מ"עבר

Vintage Queen

New member
שיעור טובבבבבב =]]]

אומנם עבדנו על מיכשול בודד אבל בסוף קפצנו גבוהההה =]]] נהנהנה היה כזה טוב בסוףף עבדנו על לבוא בלי לחץ (בגובה זה קשה לייי) ושהסוסה לא פתאום תידלק כזה אותו קצב זורם אז פיתחתי לעצמי שיטה שאני מסתכלת מעבר למכשול ומתמקדת במשו או מסתכלת גבוהה חח ואז לוכפת לי מהמכשול ובאמת היה טוב מוסמוס מושלמת שייליייי

Vintage Queen

New member
אהה והצלחתי להרים לבד תשוט

מהריצפה (בלי לרדת מהסוסה) זה הכי מגניףףף חחחח ^^

wildrider

New member
גם בפוטו שופ זה אומנות ממש מושלם

כי זה ממש קשה לעשות את זה כל כך מדויק כמו פה.... מדהים!

שירלי317

New member
שלשום....../images/Emo119.gif

יום שלישי שעור קפיצות על שאדו השקסי, היה ממש אחלה.. סופסוף שעור ממש טוב! (הגיע הזמןןןן) סתם קפצנו 4 מכשולים בקטע של תרגיל שעובד על עזרים חיצוניים ותגובה מהירה.. והיה ממש סבבה.. בעיקר בגלל ששאדו מלך והוא פוני אז פניות חדות זה לא הכי קשה איתו... וגם אולי טיפה בגלל שאני לא רוכבת כל כך רע לשם שינוי... אבל הדס לא אמרה לי ממש על זה... אז זה מעצבן...בעעע שטפתי את הלבנבן הפצפון והחוצפן התפלש שובבבבבבבבבבבבבבבב על חראאאאאאאא!!!!!!!! אז מחר עבודה קשה מחכה לי...חחחח לילה טוב לכולם...

כמה זמן לא כתבתי על השיעור שלי...

טוב, הממ... עליתי על הפונית וויסקי כי שינינג הג'אבר הקבוע שלי היה בפירזול... אז הרגשתי שאני עולה על משהו במשקל שלי, חח... והממ התחלתי להתחמם עם כולם וזה... היה חביב בחימום (מהצעד הענק והמרחף של שינינג לצעד הפצפון והמהיר של וויסקי... ג'יזס). היו קטעים שהיא נורא חתכה לי את הפינות, אבל התמודדתי. התחלנו לעבור כמה קורות ופתאום הפונית החצופה החלה סידרת באקינג ומה שניקרא מיני רודיאו, נכנסה לספק גאלופ ולקח לי כמה שניות לעצור אותה (וייסקי רעה NO.1). אמיר שם אינ-אנ-אוט (יא, התגעגעתי), אז וייסקי קפצה את הראשון ואת השני דפקה לי את הרגל בסטנד (וויסקי רעה NO.2), אז כל המכשול נפל, והייתי בטוחה שגם הרגל שלי איתו... מסתבר שלא. אבל ממש כאבה לי הברך. וויסקי דפקה לי את הרגל שוב בסטנד (וויסקי רעה NO.3) עשינו את האינ-אנ-אוט עוד כמה פעמים וזה ממש עיצבן אותי שהיא ברחה, ולקח לי מלא זמן להצליח... אז המדריך שלי עלה ואפילו הוא כמעט שלא הצליח, רק בסוף תוך שימוש באלימות חח
(אני לא חובת שוויסקי צחקה). בקיצר, אמיר הוסיף גם אפרייט חביב אחרי (4 צעדי קאנטר אחרי האינ-אנ-אוט ואפרייט). זהו. אז הצטרפתי לעוד כמה דקות לשיעור פלאט כדי לעבוד עם וויסקי על מעברים וקאנטר בלי באקים וכאלה... היה חביב מאוד. יש לי בלוטה כמו בסרטים על הברך חח.

A z a r o

New member
אמממממ אז ככה: ../images/Emo110.gif

אתמול רכבתי על קרו וגם שילשום וגם לפני 4 ימים.... איקצור היה כל כך כייף! איזו סוסה מושלמתתתתתתתתתת טוב אין לי כוח לפרט בקיצור היה: מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!

MorH

New member
הימים האחרונים בקורס../images/Emo174.gif../images/Emo178.gif

היו די טובים אין לי כ"כ מה לספר כי בכל הרכיבות בבוקר אז עבדתי על טרוט ( שלישי-בוזית,רביעי-חצי,חמישי-מופסא איתו דווקא עבדתי בקאנטר רולנד אמר לי לעבוד על קאנטר גם והוא אמר שזה היה טוב כי לא דחפתי אותו והוא היה לי דווקא רוע בקאנטר חוץ מאיזה קטע שסגרתי יותר מדי יד והוא נתן באק חח ) ואז בערב עשינו מבחנים ( שלישי-קונרד עדיף שלא תדעו ת'אחוזים =P,רביעי-ז'ופה : 58% ואתמול על בוזית והיה ממש טוב : 59% ורולנד אמר שהיה טוב
) אמממ והיום לילך לא רשמה מי רוכב על מי אז היינו צריכים לבחור על מי לרכב כאילו מי שבא לנו אז הייתי על מורן והיה סביר היא די התנגדה לי היום היא ממש לא הייתה משוחררת נמממ וסוף סוף נגמר הקורססססססס היה כייף אבל מעייף ( לקום כל יום ב5 וללכת לישון באיזה 12-1 ) חח ומחר תורנות אבל חפיף שירו'ש באה =P ( מיום ראשון על פיורה זכויות לאריאל
) ...

MorH

New member
הארכת צוואר בהליכה../images/Emo174.gif

קצת יותר מדי

דופניך

New member
יום אחרון, רכיבה אחרונה בקורס

ובגלל שלא רשמו לנו סוסים אז בחרנו סוסים ואני בחרתי את רינה (פיורינה) שהייא היתה ללי קשה כי היא ממש צעירה, אבל לקראת סוף השיעור היא הלכה לי ממש טוב ככה שסיימתי עם טעם טוב לסיום

MorH

New member
היה לך ממש יפה היום../images/Emo174.gif

לפי מה שאני הבנתי רולנד ממש אהבבב !!! מיום ראשון על תאה
...

MorH

New member
בקשה =] ../images/Emo174.gif

לא היה לך כ"כ גרוע איתה בסך הכל היא סוסה צעירה ...

אתמול והיום......

יום חמישי בצהריים
רכבתי על ג'ינג'י.....
היה כיף.... עשינו דרסאז'....כאילו לא ממש כאילו עבודת קרקע..... היה כיף... הוא כזה חמוד!!
אחר כך שטפתי אותו....
היום|
היה מעולה!!! רכבתי על דניאלה..... לא קפצנו....
אבל היה טוב....
אני ודניאלה מהיום......

../images/Emo99.gif

פשוט הייתי חייבת לשים!!!
טל ניר (למי שמכיר) וונדי
תמונה מהממת.....

למעלה