כמה זמן לא כתבתי על השיעור שלי...
טוב, הממ... עליתי על הפונית וויסקי כי שינינג הג'אבר הקבוע שלי היה בפירזול... אז הרגשתי שאני עולה על משהו במשקל שלי, חח... והממ התחלתי להתחמם עם כולם וזה... היה חביב בחימום (מהצעד הענק והמרחף של שינינג לצעד הפצפון והמהיר של וויסקי... ג'יזס). היו קטעים שהיא נורא חתכה לי את הפינות, אבל התמודדתי. התחלנו לעבור כמה קורות ופתאום הפונית החצופה החלה סידרת באקינג ומה שניקרא מיני רודיאו, נכנסה לספק גאלופ ולקח לי כמה שניות לעצור אותה (וייסקי רעה NO.1). אמיר שם אינ-אנ-אוט (יא, התגעגעתי), אז וייסקי קפצה את הראשון ואת השני דפקה לי את הרגל בסטנד (וויסקי רעה NO.2), אז כל המכשול נפל, והייתי בטוחה שגם הרגל שלי איתו... מסתבר שלא. אבל ממש כאבה לי הברך. וויסקי דפקה לי את הרגל שוב בסטנד (וויסקי רעה NO.3) עשינו את האינ-אנ-אוט עוד כמה פעמים וזה ממש עיצבן אותי שהיא ברחה, ולקח לי מלא זמן להצליח... אז המדריך שלי עלה ואפילו הוא כמעט שלא הצליח, רק בסוף תוך שימוש באלימות חח
(אני לא חובת שוויסקי צחקה). בקיצר, אמיר הוסיף גם אפרייט חביב אחרי (4 צעדי קאנטר אחרי האינ-אנ-אוט ואפרייט). זהו. אז הצטרפתי לעוד כמה דקות לשיעור פלאט כדי לעבוד עם וויסקי על מעברים וקאנטר בלי באקים וכאלה... היה חביב מאוד. יש לי בלוטה כמו בסרטים על הברך חח.