מ"עבר

בא לי כי הרבה זמן לא כתבתי

ביום שני רכבתי על נוני
אחרי ששנה שלמה לא רכבתי עליה בדרסז'... היא הלכה חמוד... ולקח לי קצת זמן להבין "איך זה עובד" איתה... אבל כשהבנתי היה ממש נחמד... בקאנר היא לא הלכה משו... אבל היה סה"כ די טוב
ותאמת שדי הפתעתי את עצמי כי חשבתי שלא ילך עליה כל כך ושאני לא יתחבר איתה... ביום שלישי (שיעור פרטי) ביקשתי משני גם לרכב עליה בעיקר בשביל לנסות לרכב אותה טוב יותר וכדי להבין אותה יותר... ולדעתי היה הרבה יותר טוב. בקאנטר היא הלכה עגולה הרבה יותר (בניגוד ליום שני) ורק לצד שמאל היתה בעיה אבל התגברנו גם על זה
עבדנו על להעביר את המשקל בידיים בצורה שווה לשתי הידיים שלא יווצר מצב שיד אחת עובדת יותר חזק מהשניה ולקראת הסוף ניסינו לעשות קצת טרוט מכונס והיו קטעים שבהם היא הגיבה טוב.. סה"כ אני ממש מרוצה מהשיעור הזה... נוני ממש מותק
היום עשינו שיעור משחקים והיה מעולה
...חח באמת היה ממש כיף... רכבתי על במבי
והיא הייתה פשוט מותק וטסנוווווווווווווו...חחח בעיקר במרוץ שליחים
ביום שבת רוב הסיכויים אמן אמן אמן אני אצל מילניומייי
כמה שאני מתגעגעת אליו
פףףף... החולצה במכנסיים עושה לי כאלה כפלים בבטן...חחח

הנוני הזאת היא פונית למרות שרבים

אומרים גם שהיא חצי פרה..
חחח סתם נוני מושלמתתתת

שיעור מעולהה

היה לי כל כך טוףף התחלנו וזה היה טוב תות הלכה כרגיל טוב לאללה... כל יום אני כלכך לומדת ממנה גאד חחחחח ואז התלחנו לקבוץ... אז קפצנו בקאנטר כדי לשפר את הכניסות בקאנטר למכשול ורותי הפתיעה אותנו חחח היה טוב ברמות אז מור הרים ת'גובה וקפצתי 1.30 עם תותינקהה איזה מותק של סוסה אין עליה היא פשוט מושלמתתתתת=) מחכה כבר לקורס... הוא מתחיל עוד שבוע ישששששששששששששש זה הולך להיות עמייף

mindeffect

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo9.gif

מממ...יום שלישי...רבנו מורן שבי ואני (ועוד כמה לא חשובים) בשיעור עם עודד..ועשינו שיעור דרסג'..ממש..עם מבחן כזה והכל.. והייתי על קלי..והלך לי ממש נחמד..כי היא פשוט סוסה מלכה
וכמובן שבי על שלוק...ומורן על אפולו.. ויש תמונות..במיוחד לכל אלה שרצו ליראות תמונות של אפולו ומורן.. אז אני יעלה קצת קצת לפה!
נתחיל ממני..
והיום שיעור קפיצות על בנציייי.. פשוט נוסטלגיהההה!! סוס...מתוק!!..אבל קרצ כזה..חח.. והיה טוב מאוד... אבל מהיום אין תמונות.. :\

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifאחרונה שלי...

האתטי אותה פה...אז בגלל זה היידיחם והגב ככה.. :) חחח...

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifעוד 3 של מורן...וזהו...

כי...של שבי יצאו דיי מטושטשות.. :\

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifלמרות שהיא ביקשה שלא...

אני חייבת!!!.. תמונה ממש חמודה!!

../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

בדיוק ירדתי ממנו ושני צילמה

למעלה