סיכום שבוע

שביטי93

New member
התמונהה../images/Emo99.gif

וואי ממש אהבתייי השיער הבגדים .. מי צילם אותך ?

innocence

New member
תודה:) את הכל הכנתי לבד:))

אתה תמונה צילם ידיד שלי מקהילת המנגה והאנימה בשם אורי. יצאה תמונה מוצלחת:)

צופטין

New member
מסכמת.....

דוגמני/ת: - צלם/מת: אני :) מה עבר עליכם השבוע: לא משהו מיוחד.. הרבה יציאות.. בילויים.. עבודה :) תוכנית טלויזיה של השבוע: לא היה לי זמן לראות סרט: כנ"ל שיר/ים: hot n cold התחדשות:נעליים ו3 ג'ינסים, מכנס וחציאית ועוד כל מני שטויות מאכל: סוכריה על מקל ציטוט/משפט השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: חברה טובה תוכניות שלך לשבוע הבא: אין לי תוכניוות אני ספונטנית :) ובכמה מילים: שנה טובה לכל הפורום המדהים הזה =]] שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? היה כ"כ מושלםם ולא לשכוח את תמונת השבוע :) שיהיה לכולנו שבוע נפלא

EtaiLavie1

New member
שלי

סיכום שבוע תוכן: דוגמני/ת: צלם/מת:דורון שטיין מה עבר עליכם השבוע:הרבה דברים רעים... תוכנית טלויזיה של השבוע:רוק 30, פשוט סדרה גאונית סרט: שיר/ים: התחדשות:המון בגדים חדשים מארה"ב בילוי:נסעתי לירושלים היום, ופשוט עיר רפאים...בגלל החג לא היו כמעט אנשים ברחובות... מאכל:שניצל תירס (ככה זה שאמא לא בבית) ציטוט/משפט השבוע:דוגמנית: "הגעת מחר?" אדם שעשה לך את השבוע: חברים שלי תוכניות שלך לשבוע הבא:לנסוע לירושלים לחתום על החדר במעונות שלי....וסידורים ובכמה מילים: הייתה שנה לא טובה....ואני באמת מקווה שהשנה הכל יתהפך... שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? בסדר...

סיכומיישן!!

דוגמנית- יבה דון צלם-יניב אדרי מה עבר השבוע- עוד שבוע מייגע בחיפוש עבודה והשכנים הדפוקים שלי שפעמיים שחררו את הכלבה המסוכנת שלהם והיא תקפה את הכלבה שלי תוכנית טלויזיה - הייתה תוכנית בנשיונל גיאוגרפיק על ילד בן 4 שחי בהודו ורץ מרתונים של 67 ק"מ!!! סרט: ממזרים חסרי כבוד - מומלץ ביותר! מאכל: שקשוקה עם עגבניות שרי אדם שעשה לך את השבוע: ללא ספק הבן זוג שהוציא אותי מהבאסה תוכנית לשבוע הבא : למצוא עבודה החג עבר בניחותא :)

kimi d

New member
מלא מלא זמן לא סיכמתי:]

דוגמני/ת: אלינייי צלם/מת: \\\\\\ מה עבר עליכם השבוע: המון המון אוכל , אבל המון! חופש שהיה קצר וקולע ואמא מעצבנת אחת תוכנית טלויזיה של השבוע: לא יצא לי לראות כ"כ סרט: כנ"ל שיר/ים: לא קל לאהוב אותך השיר החדש של יפתי , אהבתי התחדשות: מגפונים כאלה שחורות עם פס אחד של ניטים מזארה משהו קטלני, חצאית גבוהה פרחונית מקסטרו , וגופייה תואמת , ועוד חצאית ג'ינס כזאת גבוהה יחסית מזארה , ושמלה מזארה פרחונית בילוי: ערב ראש השנה אחת המסיבות המצחיקות! הייתי כ"כ צריכה את זה ללכת להתפרק טיפה עם החברות במסיבה אחרי שבועיים אינטנסיביים של לימודים מאכל: קינדר בואנו לבן אכלתי יותר מ20 כאלה בחצי שבוע ואני רצינית ציטוט/משפט השבוע: "את חיה בסרט ואת רדודה" אמא שלי החמודה , כמה כיף שיש פרגון מהבית אה?! אדם שעשה לך את השבוע: \ תוכניות שלך לשבוע הבא: יום כיפור , ללמוד ללמוד ולממוד ולנסות להתחיל לאכול פחות שטויות ובכמה מילים: :] שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? ערב חג היה משעמם ! ולא לשכוח את תמונת השבוע :) סורי , אין לי תמונות חדשות בכללללל אין לי חשק להצטלם שאני כזאת פרה , רק ממסיבות וכאלה שיהיה לכולנו שבוע נפלא

