ודווקא ההפך, הכל קרה הפוך. כואב לי, קשה לי, אני שבורה. אבל לא מאבדת את הכוח. קמה כל יום כמו ילדה גדולה וממשיכה האלה, מוצאת לי תיקוות חדשות ועדיין נלחמת על התיקוות שנראה שאבדו... [קראת? שרשרי לי
]

הו אני אלופה בזה

הודעה זו עלולה לעשות לכן בחילה. יש לנקוט באמצעי זהירות
כי קיבלתי 90 בטרום מגן במתמטיקה, וזה ממש תימרן אותי. ואני אלמד היום איזה שעתיים ומחר יהיה לי ציון טוב גם במתכונת.
אני בכיתה י' ואני עושה 005 מתמטיקה. כאילו השנה אני עושה את הטופס הראשון. זה דיי נדיר לא?
אז מה שהקבוצה שלי לא מעריכה אותי בשיט. כאילו כלום, נאדה. אבל אני כמעט בטוחה שהם מחבבים אותי. הם כל הזמן מחקים אותי [כלללל הזמן. הם אומרים שאני סנובית אבל מצחיקה], ומנסים להיות כמוני [3 עשו פנטון כמו שלי, ועוד 2 עשו צלצול כמו שלי!! והם מדברים כמוני]. נו בסדר, יהיה טוב.
אני תותחית. אני פשוט כזאת.
כולם אוהבים להיות בחברתי. [ומי שלא, סתם מקנא בי]. אני כל יום שישי מקבלת טלפונים מאנשים שונים [חבורות שונות] שמזמינים אותי לצאת איתם.
אני פשוט כייפית כשבא לי.
אני כל כך מצחיקה, אין לכן מושג כמה. אני הליצן של החברים.
יש כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותי. אני הולכת בבית ספר, ותמיד יש לי לאן ללכת. תמיד אני אמצא חבורה לשבת איתה, תמיד יקבלו אותי בחיוך. תמיד אני שומעת "אה, שלי מה המצב? בואי שבי". או "שלייי את מעלפת בואי בואי".
אני דיי אמיצה ונוועזת. כאילו לא איזה משהו וואו. אבל זו הסיבה שאוהבים להיות איתי. אין לי בעיה להגיד משהו למישהו. אין לי בעיה להיות כנה וקצת ביצ'ית.
אני בין היחידים שמצליחה להסתדר עםכללל חבורה שרק תביאו לי.
אני שפיצית בשכבה שלי.
רב המורים אוהבים אותי.
יש לי חברים מפציצים מכל סוגי האנשים בעולם [סורי].
יש לי את המשפחה הכי אלילה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אין מצב שמישהו יכול להבין עד כמה בכלל. ההורים שלי הם שני אלופי עולם, האנשים הכי מגניבים וקולים בארץ ואחים שלי מושלמים. משפחה מהאגדות אנחנו.
גם הסבתות והסבא והדודים והבני דודים-מושלמים. פשוט נפלתי לגן עדן!
כל קרובי המשפחה הרחוקים שכאלה, חברים של ההורים, שכנים וכד' - כולם אוהבים אותי. ההורים שלי רק מתגאים בי כל החיים.
אני מאמינה מאד בקב"ה, וכן, אני חושבת שזו סוג של מלכות.
אני רוצה תפקיד נחשב בשבט שנה הבאה. והרבה אומרים לי שמתאים לי. [אני יודעת שזה לא אומר הרבה, אבל זה נותן הרגשה טובה].
אני לא צריכה שרשור נרקיסזם כדי להודות בכל הדברים האלה. נורא חם לי. אין לי כח להמשיך. יאללה להית'.

AnGeL DoLlY

New member
מלכה, אין מילים ../images/Emo23.gif

תכעסי עליי אם אני אגיד שחשבתי 98% שאת בי"א?

אביבי מיי לאב../images/Emo23.gif

את לא תאמיני כמה זה מכעיס אותי. סתם, כאילו מה ההבדל, ט י יא אותו שיט. חח

למעלה