נרקיסיזם.

K a y a 1989

New member
../images/Emo47.gif

את האמת כל כך פשוט למצוא למה אני לא מלכה אבל שיהיה,ננסה. אני מלכה כי הרגע קיבלתי מהמעסיק 300 ש"ח ואני בדיוק נוסעת לתל אביב ולא על חשבוני בכלל. אני מלכה כי קניתי אתמול בגד ים ותמיד לוקח לי שנים לקנות. אני מלכה כי עם אמא כמו שלי קל לפתח הפרעות אכילה אבל לא אין לי כלל. אני מלכה כי טוב לי כמו שאני לרוב[כמובן שאם היו שואלים אותי היתי מוסיפה כמה סנטימטרים לרגלים לציצי וכו' :]] אני מלכה כי טוב לי לבד,ומזמן לי הרגיש לי כל כך נכון להיות לבד כמו עכשיו. אני מלכה כי לא נכשלתי בבגרות במתמטיקה- ב001 כמו שחשבתי וקיבלתי 100 שהתשכלל ל95 אבל אני עדיין בעננים. אני מלכה כי שכנעתי את הבנות מהקיבוץ לנסוע איתי לשנטיפי ואני יודעת שיהיה מעולה. אני מלכה כי אני באמת אוכלת מה שבא לי מתי שבא לי. אני מלכה כי אני עושה מה שאני רוצה לרוב,בלי לחשוב יותר מדי. נחמד

Magic Melody

New member
אני הכי מלכה../images/Emo6.gif

- יש לי חיוך יפה. - אני שנונה. - אני כותבת טוב מאוד. - אני בנאדם שנותן את כל כולו לאנשים שהוא אוהב. - יש לי אייקיו 130
- יש לי עצות טובות. - וגם חכמת חיים. - אני הכי מפנקת בעולם [את החבר כמובן.] - אני משעשעת. - אני מסורה. - אני לא שמחה לאיד. - אני לא קנאית. - אני אופטימית [לרוב, כן!?] - יש לי כתב בןן בן בןןןןן זונה..
- הצבע החדש בשיער שלי פשוט מושלם עליי. - יש לי את החבר הכי מדהים בעולם. - עם השפתיים הכי מלאות וסקסיות בעולם ד"א. - וקיבלתי ממנו לחצי שנה שרשרת מדהימה מכסף. - אה ועגילים גם. - אני בנאדם חזק, מתמודדת למרות כל החרא [ויש המון חרא] בחיים שלי. - לטענת מישהי מהשכבה שהיא ממש לא חברה שלי .. אני הילדה הכי יפה בשכבה!! [חח למרות שאני ממש לא מסכימה עם זה והפה שלי נפער עד למצח כששמעתי את זה..] - אני דבר יפה ומושלם לטענו, וגם "אני פשוט מאוהב בך." [זה הכי הופך אותי למלכה.] - למרות שיש לי תחת גדול עדיין יש לי גוף יפה. - בזמן האחרון גם אנשים שווים מתחילים איתי. - יש מישהו שמאוהב בי יותר מחצי שנה
- חבר שלי לשעבר שנפרד ממני רצה לחזור ואני אמרתי שלא ולא!!!!!!! חעע ומה שהכי הכי הכיייי הופך אותי למלכה.. אני בפורום בנות כבר איזה מליון שנה
טוב תקשיבו, אני ממש לא כזאת מתלהבת, זה רק נשמע ככה. אבל זה אחלה שרשור להעלת ההערכה העצמית.

paperdoll16

New member
טוב נו.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

אני מש"קית נפגעים.
התגברתי עלייה באופן רשמי.
אני מתחילה ללמוד באס בקרוב.
אני הולכת להשתתף בקליפ.
כי אני כבר בת 19
.
אני מבשלת בנזונה!!!
והעוגת גבינה שלי גורמת לאנשים להשמיע קולות מוזרים ולומר "וואוווווווווווווווווווו".
אני דיי מצחיקה (אמנם רק את עצמי ואת הדרי, אבל בכל זאת.)
יש לי עקרונות וערכים.
אני דיי חכמה.
בסופו של דבר- אני אחלה בנאדם.

