חדשה פה

my year

New member
טוב שהזכרת לי שיש דבר כזה חוש הומור ../images/Emo8.gif

מילא ההורים איתם כבר נתמודד אבל האינטימיות אמא'לה אולי כדאי לי לשקול הצטרפות למנזר או להפוך ללסבית.... זה כל כך מפחיד הוא היה הגבר היחיד שלי וכתבת שאתה לא היית עם אף אחת חצי שנה ואני כזה טיפוס זוגי ששונא בדידות איך אני אסתדר לבד? הצילו
ומילא האינטימיות אבל רציתי לעשות כל כך הרבה דברים למשל לנסוע לחול ולבד זה לא כיף וחברים/חברות /ידידים/ידידות אין לי.....

פשוט לא לחשוב..

הייתי שם גם... הכל מסתדר, עוברים הכל בסוף.. פשוט להפסיק להטריד את עצמך בדברים שכרע שוליים למטרה החשובה, שהיא: לעבור את המשבר הנוכחי.. להתרכז בעצמך בלבד..

my year

New member
מורני ../images/Emo51.gif

אני יודעת שזו הדרך אם רק היה כפתור השתק למוח שלי
....

יקירתי

זה יבוא, עם הזמן... ואם את צריכה מישהו לדבר איתו, את מוזמנת לפנות בפרטי. שיהיה שבוע קל ומעודד :)

my year

New member
תודה על המוכנות להקשיב ../images/Emo140.gif

בינתיים אימא שלי עוד סובלת אותי למקרה שישבר לה (לי היה כבר נשבר מזמן) - אזכור שאת פה. המון תודה זה כל כך מחמם את ה
שבוע טוב קל ומוצלח גם לך

my year

New member
עד היום לא הכרתי את השיר ../images/Emo125.gif

הוא מדהים כשיהיה לי קצת זמן אעביר אותו לאם פי... תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כרגע את צריכה לשרוד -וזה אומר התמקדות בעשייה -מקצוע ועבודה -זה שלב א' , זה הבסיס , תוך כדי נסי להגדיל את המעגל החברתי שלך ומכאן את כבר על דרך המלך. בהצלחה רבה .

my year

New member
תודה על העידוד ../images/Emo13.gif

אני כרגע לומדת
מקצוע פעמיים בשבוע. ובזה ני די בטוחה שהכול יסתדר לי טוב. לגבי להגדיל את המעגל החברתי אז קודם כל אין מה להגדיל כי הוא פשוט לא קיים ליצור אותו מאפס קשה ואין לי מושג איך
מקווה שיסתדר עם הזמן

my year

New member
תודה על העידוד ../images/Emo13.gif

אני כרגע לומדת
מקצוע פעמיים בשבוע. ובזה ני די בטוחה שהכול יסתדר לי טוב. לגבי להגדיל את המעגל החברתי אז קודם כל אין מה להגדיל כי הוא פשוט לא קיים ליצור אותו מאפס קשה ואין לי מושג איך
מקווה שיסתדר עם הזמן

את יותר מידי מתוכנתת...

וזה בהקשר גם לתגובה אחרת שלך. לא תמיד חייבים ללכת 'לפי הספר' ובסדר מסויים. ...ולהתחיל מאפס הרבה יותר קל לפעמים מאשר לנסות ולשפר דברים באמצע הדרך. נסי ותהני.

my year

New member
הייתי שמחה לשמוע למה לדעתך אני מתוכנתת ../images/Emo12.gif

הייתי באמת רוצה לדמוע מה לדעתך אני לא עושה טוב (ולהשתפר כמובן). האם זה שאני בוכה? או שהלכתי ללמוד
? או משהו אחר אשמח לביקורת בונה....

my year

New member
אני צריכה לקרוא ../images/Emo63.gif יותר תגובות שלך

לראות את החתימה שזה יחלחל לי כי אני מוותרת בקלות

ממש לא ביקורת אלא דעה אישית בלבד...

באחת התגובות שלך כתבת שהגעת שוב למקום של להכיר מישהו, לפגוש את ההורים שלו וכו' של כל התהליך. אני חושב שכיום את במצב של לזרום עם החיים - בטח בנושא הזה. כל עוד תשדרי שאת 'נואשת' לדבר מה מסויים, דווקא זה לא יקרה. לסמן מטרות בחיים זה טוב... לחיות אך ורק לפי תכנונים זה רע וגורם לך להיות כבולה במידה מסויימת.

my year

New member
אולי אי הבנה קטנה ../images/Emo12.gif

כתבתי שאני ממש לא במקום הזה (הלו רק נפרדתי מבעלי לפני שלוש שבועות
) כתבתי שהמחשבה שזה יקרה מתישהו (עוד שנה נגיד) מאוד מפחידה אותי

למעלה