יפה שלי...

לגבי המשקל-אמרתי לך כבר כמה וכמה פעמים, יש לך גוף מדהים...את ממש לא צריכה לעשות דיאטה או לאכול פחות או לא יודעת מה. פשוט תנסי להוציא את הג'וק הזה מהראש שלך.. באמת שאת מדהימה :) ולגבי אמא שלך, אני מבינה אותך...גם אני ממש לא מסתדרת עם אמא שלי לצערי, חצי שבוע אנחנו יכולות להיות החברות הכי טובות שיש ובחצי השני רק רבות. =\ לצערי לזה אין פתרון חוץ מלנסות להתעלם, וגם זה לא כ"כ עוזר ברוב הזמן....

kimi d

New member
יפיתי ..:]

אני לא חושבת שאני שמנה או משהו אבל ממש שמנתי ובתור אחת שרגילה להיות ממש ממש רזה ופתאום להתחיל להתבייש ללכת עם דברים צמודים זה מפריע לי , כי בקצב הזה אני אהיה טנק, אני לא מדברת על דיאטת כסאח פשוט לאכול פחות שטויות .. ובקשר לאמהות , אוף זה עניין מסובך! אם לא תהיה לך תמיכה מהבית ואהבה אז מאיפה כן יהיה לך ? =\ תודה על התגובה !!:)

לפי דעתי

תקחי את הדברים שאמא שלך אומרת כביקורת בונה הרי בסה"כ היא רוצה לטובתך אם זה חשוב לך את יכולה לפתוח קצת יותר את הראש, לדעת מה קורה בארץ ובעולם ולקרוא ספרים קצת יותר מעמיקים ( אני התחלתי לקרוא רק בצבא ועכשיו אני לא יכולה בלי ספר). תאמיני לי שזה יעשה לך רק טוב!

kimi d

New member
זה ממש לא המצב

אני קוראת המון ספרים , ואנשים נגיד שיש להם סטיגמה עלי שאני טיפשה ואז הם מנהלים איתי שיחה ואומרים וואלה טעינו ! כל פעם שיש לי זמן פנוי אני קוראת ספר או עיתון לא בגלל שמכריחים אותי אלא בגלל שאני אוהבת! וגם יש לי ציונים טובים בלימודים אמא שלי התכוונה למשהו אחר

soofazulay

New member
../images/Emo13.gifהלוואי על כולנו להיות פרות כמוך

באמת שאת מדהימה!

עמי1986

New member
:)

לא הייתי מתנגד להפוך לבחורה ליום אחד רק כדי להעיף לך כאפה על כל הסרטים האלה שאת אוכלת על המשקל שלך.... כמובן שהכל בהומור אבל חאלסססססססססססססססססססס

kimi d

New member
ככה זה בנות אין מה לעשות חח

אבל אני לא סתם בסרטים יש לי ממה, אם לא תהיה לי מודעות אני אהפוך להיות הר אדם כי אני גבוהה אש ובנות גבוהות ושמנות זה מגעיל גס וולגרי לדעתי. אני ממש לא בקטע של אנורקסיה חס וחלילה להפךך כל מי שמכיר אותי יודע כמה אני נגד זה וכמה אני רוצה לנסות להאבק בזה בדרך מסוימת שאני אגדל

למעלה