מ"עבר

אולי נגזים עוד קצת?../images/Emo4.gif <קריפי> פפ

נכון זה לא בסדר אבל לא היו מגינים אחוריים וזה פאקינג עדיף על כלום.

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifזה לא כזה לא בסדר...

אולי זה לא הכי נכון.. אבל היא עשתה כולה עבודת קרקע קלה.. מילא הסוסה בשיעור קפיצות אז המפרק לא יכול לזוז בצורה חופשית אבל כאן זה לא נורא.. ובאמת זה עדיף מכלום..

S H I L G I

New member
היה גדולללל!!!

רכבתי על אפולו..הסוס החדש מרשפון הוא כזה תינוקי..חח חמוד דניאלה בדקה שהאוכף של איתי טוב עליו..הוא היה טוב אז איכפתי וזה.. אח"כ עליתי איתו למנז' טיפלה נלחץ הסתכל מסביב וזה..חמודי הייתי השניה שרכבה עליו במנז'..זתומרת אתמול לורה רכבה עליו פעם ראשונה ואני השניה קיצר אין לי כוח להרחיב..הוא היה חמודי כזה הקשיב למסביב הסתכל וזה והוא גם אכל מהעשב מסביב שהוא איזה גובה מטר..חח והוא התחיל להסתובב עם זה אז הוצאנו לו את זה חח ובגלל שהוא הסתכל והיה קשה לעבוד ככה שמנו לו מושכות צד על החור האחרון [ארוך] ואז הוא היה בובי לגמרי..יש לו צעד מגניב כזה.. היו בעיות רק במעברים [נעבוד איתו על זה] ובקצב..עצלן..חח בקושי לשוט הוא הגיב! והאוכף הזה..פף האוכף הזה פשוט כורסא..אבל הגבנון שלו..זתומרת החלק מקדימה פשוט כל הזמן נתקע לי ב*** אז קיצרתי תארכובות כי עוד שניה הוא עיקר אותי..חח והיה מממממששש חם..ואחרי שירדתי הייתי אדומה כולי..והתנשמתי והיה קשה לאללה..אבל היה מגניב...עשינו מעברים יורדים של טרוט והליכה כי המעברים שלו דפוקים..ועשינו קאנטר ועקלתונים וזה..וזהו היה מגניב..היה קשה קצת במעברים מטרוט לקאנטר ושהוא גם איבד תקאנטר כי לא שמתי מספיק רגל.. אבל נעבוד על זה.. אבא שלי צילם בוידאו וראיתי איזה זוועה אני רוכבת פף לא מדברים על זה כה?!
אממ וזהו אין לי כוח חח

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifהממ

יום שלישי: קפיצות על שיינץ. מעולה
[כבר לוזוכרת
.. היה אין& אווטים וגרידים
] יום רביעי: דרסאז' על ונוס. שיעור בלי ארכובות, נשארתי תפוסה עד עכשיו
אבל היה ממש טוב
יום חמישי: קפיצות על שיינצי
היה פשוט הכי מעולה שיכול להיותת קפצנו סופסוף קצת אפרייטים
והוא לא סירב אפילו פעם אחת המלך!
היום: שוב דרסאז'. שוב ונוס. שוב בלי ארכובות בטרוט ובמעברים של טרוט-הליכה היה מעולה. בקאנטר פשוט חרא בטירוף

שינינג מלך ../images/Emo13.gif

בגלל רוני הרע שפירזל אותו נאלצתי לקפוץ עם וויסקי במקום איתו
חח... וואי, דרסז' בטח מזה קורעים לכם בחווה את הצורה, חיחי! איזה כיף לי!

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifיהב השמיין הביא לי

את אחת הפרסות שלו! חחח הממ כה הוא מלך, אין ספק
בדרסאז' זה טוב.. לא קשה במיוחד
ולמען השם תעני לי כבר במסן

arieledaho

New member
היה מעולה!!! ../images/Emo99.gif

עבדנו על תרגילים מהאף אי איי (חצי מעגל שינוי כיוון במעגל בצורת S ואז שוב חצי מעגל) כמה פעמים מעגלים של 10 מטר קוטר...והלך פשוט מעולה!!! יד שמאל דפוקה!!! בכיפוף פנימה..פפפפפפפ נעבוד על זה.. מתה על הסוסון הזה
*מור שלחי לי את התמונות המוקטנות
* אפור תפוחים זה מלך

Unreachable

New member
הממ השבוע

כי משעמם.. פףף..ביום ראשון-דראסז' היה לכפירו הרבה מרץ וזה היה מעולה כי לא היה לי הרבה כוח להזיז אותו.... לא עשיתי שומדבר מיוחד וגם לא היה לי ממש כוח כי היה פאקינגג חם מדי.... נעם חייב להתחיל לעשות שיעורי ערב
אבל בסוף השיעור כפירו הלך ממש נחמד והרים רגליים וזה בקיצור היה לא רע ביום חמישי- גם דראסז' כזה הייתי ממש עצבנית באותו היום וכפירו סבל מזה...חחח הוא הזיע קשות בסוף השיעור... סתם היה דראסז' ושוב הוא הלך ממש נחמד ונעם אמר שהוא נותן מעצמו וזה בסוף השיעור גם עברתי מעל הגריד פעם אחת והיה ממש טוב...חחח הוא היה שמחחח
חמוד וזייהו.

למעלה