OverSharing

New member
אם אני לא שמנה../images/Emo103.gif

אז אני נראית די טוב:p חח סתם, זה לא קשור. =אני חברה טובה [לחברות] =אני חברה נוחה [לעמרי:)] =כשאני אוהבת אני מוכנה לעשות באמת הכל בשביל מי שאני אוהבת. =אני מדריכה טובה ואני חושבת שהחניכים שלי מרגישים שהם יכולים לפנות אליי לכל בעיה שזה הדבר הכי חשוב שיש:) =כשאני מתאמצת אני משקיעה =אני יודעת לסדר את הזמן שלי הכי טוב בעולם! חח אני באמת תותחית בזה. ואני מוצאת זמן לצופים ולימודים ועמרי וחברות ופסנתר אפילו! =כי אני תמיד שואפת לעשות יותר ממה שעשו לפניי ובדר"כ הולך לי טוב. לא יודעת נו]:

OriginalMe

New member
חחח וואי

גם אני חלמתי על מש"שים ומשולשים אחרים וצורות הנדסיות למיניהן אחרי שעשיתי יום שלם שיעורים בגיאומטריה X_X

ThE uVa

New member
לטס גו.../images/Emo60.gif

-כי היום הצלחתי גם להגיע לתל אביב וגם לחזור משם, והכל בלי להלחץ אפילו קצת [גם כשהחברות שלי קצת נטשו אותי ומצאתי את עצמי באמצע תל אביב עם מישהו שאני לא מכירה, 10 דקות לפני שנגמרים האוטובוסים]. -כי פרשתי מההתעמלות והתגברתי על זה. -כי הכלבה שלי מתה והצלחתי להתמודד עם זה, אפילו שחשבתי שאני לא אצליח. -כי זה היה אחד השבועות הכי קשים בחיים שלי, והצלחתי לחייך בכל זאת. -כי אני די מצליחה לנגן משהו מגניב בכינור, שלא חשבתי שאני אצליח בחיים. -כי אני באמת עושה מה שאני רוצה. -כי אני עוברת לדמוקרטי. -כי נראה לי שאני די חכמה. לפחות הרבה דברים מעניינים אותי. -כי אני נראית טוב אפילו שאני לא שוקלת 20 קילו. -כי לקחתי מכנסיים שלי וגזרתי אותם והוספתי להם חלק וזה יצא ממש מגניב והכל תפרתי ביד ואפילו ביקשתי מאמא שתקנה לי מכונת תפירה ליומולדת. -כי אני אוכלת שוקולד ולא בוכה על זה אחר כך. -כי באופן כללי אני אחלה.

The Blue Fairy

New member
עוד קצת

כי את ממש ממש ממש חכמה ויש לך דעה על כל דבר ואת לא מפחדת לומר אותה כי את אולי טינאייג'..אבל את יודעת מה את רוצה מעצמך יותר מכל מבוגר שאני מכירה כי את יפה!!

TiKi PooH

New member
כן יובל,

באמת רציתי להגיד לך שאת נראית נהדר. את הולכת ומתייפה עם הימים ( מתייפה? זו ההטייה הנכונה? )

ThE uVa

New member
אעע../images/Emo60.gif

אתן כאלה חמודות. פשוט לא ידעתי איך להגיב כשראיתי את זה. עשיתן לי חיוך ענק. ותודה :] [ושיר, אני מצטערת שלא עצרתי לדבר איתך, פשוט הייתי כולי מבולבלת ובהתחלה לא הבנתי אם זאת את, ואיחרנו לאוטובוס וכל זה. בכל מקרה, את יפיפייה בצורה לא הגיונית והייתה לך שמלה ממש יפה.]

Mooa-Numi

New member
איפה? בחדרה?

נמאס מדרור, הא? האמת שחבל שאני לא עשיתי את זה מתישהו, או סתם לעזוב את בצפר ולגשת לבגרויות לבד..א בל מילא בהצלחה. (אבלרגערגע רגע- איך בקולנוע?)

ThE uVa

New member
כפר סבא../images/Emo60.gif

[חדרה זה רחוק מדי..] תודה לך. וקולנוע.. וול, נראה לי שאני אוהבת את זה עדיין. אבל קצת מרגיש חסר פואנטה ובאופן כללי אני די לא מעשית, אז כלום לא הולך לי. ואין לנו איך לערוך כרגע והערב קולנוע בעוד פחות משבועיים, ועד שהצלחתי להשיג תוכנת עריכה, זה לא עובד לי ועד שהצלחתי לגרום לזה לעבוד בדרך מאוד לא נוחה וכמעט בלתי אפשרית, הבנתי שכל מה שצילמתי ממש גרוע ושהכל גרוע ושבחיים לא יצא מזה קליפ טוב. אז בלע, אין לי כוח לזה יותר. אבל יהיה בסדר.

