סיכום שבוע

../images/Emo133.gifסיכום שבוע../images/Emo42.gif

דוגמני/ת:
צלם/מת:
מה עבר עליכם השבוע:
תוכנית טלויזיה של השבוע:
סרט:
שיר/ים:
התחדשות:
בילוי:
מאכל:
ציטוט/משפט השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
תוכניות שלך לשבוע הבא:
ובכמה מילים:
שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? ולא לשכוח את תמונת השבוע :) שיהיה לכולנו שבוע נפלא

ראשונההההההההה

דוגמני/ת:קיםם.. מה עבר עליכם השבוע:חבר שלי עבר לגור איתי..שבוע עמוס כזהה היה מלא דברים לעשותת..איזה הרגשה של בית יש.... כמו בבית מקרר מלא תמיד חחח פלזמה בית נקי ממש הרגשה של בית התגעגעתי לזה!עשינו קניות לחג וחבר שלי קנה לי 2 חולצות מהממות! וואלה החג היה נחמד מאוד.. היה אוכל ממש טוב יש פה 2 טבחיםם איזהכ יף....ואממ זהווו רבתי עם חבר שלי ןוזה היה מבאססססססססססס...וכאב לי הראש רצח..! תוכנית טלויזיה של השבוע:הישרדות...איזה כיף שהדיחו את ריקי סרט:וואלה יצא לי לראות כזה סרטים בחג לא זוכרת תשם שיר/ים:משה פרץ-שתי דקות התחדשות:2 חולצות שחבר שלי קנה לי בילוי:וואלה לא יצאתי לבלות העברנו תחג בבית בכיף מאכל:הואכל של החגגגג ציטוט/משפט השבוע:"זה האור בעייניך זה הקסם שנוגע לי בלב" אדם שעשה לך את השבוע:המשפחה המיוחדות שלנו חחח תוכניות שלך לשבוע הבא:אמממממממממ נראההה ובכמה מילים: וואלה סבבה כזהההההההה שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג?

kimi d

New member
מאמי

ראיתי בפורום אופנה את השמלה שלבשת לערב חג מדהיממה!! וגם השמלה הזו ושיהיה בצלחה עם החבר:]

שביטי93

New member
חחח מצחיקה

עברתם לגור ביחד וכבר הספקתם לריב? חחח לא נורא העיקר שהשלמתם באמת ..

../images/Emo74.gifמסכמת ... ../images/Emo74.gif

דוגמני/ת: מישהו שיצאתי איתו פעם, רק מתייפה עם השנים... חח צלם/מת: מיגל מור מה עבר עליכם השבוע: בקושי הייתי בבסיס, גימלים,בדיקות וכאלה... חג עם המשפחה שלי, וכמה דברים שקרו בסופ"ש וגרמו לי להיכנס לתסביכים.. =\ תוכנית טלויזיה של השבוע: "פרויקט מסלול" סרט: "כייבל גאי" שיר/ים: תומר יוסף- "אני רוצה לזוז"...הייתי בהופעה שלו יום שישי, הוא מלך ! :) התחדשות: ג'קט מפול&ביר .... מכינה את עצמי לחורף (שונאת את החורף ... :( ) בילוי: חמישי ב"קוליסאום", שישי ב"נען" מאכל: היו יותר מדי דברים טעימים בחג הזה .. חח ציטוט/משפט השבוע: "מה את רוצה שאני אגיד לך? שאני אוהב אותך?" :| אדם שעשה לך את השבוע: החברות המדהימות שלי ! תוכניות שלך לשבוע הבא: צום, סליחות בכותל, בסיס, גיוס של החיילי מילואים שלי בצפון השבוע, ולחכות לסופ"ש כרגיל ! ובכמה מילים: הכי כיף להתחיל את השבוע ביום שני :) שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? היה מעולה !!! חבל שזה חג כ"כ קצר ....

