בני עקיבא ../images/Emo47.gif
אין לי זמן בעליל, אבל אני פה כדי לייצג את תנועתי בכבוד
בכל מקרה, אני נמצאת ב
בני עקיבא כבר מכיתה ד', הווי אומר- השנה זו השנה ה11 שלי בתנועה, באופן רציף פחות-או-יותר. את הערכים של התנועה אני יודעת אבל זה בבירור כל הזמן, כי תמיד השאיפה היא להתפתח וללמוד עוד וגם בתנועה עצמה כל הזמן לומדים ומחדשים. אבל בגדול- ממש ממש בגדול- ערכי התנועה הבסיסיים הם
תורה ועבודה (ואלו גם האותיות שמופיעות על סמל התנועה- ת' וע'), שזה אומר שילוב של חיי תורה עם חיי עבודה. הייתי מדריכה כשהייתי בכיתה י"א-י"ב, הדרכתי את שבט הרא"ה-אחיה (שקטנים ממני בשנתיים) ותקופת ההדרכה הייתה תקופה מדהימה.. בעיקר כי הדרכתי בסניף חוץ, כלומר לא הסניף המרכזי וגדול של נתניה, וסניף החוץ הזה היה סניף עולים/פיתוח/שכונה והפגיש אותי עם עולם מדהים שעד אז לא הייתי מודעת אליו. היום אני נחשבת 'בוגרת' של הסניף, באה לשם מדי פעם ומכירה את האנשים.. זה משהו שאתה פשוט נשאר איתו. היום אני קומונרית בסניף נתניה מרכז, שזה הסניף הגדול והמרכזי בנתניה, וב"ה טוב לי ממש. יש איתי עוד קומונר (שהיה מדריך שלי כשהייתי בכיתה י'...סגירת מעגל

) וצוות של 35 מדריכים (כן ירבו!) צדיקים וחמודים שבאמת עושים עבודת קודש. כרגע אנחנו בעיצומו של חודש הארגון, שזה מעין חודש של פעילות אינטנסיבית בסניף לקראת "שבת ארגון" שמגיעה בסופו- שבת מיוחדת שכל כולה בני עקיבא והנושא שנבחר לחודש (הנושא השנה למשל הוא "בני עקיבא- להיות תנועה של עם"), ובמוצאי שבת יש צעדה גדולה מהסניף לכיכר המרכזית פה בנתניה, ואח"כ כתובת אש ומפקד גדול וטקס העלאת השבטים וברכות ואח"כ יוצאים להשבעה וכו' וכו'... במהלך החודש אנחנו גם צובעים את הסניף מחדש, אז כרגע הסניף שלי חצי מסוייד-חצי צבוע, עם קירות משפוכטלים ורצפה מקורטנת, אבל וואלה- הכי כיף. באמת
. בברכת חברים לתורה ועבודה יעל