אני רק שאלה

aviv90

New member
צריך הערכת שווי דחוף

שווה להציע מיליון 250? Jay Pickering (170569290) 17 שנים ו40 ימים, סביר כושר משחק, בריא. בחור נחמד, רגוע וצדיק. בעל נסיון איום וכושר מנהיגות סביר. יום הולדת הבא: 30.09.2007 לאום: Oceania מדד כישורים (TSI): 1 100 שכר: 2 850 NIS/לשבוע בעלים: The_Ballarat_Gunners אזהרות: 0 פציעות: בריא כושר גופני: חלש עמידה בשער: איום קישור: בינוני מסירה: עלוב משחק אגפים: עלוב הגנה: עלוב הבקעה: טוב מצבים נייחים: טוב

s h a h a r 8

New member
פורם

עד כמה הוא משפיע במשחק? מה הוא עושה? כדאי לאמן? הפורם שלי ממש נמוך בכל השחקנים ואני קורא פה שהוא ממש חשוב... מומלץ לאמן כמה אימונים? כמה רמות שחקן עולה באימון?

Suli

New member
פורם

תתחיל מכך שתקרא עליו בחוקים תמצא שם נתון מאד מעניין הפורם הוא רנדומלי!! אמנם יש דרכים שיכולות לגרום לו לעלות (לשחק פעם בשבוע, לאמן ג'נרל וכו') אבל בסופו של דבר, רנדומלי ויש לי הרבה מאד דוגמאות אם ממש בא לך לדעתי פשוט תן לזמן לעבוד, הפורם יעלה. בתחילת העונה הוא תמיד נמוך, במיוחד אם אימנת סטאמינה לפני כן

שחקן עם פלסטר

הוא השחקן הכי טוב שלי,ואני מאוד רוצה לשתף אותו מחר. מה ההשלכות ועד כמה באמת כדאי לשתף אותו ?

הוא יתרום כמה אחוזים פחות

מהיכולת הרגילה שלו.. ואם הוא יפצע שוב זה יהיה לתקופה ארוכה.. יש לו סיכוי שווה להיפצע כמו לכולם..זה שהוא חבול לא אומר שהוא יפצע ביתר קלות.. ואם לשתף אותו או לא זאת החלטה שלך...

ואני חשבתי

שדווקא בגלל שיש לו פלסטר, יש לו סיכוי להיפצע יותר מאחרים.. יכול להיות שעד מחר הפלסטר ירד ? אתה היית משתף במשחק חשוב, את השחקן הכי טוב שלך אם יש לו פלסטר ?

tomash11

New member
לפי מה שאני יודע, הסיכוי שלו להפצע לא עולה

מה שעולה זה רק הסיכוי שאם הוא כבר יפצע, תזומבר קשות.

למעלה