ברורררר... חח

הלכנו עם זה 3 בנות ... זה לא שאני באמת שמה שם על מישהו כדי לא ללכת עם זה...חח המקום הזה כמו הבית השני שלי בערך ! :) ולא, זה מישהו אחר לידי... זה שבתמונה שצירפתי זה יובל :) חח

nogita4u

New member
מסכמת... :)

דוגמני/ת: אור גרוסמן צלם/מת: מה עבר עליכם השבוע: הייתה לי דלקת גרון נוראית, עבודה בלחץ של חג והחג שהיה נחמד! תוכנית טלויזיה של השבוע: לא ראיתי טלוויזיה בכלל השבוע.. סרט: שיר/ים: lost- katy perry התחדשות: מחשב :), שתי חצאיות, מכנסיים ונעליים.. בילוי: טיול על החוף- הכי כיף שיש! מאכל: האוכל של החג- אוכל של דודה וסבתא שלי.. אין כמו האוכל של סבתא! ציטוט/משפט השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: סבתא שלי תוכניות שלך לשבוע הבא: עבודה, לעשות תיאוריה כבר! ובכמה מילים: היה שבוע נחמד :) שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? היה ממש נחמד וטעים :)

עמי1986

New member
מסכם....וזהירותתת תמונה קטלנית בפנים חח ;)

דוגמני/ת: איזה אחת שליאור צילם ועכשיו בדיוק אני מדבר איתה...אחת היפות! צלם/מת: חבר בשם משה שעשה שידרוג משמעותי בתמונות שלו אז אני מפרגן ;) מה עבר עליכם השבוע: הרבה אל תשאלו חח....תמיד עובר הרבה.... תוכנית טלויזיה של השבוע: צחוק מעבודה...לא יודע אם זה עדיין משודר אבל ראיתי ביוטיוב חח הרגו אותי סרט: רעעעע שיר/ים: שיר חדש של עופרההההההה :) ועוד אחד ממש יפה של ינון&מאיה התחדשות: חולצה שחורה חדשה ו4 בוקסרים חח :) בילוי: נו אני מניח שאתם כבר יודעים את התשובה מאכל: אוכל של ראש השנההה אין על אוכל טריפולטאי ;) ציטוט/משפט השבוע: 'נו מה שלום היחצ"ן מספר 1??' חבר חופר כל פעם כשהוא רואה אותי חח אדם שעשה לך את השבוע: ידידה מהעבודה שראיתי אחרי מלא זמן תוכניות שלך לשבוע הבא: לא כרגע...אנחנו זורמים ובכמה מילים: הכל טוב וזה....תבואו היום לסוגויה ;) שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? כל החג פוקר אלכוהול ופלייסטיישן אל תשאלו מה הלך חחח ולא לשכוח את תמונת השבוע :) אני הימני שיהיה לכולנו שבוע נפלא

silver screem

New member
יאללה סיכוםםם!:] חג שמח ושנה טובהD:

דוגמנית: אחות של חבר שלי:) מהממת. צלם: - מה עבר עליכם השבוע: שלושה מבחנים, חופש..שבוע רגיל לחלוטין:) תכנית טלויזיה: השרדות.!:] זה לא ישתנה בזמן הקרוב. סרט: כוורת בסרט^_^ גרם לי לרצות לחבק דבורים..[זה לא באמת יקרה.] שיר: Hotel room-pitbull התחדשות: הפעם כלום:) אני עוד בשוק מזה שקנו לי אוטו משלי^^ בילוי: בורגוסD: המבורגר זה טוב! מאכל:המבורגרD: ציטוט: "רוצה תירס?" משפט שחבר שלי אמר לי 400 פעם במשך היום. אדם שעשה לי את השבוע: ג'ק,החבר שלי:] תכניות לשבוע הבא: ללמוד הרבה, לצאת קצת פחות..ולהתחזק:] בכמה מילים: שנה טובה לכולכם, תלמדו מהטעויות שעשיתם בשנה שעברה,תפיקו לקחים, ותתחילו שנה חדשה,דף חדש. שאלה שבועית: החג היה כיף, למרות שהיינו רק אני ואמא):

innocence

New member
מסכמת..

דוגמני/ת: אני? צלם/מת: יבגני *_* מה עבר עליכם השבוע: וואו, איזה שבוע מטורף. אבל הכי זכור לי לטובה זה מפגש פורום קוספליי, וואו, פשוט.. היה כל כך כיף!!! התחדשות: המון בגדים מבודיליין! וגם תמונות יפיפיות! בילוי: מפגש פורום קוספליי:) מאכל: ריבת דלעת *_* אדם שעשה לך את השבוע: כל פורום קוספליי! 3> תוכניות שלך לשבוע הבא: עבודה ועבודה ועבודה.. ובכמה מילים: וואו, היה שבוע מדהים. שאלה שבועית: איך עבר עליכם החג? היה סבבה לגמרי:)

innocence

New member
תודה רבה!

אמרו לי שיפה לי ורוד, חבל שזה לא צבע הגיוני לשיער XD

למעלה