חדשה פה

קעקועים זה כייף...

אצלי נולדו 3 בהפרש של שנה וקצת.. איך החברים אמרו? אני ההוכחה שיותר מידי סמי הרדמה 'דופקים' את המוח
. מה שחלמתי לעשות שנים הגיע אמנם אחרי הגרושין אבל בעקבות ביקורי
.

את האחרון שלי

המקעקע (שהוא חבר טוב) לא הסכים לעשות לי חודשיים אחרי שעזבתי את הבית. ואכן הקשבתי לו,ובמלאות שנה התרצה וישב וצייר לי קעקוע לפי התיאור שלי. מבחינתי הוא הקעקוע הכי חשוב שעלי.עם מסר.שנועד בשבילי. גירושים או לא,קעקועים בעיני זה יפה.

WinWin8

New member
זה גם טבעי לפחד להשאר לבד

אני בן 28, סמ"פ באחת הסיירות היותר מובחרות של צה"ל. נראה טוב, משחק אותה ראמבו ליד חיילי ועדיין לא מתרגל להרגשה של להגיע לבד בלילה לדירה. מבכה את הפרידה מחברת נעורי ובמילים עדינות מרגיש דיי חרא. דוחה את כל המחזרות, ומאז גרושי, עוד מעט חצי שנה לא הייתי עם אישה אחרת. אז נכון שאלכסון זה לא אסון ולפעמים זה אפילו נכון אבל אין כמו זוגיות פורה ומפרה. קחי את הזמן שלך, אספי את השברים ובני את עצמך מחדש. איך אומרת אימי שתחייה.. את צעירה וכל החיים לפניך.

my year

New member
../images/Emo122.gif כנראה שאני באמת שבר כלי

כי התגובה שלך גרמה לי לבכות
.... זה היה ממש נוגע ללב מה שכתבת (אני בטמטומי חשבתי שרק לי רע וקשה וכואב ושגברים
בטח לוקחים את זה מה זה באיזי)... חוץ מהפחד של להישאר לבד אני גם מפחדת מליצור קשר חדש כי הוא היה הגבר היחיד שלי.... נ.ב לא יודעת מתי נרשמת לתפוז וממתי הכינוי אבל אהבתי את האופטימיות....

WinWin8

New member
גם לבכות זה בסדר..

נרשמתי לתפוז לפני כשבוע ולכאן הגעתי בעקבות המלצה של ידידה.

my year

New member
כל הכבוד לך על הכינוי האופטימי ../images/Emo45.gif

גם אני חדשה
פה יש לך ילדים? חלק ממה שכל כך מבאס זה שתמיד רציתי להיות אימא צעירה ועכשיו לך תדע....

להיות שבר כלי זו בחירה שלך...

אם היית באמת שבר כלי לא היית אפילו כותבת כאן. עם כל הקושי והכאב תבחרי להיות קצת יותר חזקה. אל תוותרי על הבכי אבל אל תוותרי גם על עצמך :)

my year

New member
אז מדבריך אם אני כותבת פה אני לא שבר כלי ../images/Emo13.gif

כבר טוב
אחרי הפרידה שלנו חגגתי יום הולדת. וציפיתי שהוא יתקשר או ישלח הודעה. והוא לא. וזה שבר אותי. והבנתי שמשם אני יכולה רק לעלות למעלה. אני בהחלט משתדלת להיות יותר חזקה או בניסוח המקסים שלך לא לוותר על עצמי

Rtitan

New member
../images/Emo45.gif אחת התגובות היותר נבונות שקראתי...

לגבי פרידה מהצד של גברים - בדרך כלל צוחקים עלי כשאני כותב דברים דומים

מסתבר

ש"הגברים בוכים בלילה" זו לא רק קלישאה
לכל אחד מותר להביע רגשות ולבכות על דברים שנגמרו והיו טובים וזה לא משנה אם הוא גבר או אישה. ומי צוחק עליך?????????

