סיכום שבוע

kimi d

New member
אמילייייייה

כל היום הסתובבתי עם פרצוף דעוך וממורמר ואת הצלחת לעלות לי חיוך! תודה לך!! גם אני אוהבת אותך :) ולא נורא, זה לא הגיל זה התרגיל ;]

עמי1986

New member
אני אומנם לא התזונאית שלך

אבל אני יודע טוב מאוד שאין סיכוי בחיים שתשמיני זה פשוט לא המבנה גוף שלך הוא לא יכול להתרחב...וחבל שאת לא מצטלמת הפסד של כולנו...אני תמיד מחכה לתמונות החדשות שלך :)

kimi d

New member
חחחחח תהיה בריא!

יאוו יאלה בלי קשר אני מתה כבר למפגש פורום בואו נעשה בסוכות!! ובקשר למה שכתבת , תאמין לי שנהייתי פרההההה אבל לא נורא, אחרי החגים נחזור לשגרה :) עכשיו למשל אכלתי טוסט, חבילת עוגיות שלמה לבד קוקיס כאלה, וקינדר בואנו החבילה של ה8 נשבעת! אתה מבין על מה אני מדברת? יש לי התקפי אכילה או משהו כזה =\

עמי1986

New member
חחח אין דברים כאלה אה?

אני נשאר בדעה שאת מושלמת ואני בטוח שכולם חושבים כמוני

עמי1986

New member
ולגבי המפגש

הייתה לי בעבר דעה מאוד שלילית על הנושא אבל אני מניח שאם כולם יזרמו על זה אז אני לא אתנגד :p

עמי1986

New member
לא יודע

הייתי פעם בדעה שמה שהולך במחשב נשאר במחשב... אבל לאט לאט עולה החשק לראות את האנשים

שביטי93

New member
קימיי

קודם כל תתחדשי על מליוןןןן בגדים חדשים חח התמונה שלך.. אין מילים! ביכלל שאני הייתי בפורום מזמן היה לך שיער כהה אני זוכרת, אז כבר אני אומרת לך שהצבע הזה יותר מחמיא לך והפנים יצאו מהממות ! דרך אגב. זה בלי פוטושופ?

kimi d

New member
תוטדה רבה בובה :)

כן היה לי שיער ככה , ואני רוצה לעשות את השיער עוד יותר בהיר, לאט לאט :) ואין טיפתתתתת פוטושופ בתמונה אפילו לא שינוי צבע

טליוש11

New member
..........סיכום השבוע שלי ........

דוגמני/ת: חבר שלי =] לשם שינוי.. צלם/מת: דורון .. מה עבר עליכם השבוע: אוי הרבה... שבוע קשה.. :( תוכנית טלויזיה של השבוע: ללא עקבות סרט: הפלישה ממאדים.. חח לא משהו.. שיר/ים: jay sean - on & on התחדשות: מעיל, תיק ומגפונים בילוי: apt 98 - היה ממש כיף מאכל: סושי בסאקורה ציטוט/משפט השבוע: בעזרת השם אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי שעזר לי להתמודד בכל הסופ"ש זה.. תוכניות שלך לשבוע הבא: שגרה רגילה........ ובכמה מילים: הזמן עובר מהר תנצלו אותו שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? אממ היה נחמד... :) קרה מקרה די מצער במשפחה.. אבל מתגברים בסופו של דבר

באיחור :)

דוגמני/ת: אליסה וקים צלם/מת: שרית מה עבר עליכם השבוע: אמממ... היה נחמד לא היה שומדבר מיוחד.. חג.. אוכל.. ריבים :(, (סוג של) צילומים עם שריתוש .. וזהוו. תוכנית טלויזיה של השבוע: אין סרט: "יש לה ביצים" שיר/ים: paparati התחדשות: מלאמלא שרשראות וצמידים, ומשקפי שמש חדשות ועוד ... בילוי: יום בתל אביב עם חברות מאכל:פסטה ציטוט/משפט השבוע: X אדם שעשה לך את השבוע: ורוניקה, שרית :] תוכניות שלך לשבוע הבא: אוללי אממ. .להצטלם שוב, המון שיעורים, המון חוגים, עבודות! עמווווווס ובכמה מילים: היה אממ .. סבבה.. שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? היה נחמד... יכל להיות יותר טוב.. אבל סבבה בעיקרון.. ד"א - מה עם שירשור תמונות חברתי ? :)

שביטי93

New member
הסיכום שליי.. באיחור מוגזם חחחח../images/Emo41.gif

דוגמני/ת: גל גדות בפרסומת של קסטרו... מדהיימה
צלם/מת:--
מה עבר עליכם השבוע:הרבה פיתויים , סבתא מרוקאית וכל כך הרבה אוכלללל
תוכנית טלויזיה של השבוע: למי יש זמן לטלוייזיה עם החג הזה!
סרט: בקושי רואה סרטים אני
שיר/ים: על חבל דק- אייל גולן.. יצא לי לישמוע אותו פשוט מלאא
התחדשות: ליפגלוס שממש אהבתי ככה בקטנה
בילוי: מוצ"ש בבלאק בר בורגוס בירושלים!! חח איך הגעתי לשם איך
מאכל: אם אני יתחיל.. סבתא תהיי בריאה.. ובלי קשר על האש שהיה פשוט טעיםם
ציטוט/משפט השבוע: "אני חדשה בירושלים .." חחחחח איזה שטויות
אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלא ראיתי הרבה זמן , ועשתה לי באמת חג שמח !
תוכניות שלך לשבוע הבא: להוריד את כל החגגג המשמין הזה מהגוף חחח
ובכמה מילים: התרטבתי קצת מהיורה
אמרו לי שזה ברכה חח ו.. יום כיפור בדרך , אז צום קל לכל הצמים!
שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? היה חג שמח באמת שמח, ודיי קרירר הייתי אומרת! זהו .. תמונההההה .. אצל סבתא בעיר הבירה שלנו

עמי1986

New member
ילדה יפה

לא יודע למה הגוונים האלה בשיער תמיד עושים לי את זה! :)

kimi d

New member
אני לא זוכרת אותך בפורום:)

בכללל אופן, ברוכה השבה :) חח וגם אני רוצה גוונים!! יש מצב אני עושה רק אני מפחדת שכבר ינשור לי השיער מרוב כל הדברים שאני עושה לו מסכן =\ תעלי עוד תמונות

שביטי93

New member
קימי...

אני ישלח לך כבר בפרטי תמונה שלי ממזמן שאולי תיזכרי חחח ו.. אל תעשי גוונייייים ! יפה לך צבע אחיד בשיער, וגוונים זה בעייתי להחזיר אח"כ לרגיל! חבל מאמי ..באמת. ובקשר לתמונות אני מחכה לשרשור תמונות חברתי כבר חח להעלות קצת:)

למעלה