AnGeL DoLlY
New member
האיחוד החקלאי, אי אי אי אי
יאללה בלאגןןן אלא חביבתינה קורלי שרלינה קורלי אמחמאוד אלא חביבתינה!
חחח אני כבר שנתיים לא באיחוד אבל בא לי לענות איזה תנועה? ראו לעיל מאיזה כיתה אתן שם? כיתה ג' נראה לי. היום כבר יש שכבת גוזלים שזה א'-ב'. מסכימות, ויודעות את הערכים של התנועה? אממ אני יודעת שהיא תנועה א-פוליטית שלא נוקטת עמדה וכל זה.. אבל את הערכים האמיתיים אני לא זוכרת בוודאות. התנועה תופסת חלק גדול בחיים שלכן? עד כיתה י' היא בהחלט תפסה (פעמיים בשבוע+לבנות פעולה בסופש) וזו הסיבה שגם פרשתי, כי לא היה לי זמן לנשום. היה לי גם את הלהקת שיר פעמיים בשבוע ויצא שהייתי חייבת לפספס מחנות/השתלמויות/פעולות בגלל הופעות ושבת מרוכזת, וגם בגלל לימודים-יותר השקעה. קיצר, מיציתי את האיחוד אחרי 5 שנים בתור חניכה ושנתיים מדריכה. מדריכות\רוצות להדריך? הדרכתי. בכיתה ט' כיתות ה' ובי' את ז'ינקים. אלו היו שנתיים באמת מדהימות.. נהנתי מאוד. פעולה משמעותית שעברתן? אני לא יכולה להצביע על פעולה מסויימת אבל היו מחנות משמעותיים שבהחלט עברתי עם החניכים, למשל מחנה פסח שהייתי צריכה להדריך אותם יחד עם עומר שהצטרף אליי (והיה הכי מצחיק בארץ), ובמחנה קיץ שספיר הייתה חולה והייתי צריכה לדרבן אותם לעבוד ולעשות משהו כי הם היו כ"ככ עצלנים
יאללה בלאגןןן אלא חביבתינה קורלי שרלינה קורלי אמחמאוד אלא חביבתינה!