Rtitan

New member
"הגברים בוכים בלילה" זו קלישאה... ../images/Emo8.gif

בעצם - יש ויש... אני מניח שכמו אצל נשים... יש נשים שלא יפגינו רגשות וירוצו מייד לחפש זוגיות חדשה ולא ממש להתמודד ויש כאלו שיחליטו לקחת את הזמן כדי לעבור את הפרידה ולתת ללב להחלים לפני שממשיכים הלאה. יש גם גברים - יש את אלו שלא מעיזים להפגין רגשות או שלא מרגישים צורך להפגין רגשות וממשיכים כאילו כלום לא קרה - ויש את אלו שפרידה עבורם היא ריסוק מוחלט של הלב והנפש ולוקח לא מעט זמן עד שהם חוזרים לעצמם. לפני שנה נפרדה ממני אישה שמאד מאד אהבתי - וכן, אני לא מתבייש לומר שהתרסקתי לגמרי, וכל מי שהכיר אותי - גם כאן בלוס-אנג'לס בחיים המציאותיים שלי, וגם כאן בפורום ידע את זה וקרא את הדברים, היה מי שצחק, היה מי שליגלג (משני המינים...) וידעתי שזה שלב הכרחי בדרך הלאה. מי שעוד קראה את הדברים היתה אישה מאד מאד מיוחדת שהיתה אומרת לי אמירה מאד מאד חכמה: "לא אומרים לצ'יפס על האש 'נו!!!'"... היא קראה והבינה שגברים שבוכים ומפגינים רגשות לפחות חזקים מה-"גברגבר" שלא מפגין. אה, והיום היא בת הזוג שלי...
- אז למי שפוחד שיאר לבד... אתם אף פעם לא יכולים לדמיין מי יהיה או תהיה הזוגי הבא
. ואם תתנו לזמן לעשות את שלו, ותתנו לנפש שלכם את המצע והמרחב והתנאים להחלים (כי פרידה היא בהחלט פגיעה קשה...) - אתם תופתעו מה הלב שלכם יזמן לכם בעתיד. עשו מה שמרגיש לכם נכון ואל תדחפו את עצמכם לפני שמגיע הזמן - הלב לומד והוא יבחר בפעם הבאה יותר נכון... אולי הוא שוב יטעה, אבל בכל פעם זה יהיה אחרי שהוא החלים והלב לא יפחד להתאהב שוב. עד היום זה היה סתם שיר ששמעתם ברדיו - הקשיבו לו - רק מי שהיה היכן שאנחנו נמצאים, יכול להבין את העוצמות של השיר הזה.

../images/Emo24.gif

אהבתי כל מילה ומילה גם שלך וגם של ריטה שכתבה את השיר המדהים הזה. אפשר להגיד שירדו גם כמה דמעות נכון?

Rtitan

New member
הייתי מאד מתפלא אם לא ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

אל תפחדו מהתחושות והדמעות - זה מה שיעביר אתכם את התקופה הקשה וזה מה שישאיר את הלב שלכם חי... לב שנשרף אחרי אהבה נכזבת - יידע לתת לכם אושר שאין דוגמתו באהבה קיימת...
.

צודק

בעבר לפני כמה שנים היתה תקופה לא קלה בלשון המעטה והדמעות עכשיו זה מה שנשאר מהזיכרון של הדמעות ההן

my year

New member
מקודם שמעתי שיר אחרה שלה ../images/Emo220.gif

אני גרה מול המים "יש ימים שצורח הכאב בחזה".... זה אותם מאחד הימים נ.ב מצבך טוב
אם ירדו רק כמה דמעות אני יכלתי למלא את הכינרת....

בעבר

היו הרבה יותר דמעות, עם הזמן זה נרגע וחוזר מידי פעם מה שחשוב לזכור שמחכים לך דברים טובים ונפלאים בהמשך בהתאם לקלישאה הכל כך נכונה: "תני לזמן לעשות את שלו"

למעלה