אני רק שאלה

כרוניקל

New member
שאלה בקשר לאיצטדיון

השיפוצים אצלי אמורים להיגמר ב20.7, ועד עכשיו הם לא נגמרו (כלומר בעידכון של יום חמישי זה עדיין לא סיים לשפץ), האם יש סיכוי שהאיצטדיון יהיה מוכן בשבת? כאילו יכול להיות שזה יתעדכן בעדכון של יום שישי? תודה.

כרוניקל

New member
אני יודע שזה אמור להסתיים מחר,

השאלה אם זה צריך עדכון בשביל זה או שזה פשוט מסתיים וזהו.

s h a h a r 8

New member
לפי מה מחשבים כמה אוהדים יגיעו למשחק?

יש לי 195 מנויים אני מקום 1 נגד 2 אצלי בבית

Suli

New member
יש כל כך הרבה פקטורים

שעדיף שלא תנסה לחשב כי אי אפשר

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלה קטנה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם אני רוצה להגדיל אצטדיון וההגדלה עולה 4 מיליון ויש לי רק 2 מיליון בקופה יתנו לי להיכנס למינוס של 2 מיליון?

AASSDDFF2

New member
נראה לי שזה לא נכון...

היה פה בפורום מישהו שהגדיל יותר מדיי ונכנס למינוס רציני (אני כמעט בטוח בזה....) בכול מקרה תנסה...

tomash11

New member
כבר ניסית בטח אבל

אם תנסה ולא תצליח להגדיל, אז לא הבנתי מה תפסיד.

כי>>>

אם אני מגדיל וזה יתן לי להיכנס למינוס, אני אמכור 2 מתאמנים שלי כדי להשיג את ה2 מיליון. במקרה וזה ייתן הכל יילך טוב, במקרה וזה לא ייתן סתם מכרתי 2 מתאמנים נשארתי עם כסף באוויר ללא מטרה וחבל על הכסף שהייתי מרוויח מאותם מתאמנים עוד עונה או שתיים

tomash11

New member
אבל....

אם כבר הוצאת אותם למכירה, אז אין לך מה להפסיד...:) ואם לא הוצאת...אז אל תוציא אם זה לא יתן לך. אבל הבנתי:) מקווה שזה נתן לך להגדיל.

YaRiN111

New member
אחי זה אני....

אתה יכול להיכנס למינוס. אני ניכנסתי למינוס 4 מיליון ואז אמרו לי שיש לי שבועיים ו-5 כניסות כדי לתקן את המצב הזה ללפחות מינוס מיליון. אז ישר מכרתי שחקן והייתי בפלוס. אם אני לא טועה מ-2,500,000 מינוס אתה מקבל התראה שאם תוך שבועיים אתה לא חוזר לפלוס סוגרים לך את הקבוצה. אני לא ממליץ לך לעשות את זה אלה אם כן יש לך איזה שחקן טוב למכור כדי לחזור לפלוס, כי תמיד יש פתאום איזה ירידת קופה ואז אתה יכול להתגלגל למצב שתיכנס למינוס שלא תוכל לחזור מימנו. אז תחשוב טוב טוב לפני שאתה עושה צעד כזה כי זה צעד ממש מסוכן וקבוצת לא עמידות לא יצליחו לחזור ממינוס כזה, זה ממש כמעט התאבדות. וזה לא הכי מומלץ. ועוד משהו אל תיסמוך על זה שאתה ישר תמלא את האיצטדיון ותיסגור את המינוס, כי אתה ישר משלם על בניית האיצטדיון ועד שמסיימים לבנות אותו זה בין 15-19 יום ואתה בנתיים תיכנס למינוס ממש רציני. כדי לך קודם כל למכור שחקן או להשיג את הכסף בצורה אחרת ואחר כך שיהיה לך את כל הסכום שאתה זקוק לו תעשה את השיפוץ כדי שלא תיכנס למינוס.

זה תלוי כמה יש לך מחוץ לסוגריים בבנק

אם מחוץ לסוגריים יש לך 2 מ',נראה לי יתנו לך. אם בתוך הסוגרים אז לא יתנו לך

TheBestM

New member
כתבו לי משהו מוזר על האקדמיית נוער ואני צריך

שאולי מישהו יגיד לי מה זה לעזאזל.... Promoted a [PlayerLink] from your youth academy and 0.0 NIS was added to your temporary costs. עכשו הבנתי הכל חוץ מה PlayerLink מה זה רוצה ממני?!?!:S

למעלה