אני רק שאלה

tomash11

New member
עוד שאלה...תהייה....

אם אני מאמן ג'נרל ובאחוזים מסוימים סטמינה....אז מה קורה בדיוק? הג'נרל לא ישפיע כי האחוזים של הסטמינה הרי ישפיעו בצורה שלילית? האם יש כאן דרך לגלות בעצם כמה הסטמינה משפיעה בצורה שלילית על הג'נרל?

tomash11

New member
המחשבון עוזר בכמה דרכים

לא יודע בנוגע לזה המסוים אני יודע בנוגע לאחרים- מחשבון אצטדיונים אומר לך כמה יעלה לך להוסיף/לחסר מספר מושבים כלשהו לפי כל התפלגות שתבחר, ובנוסף גם אומר לך מה תהיה עלות האחזקה למול ההכנסות הפוטנציאליות. יש מחשבונים שגם משקללים את גודל מועדון המנויים שלך ונותנים הערכות לגבי כמה כדאי שיהיה גודל האצטדיון שלך בהתאם להצלחת הקבוצה בליגה. בשורה התחתונה- המחשבון עוזר לך לחשב ולהעריך כל מיני דברים בנוגע לאצטדיון במקום שתצטרך לחשב בעצמך או להסתכן בהזמנת שיפוצים בטעות כשרק רצית לדעת תיאורטית משהו.

AASSDDFF2

New member
מה המצב שלך בליגה?

אתה מפסיד הרבה? מנצח הרבה? אצלי כול השנה האוהדים על מרחפים ויש לי פחות אוהדים משלך...מ1500 אוהדים בערך מילאתי 30 אלף מקומות... אם המצב האוהדים גבוה אצלך תשקול להגדיל ליותר מ20 אלף...אתה יכול להרוויח הרבה...

TRD

New member
אני פייבוריט לאליפות (אבל אני לא רוצה לעלות)

יש לי 14 מליון פנוי... אז כסף זה לא בעיה... לכמה כדי להגדיל?

AASSDDFF2

New member
לפי דעתי תגיד ל25 לפחות...

אם אתה מועמד לאליפות אז מצב האוהדים יהיה גבוה רוב השנה...

yotamn9

New member
שאלה על הגילאים החדשים

כמה ימים יש בשנה של האטריק? נניח שיש 200 ימים, אז לשחקן שהוא בן 17 ויום ייקח פחות זמן לעלות רמה מאשר שחקן בן 17 ו-100 ימים?

תשובה.

יש 112 יום בשנה האטריקית. ולשאלה השניה אז לא. בן 17 ויומיים יתאמן אותו דבר כמו אחד שהוא יומיים מתחת ל18.

עוד שאלה קטנה,

מה המשכורת ההמוצעת לשחקן על-טבעי (SN) ללא משניות ? ולאימתני ?

למעלה