אני חושבת שזה זמן מתאים ../images/Emo15.gif

כי אתמול הייתי בת 17 וזה מאגניב
כי יש לי את החברות הכי מדהימות בעולם שלא נותנות לי ליפול לרגע
כי אני וחבר שלי נפרדנו לפני שלושה ימים ועדיין יש לי סיבות לחייך
כי אני מנחה ימי הולדת לקטנטנים וזה עושה אותי מאושרת
כי אני סוג של ילדה חכמה שלמרות שאני רק בכיתה יא' נשאר לי רק 007 (בנתיים 97, 95)
כי הטלפון שלי אתמול קיבלת צילצולים מאנשים שלא שמעתי מהם הרבה זמן רק כי הם שמעו שיש לי יומולדת
כי למרות שכולם כבר שמעו על הפרידה הם עושים הכל כדי שאני לא אבכה מזה כל פעם
כי אני מסוגלת לבכות
כי היה לי קשר מדהים שנמשך שנה 11 חודשים ו11 ימים
כי הבן אדם המדהים ביותר בעולם הזה בחר להיות חלק מהחיים שלי
כי יש לי מדריך שנותן לי להסתכל על עצמי מהצד ולהתמודד עם הרע ועם הטוב
כי יש לי בגד ים חדש, ואני מרגישה הכי בנוח עם עצמי כשאני לבושה איתו
כי אני מופתניקית גאה
כי יש לי ידיד חתיך מפנים ומבחוץ שחיבוק איתו נורא מעודד אותי
כי היום ל"ג בעומר ואני סוג של אוהבת את החג הזה..
כי הבנות קנו לי גופיית שאנטי יפיפה
כי יש לי משפחה מורחבת כיפית ותומכת
כי אני מרגישה בנוח עם עצמי
כי אני יודעת להצטער, ויודעת להכיר בטעויות
כי אמא של החבר (לשעבר) למרות שהוא לא גר איתה והיא פגשה אותי רק פעם אחת בחמש שנים האחרונות די מחבבת אותי
כי אני יודעת שאם אני אראה את אבא שלו ברחוב תמיד יהיה לי כיף לבוא להגיד שלום ולשאול מה נשמע
כי למרות שאני מרגישה קצת ריקה עכשיו שהוא לא איתי אני יודעת שאני אמשיך הלאה
כי אני נוטה להסתדר בקלות עם אנשים
כי אני לא שופטת על פי מראה חיצוני
כי אני מאמינה שלחייך זה הכי אחי
כי אתמול עשיתי אמבטיה ארוכה וזה תמיד עושה טוב
כי יש לי חדר שעכשיו זקוק לשינוי כי הוא מלא בדברים ממנו וזה בטח יעשה לי טוב לשנות אותו
כי פותחים לי במתחם גלידריה חדשה
כי לכתוב את זה גרם לי להבין שיש הרבה נקודות אור, וזה הכי חשוב לי כרגע

רציתי להימנע אבל נו...

- כי למרות שאני לא מרוצה מאיך שאני ניראת- הייתי אתמול עם הבגד ים בלי חולצה (ואפילו התחילו איתי
) - כי למרות שאני שונאת לקפל כביסה- עשיתי את זה בלי להתלונן בכלל - כי כמה שלחוץ לי בלימודים אני לא נשברת - כי הגעתי לבד למסקנה שאני שווה יותר ממה שאני חושבת בד"כ - כי ירדתי מידה במכנסיים
- כי עשיתי 2 שיחות נפש עם 2 בנות שאני נורא אוהבת אבל אנחנו בד"כ לא מדברות - כי הבטחתי לאמא שאני אום נחמדה לארוחת ערב אתמול אפילו שלא ישנתי בלילה- וקמתי
- כי סוף סוף הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שאני מספיק בוגרת ומספיק אחראית לרדת לבד עם חברים לחוף ולישון שם ולא למות/לשתות את עצמי למוות/לעשן סמים וכו'.. - כי בתכל'ס? אני מרוצה מעצמי רוב הזמן אפילו שאני לבד ואפילו שאני לא מידה 34 במכנסיים ולא שוקלת 35 קילו.

אני לימור.

ולפעמים זה מה-זה בסבבה (אבל, פירוטים נרחבים ואני זה לצלול למטה, אז אני בולמת אותם, חבורת משוקצים. D:).

למעלה