אני רק שאלה

shaymcbi

New member
בקשר לנוער

קיבלתי הודעה כזאת : Promoted a [PlayerLink] from your youth academy and 0.0 NIS was added to your temporary costs. זה אומר ששחקן אצלי יכול לעלות לבוגרת?אבל אני לא רואה אף שחקן שאני יכול לעלות. איפה נמצאת האופציה לעלות שחקן כתוב פה-player link- אבל אין שום דבר כזה-אף קישור לשחקן. מישהו יודע איך אני מעלה אותו לבוגרת?

Thierry Henry

New member
לא קשור.

כל מי שיש לו שחקנים שהגיעו עם הקבוצה קיבל את ההודעה הזו כמה פעמים בדף הקבוצה. ככה האטריק בעצם מודיעים לך שאתה יכול להתחיל לקדם שחקנים.

Thierry Henry

New member
בדף השחקן.

והשבוע אתה יכול לקדם רק שחקנים שהגיעו עם מחלקת הנוער שלך.

shaymcbi

New member
איפה?

בדף השחקן אין שום דבר שאני יכול לקדם שחקן לבוגרת.רשום את זה כאופצייה כשהוא בן 17 ושיחק עונה אבל בפועל אין מקום ללחוץ כדי לקדם אותו

Thierry Henry

New member
אז השחקן הזה לא עונה שלמה אצלך.

תחפש אצל כל שחקני הסגל שלך..אם אין לך שום שחקן מהסגל המקורי שקיבלת שבן 17 לא תוכל לקדם.

shaymcbi

New member
לא נכון

יש לי כמה שחקנים שםה עונה שלמה-מהמשחק הראשון הם אצלי והם כבר בני 17+ ואצל אף אחד מהם אין אופצייה של קידום וגם קיבלתי 3 הודעות שיש לי שחקן שאפשר לקדם אבל בפועל אני לא מצליח לקדם אף אחד

כמה אחוז רמת כושר גופני אני צריך

לכל השחקנים שלי יש מצויין ומעלה כמה אני צריך לשים בשביל שזה פשוט ישאר ברמה הזאת אני לא ממש צריך לעלות להם

legolasr

New member
שאךה דחופההה

השוער שלי הוא פלוס 1 חולה כאילו ויש מצב הוא מבריא היום בלילה הבעיה שאני שומר שבת ואני לא יכול ליראות אם הוא יבריא או לא אז השאלה שלי היא.. אם אני ישים אותו שוער ובסוף הוא לא יוכל לשחק המחליף בעמדת השוער יחליף אותו?

כרוניקל

New member
אל תשים אותו

הוא לא יבריא עד מחר. ולשאלתך, אם כן תשים אותו - המחליף יעלה במקומו.

למעלה