נרקיסיזם.

Miss Tika

New member
../images/Emo13.gif

1. כי יש לי המון חברים שאני נורא אוהבת. 2. כי אני יודעת לעשות שיהיה לי טוב, לא משנה איפה. (כמעט) 3. כי אם אני אוהבת משהו ומתעניינת בו, אני הכי הכי אשקיע בו ואעשה אותו בהכי פרקציוניזם בעולם. 4. אני קולטת דברים די מהר. 5. אני מתחברת עם אנשים בקלות. 6. אני אמיתית,וכל אחד מהחברים שלי הוא בנאדם שבכל רגע נתון אני יכולה לדפוק איתו שיחת נפש מטורפת 7. אני הולכת עד הסוף עם מי שאני, אם אלה דברים שאני מאמינה בהם, או אהבה... 8. כי אני יוצאת לתגלית ואני צעירה טילללל 9. כי יהיה לי כיף ממש 10. כי גדלו לי הציצים וזה יפה ואני דיי כוסית דיי מספיק.

"הצניעות היא למידות הטובות כצללים על דמויות

שבתמונות. היא מעניקה להן עוצמה ומבליטה אותן." (ז'אן דה לה ברוייר. מי זה?...) >>כי אני גרה מחוץ לבית ואפילו מסתדרת (וחשבתי שלא) >>כי הכנתי עוגת שוקולד מ-ע-ו-ל-ה ביום שישי וכבר כמעט סיימו אותה פה >>כי הכנתי ביום העצמאות עוגת מייפל מ-ע-ו-ל-ה והחברות בדירה סיימו אותה :) >>כי אני יודעת לעשות קניות לבד >>כי אני מקפידה לאכול ארוחות בוקר (אז מה אם לרוב הן לא הכי בריאות..) >>כי אני כבר משתדלת להחזיר טלפונים לאנשים, מה שבחיים לא הייתי עושה >>כי סופסוף ביקרתי בסניף ודיברתי עם הקומונריות- מה שהתחמקתי ממנו כ"כ הרבה זמן >>כי הייתי שבת שלמה בסניף (אחר) שאני לא מכירה בכלל, עם אנשים שאני לא מכירה בכלל, והעולם לא התהפך ואפילו די נהניתי >>כי מעריכים אותי ממש באחד מבתי הספר שאני מלמדת בו >>ונראה לי שגם באחרים
>>כי קמתי היום ב11 אפילו שהלכתי לישון אחרי 5 לפנות בוקר (וככה לא בוזבז לי היום!) >>כי אני כבר לא הכי מתבאסת לחזור בימי ראשון לג'רוזלם >>כי ארזתי תיק ממש יפה ועשיתי לפני כן רשימה של מה אני צריכה לארוז >>כי סידרתי את כלללל הבית וסיימתי לשטוף את כללל הכלים ואפילו החזרתי את הצידנית למקום, ואמא תהיה שמחה >>כי קניתי ספרים מתנה ליומולדת של אמא וליומולדת של אבא (החדש של עמוס עוז ו"אם יש גן עדן"
) >>כי אני אלופה בסמסים מעודדים לחברות שלי >>כי אני מצליחה להירדם כבר איזה 8 חודשים במיטה שהיא בכלל לא שלי, ובכלל לא בבית שלי >>כי אני קמה כל שבת לתפילת שחרית אפילו שזה מוקדם ואפילו שבשבת רוצים להשלים שעות שינה >>כי אני מכינה סלט ירקות הכי מלך בעולם והוא נסגד פה בבית
>>כי אני מגניבה באוכל ולא בררנית (חוץ מגזר גמדי שזה באמת, אבל באמת בלתי נסבל) >>כי אני מקלידה עיוור כבר כמה שנים טובות >>כי יש לי מלא חברים וחברות שהכרתי באינטרנט (זה יכול להישמע קצת פאתטי, אבל לדעתי זה מגניב.. :)) >>כי הייתי מדריכה בבני עקיבא
>>כי אני יודעת לנגן 2.5 שירים בגיטרה קלאסית! >>כי אתמול הייתה לי הברקה להכין שיפודי ירקות, ויצא ממש טעים (אפילו שאת רובם אכלתי לא מוכנים בכלל..) >>כי בזמן האחרון, כשאני מכינה חביתות לאח שלי, הן יוצאות ממש טוב (עם בצל וגבינ"צ וזה) >>כי אני נוסעת כבר בערך 8 חודשים חינם ברכבות ובאוטובוסים בין-עירוניים >>כי הבטחתי לעצמי לא לריב יותר עם אנשים מסויימים ואני עומדת בזה בכבוד >>כי ביקרתי אתמול את סבא וסבתא (והבנתי כמה אני מתגעגעת) >>כי אני שומעת מוזיקה טובה (כן, על טעם וריח וכו'...אבל בכל זאת) >>כי הייתי ב11 או 12 (כבר לא זוכרת) הופעות של משינה בפרק זמן של פחות משנתיים >>וגם בהופעה של ברי סחרוף, ושל כנסיית השכל, ובטח עוד כמה שאני לא זוכרת >>כי יש לי חברה תל אביבית! חח סתם :] >>כי לא מזמן עשיתי סדר בתיקיות שלי במחשב >>כי יש לי MP4 יפהייפה (ותודה לאבאל'ה החמודיק!) >>כי יש לי מתחת לבית כיכר עם דשא ובאמצע החליפו את העציץ הענק שהיה שם ושמו פטריות מפוסלות, אדומות עם נקודות לבנות, גדולות כאלה, ודייי זה כלכך יפה >>כי אינלי כח לחשוב על עוד משהו.

Small talk

New member
אני יודעת למה אני מלכה

קיבלתי 90 במתכונת באזרחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי והייתי בטוחה שהלך לי 70 כזה.... ואני יודעת שיש שאלה אחת של 10 נקודות שטעיתי בה ,אז זה אומר שחוץ מזה בהכל צדקתי. אני כל כך מאושרת!

../images/Emo13.gifאני קצת מלכה כי..

בזמן האחרון טוב לי
יש לי עיניים יפות
אני נחמדה בדרך כלל
אני מפתחת שיחות עמוקות בקלות כמעט עם כל בן אדם שנראה לי נחמד, וזה אחד הדברים הכי כיפים בחיים
הצלחתי באמת להנות נטו בל"ג בעומר
זכיתי בגביע מקום ראשון של תחרות מפגרת אפילו שלא נתתי את אישורי להשתתפות בתחרות
מאז ומתמיד אמרו לי שאני בוגרת לגילי, ובזמן האחרון, לא עובר יום בו לפחות בן אדם אחד אומר לי את אחת הגרסאות של המשפט הבא- "מה?! את רק בכיתה ח'?! הייתי בטוח שאת לפחות בת 17! את לא רק נראית גדולה, את גם ממש בוגרת וחכמה!"
אני באמת מרגישה בוגרת וחכמה, וזה טוב.
הולך לי ממש לא רע בתיאטרון
הציונים שלי בלימודים לא נוראיים
לפעמים יוצא לי לכתוב יפה
היום באמת הרגשתי שיש הרבה אנשים שאוהבים אותי ונהנים להיות איתי ולדבר איתי, אפילו אנשים בשכבה ובגדוד שפעם שנאו אותי, היום תמיד מחייכים אלי ומדברים איתי, ואני מרגישה פתאום נורא.. איך לומר.. מקובלת?
התקופה האחרונה היא באמת התקופה הכי טובה שהייתה לי בחיים, ואני באמת מצליחה להנות ממנה למרות שיש כל כך הרבה מכאובים [איזו מילה
]
אתמול בלילה נכנסתי לבריכה בלי חולצה מעל הביקיני כמו שאני תמיד עושה, ואני כל כך גאה בעצמי על זה!
אני שחקנית דיי טובה, וגם מחמיאים לי על זה.
נראה לי שזאת שעשיתי אצלה בייביסיטר הולכת לקרוא לי הרבה מעכשיו!
בזמן האחרון אנשים אומרים לי שאני יפה, וזה כנראה בגלל שאני משקיעה בעצמי יותר עכשיו, ואני באמת נראית יותר טוב.
כל החיים שלי הייתי שמנה, ועכשיו אני לא!
אני מתלבשת מגניב. לא לפי צו האופנה האחרונה או משהו כזה, לא לפי אופנת האימו הנורא מודרנית, פשוט מגניב. אפילו אבא שלי אומר לי תמיד שהוא מעריך אותי על סגנון הלבוש המיוחד שלי, ואמא שלי תמיד אומרת שהיא נורא אוהבת את היכולת שלי לשלב בגדים כל פעם בצורה שונה, ולהפוך אותם כל פעם לבגד אחר. ואני גם חושבת שזה משהו די מיוחד אצלי.
יש לי בית יפה, שהוא לא ממש שלי אבל..
בסך הכל, יש לי הורים ממש כיפים שאוהבים אותי ודואגים לי, וגם נותנים לי דיי הרבה. ואני שמחה שהם ההורים שלי, למרות כל הריבים והבעיות והכעס.
גיליתי שקצת נגמלתי מסטיגמות, ואני מצליחה להתיידד עם הרבה אנשים אפילו אם פעם הייתי קוראת להם פריחות או פקאצות או פריקים או ערסים או חננות.
כי הצלחתי למצוא ממש הרבה דברים! וזה עוד בלי להיכנס לפרטים הקטנים! יש D:

למעלה