חדשה פה

my year

New member
../images/Emo8.gif זה מצחיק אבל בזכות הפורום הוקל לי קצת

המחנק נהיה יותר קטן טיפונת

Rtitan

New member
רק כמה דמעות?...

די אם אומר שהחורף בקליפורניה היה הגשום ביותר זה 60 שנה...
מה שכן, האביב שהגיע אחריו הביא איתו פריחה מרהיבה - כל ההרים מצפון ללוס אנג׳לס ירוקים כמו שהרבה שנים לא היו.

my year

New member
כל כך אוהבת את השיר ../images/Emo79.gif

יודעת שככה זה בתחומים אחרים בחיים כנראה שאני באמת צריכה לשחרר קצת ולטפל בעצמי קצת ולתת לזמן לעשות את שלו ולרפא את כל הפגיעות... אוף מה נהיה איתי היום זו כבר הודעה שניה שגורמת לי לבכות
... כתיבה מדהימה....

my year

New member
אז כנראה שאני בסדר והכול בסדר איתי ../images/Emo13.gif

באמת מקריאה בפורום הבנתי שבכי זה משהו לגיטימי ושאפשר לשלב בכי עם התקדמות הלאה...

Rtitan

New member
יקירתי... את הרבה יותר מ-"בסדר"... ../images/Emo140.gif

אישית אני לא מצליח להבין איך אפשר לחיות אחרת, אבל מבין שכל אחד בנוי שונה ולכל אדם יש צורה שמתאימה לו. את - לכי בכיוון שמתאים לך. ואם את מרגישה שזה מה שאת צריכה - מותר לבכות (בעיני זה אפילו מאד רצוי), ומותר להתאבל (אני לא מבין איך אפשר לא להתאבל אחרי פרידה...) ומותר ורצוי לשתף ולבטא רגשות - זו טבעה של אנושיות... זה בדיוק המקום לבטא את הרגשות הללו שלך, יש כאן את מי שהיה או מי שעדיין נמצא היכן שאת נמצאת - ומי יבין אותך יוצר מאיתנו. יהיו מי שיביעו זילזול - אבל יהיו גם מי שיתקרבו לחבק ויתנו לך כתף ומשענת לתקופה הקשה - עד שתזדקפי חזרה

my year

New member
איזה כיף לקרוא את התגובה שלך על הבוקר ../images/Emo140.gif

אני מתעוררת ולוקח לי רגע עד שהכאב בבטן חוזר עד שאני נזכרת שהנה אני פרודה ושמי שהיה החצי שלי מעל שבע שנים לא פה... המילים שלך זה בדיוק מה שהייתי צריכה

my year

New member
מה זה, מי צוחק עליך../images/Emo35.gif

אנחנו נראה לו מה זה
....

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif תודה... אבל זה כבר עבר...

אבל לפני שנה? היו תקופות שהיה לא ממש נעים
.

my year

New member
אז מה, עוד הוכחה לזה שכל דבר עובר../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

my year

New member
אוי מסכן הטבע קשה לרצות אותנו כל כך ../images/Emo3.gif

או שאנחנו הבני אדם מקטרים על איך הזמן
רץ מהר ולא הספקנו כלום והזדקנו וכו' או שאנחנו מקטרים איך הזמן לא זז ורע לנו וכואב לנו ומתי כבר כל זה יעבור

בהחלט לא קל..

לא משנה באיזו סיטואציה נפרדת, המהלך לקראת הגירושין, התחושות, הרגשות, הפרוייקטיאדה שנוצרת.. זה לא פשוט, ובהחלט מדובר במשבר.. אבל - ויש אבל גדול!!! לכל הסבל והייסורים האלה - יש סוף, ויש חיים אחרי, ומכירים ויוצאים, גם כשהכל נראה אבוד עכשיו.. גם אם עזבת את הבית שלך, את החברים, את כל מה שידעת.. יש לאן לחזור, וההורים - הם לא דבר מובן מאליו, העריכי אותם ואת העובדה שיש לך אותם.. משפחה- אין כמוה, ואף אחד לא יהיה שם בשבילך כמו ההורים ... חוץ מזה- יש המון אנשים (לצערנו..) כמוני וכמוך... כאן ובכל מקום שתלכי.. ותדעי - שאת בהחלט לא לבד... שמרי על החיוך ועל האופטימיות, ותראי איך הדברים יסתדרו אט אט.. בהצלחה!

my year

New member
באמת מקווה שמתישהו אראה את הסוף לכל הכאב הזה

ואולי אפילו קצת אושר
כרגע המילים לצאת ולהכיר עושות לי רק צמרמורת וההורים - כן את צודקת זה לא מובן מאליו והם שם מאה אחוז בשבילי ונותנים לי את כל התמיכה והעזרה
שבעולם (לא מבינה איך אימא שלי עוד סובלת אותי כשאני אומרת לה בערך רק 200 פעמים ביום כמה הפרוד שלי רע וכמה אני מתגעגעת אליו וכמה הכל חרא)

m o r a n 2 2

New member
ברור שהכל נראה נורא עכשיו..

תני לזמן לעשות את שלו, לחוויות לקרות מעצמן.. הכל פשוט יבוא לבד, ואני אגיד משהו, שאני עצמי לא יודעת ליישם עדיין, לשחרר... אמא זו אמא ויש רק אחת כזו, אם לא היא תהיה שם ותקשיב, מי כן?

my year

New member
כל כך עוזר לקרוא את כל התגובות המעודדות../images/Emo13.gif

וסתם שאלה כשאת כותבת שא בעצמך עדיין לא יודעת לשחרר מה זה עדיין כמה זמן?

... שנתיים וחצי אחרי..

זה עדיין קשה לי.. לפעמים זה מצליח יותר, לפעמים פחות.. הדרך הכי טובה להצליח בזה היא פשוט להתעסק בדברים שאת אוהבת, ללמוד, לעבוד, להציב מטרות וללכת עליהן עד הסוף.. ובגלל שאצלך הכל עוד טרי - לחלוטין לא לחשוב על הבא בתור.. זה פשוט יבוא לבד..

my year

New member
../images/Emo10.gifכל כך קשה להגיד למוח לא לחשוב על הגבר הבא

גם כל כך מפחיד שוב לצאת שוב פגישה ראשונה עם ההורים שלא נדבר על דברים יותר אינטימיים
(הפרוד הוא היחיד שהיה לי) יודעת שיבוא מעצמו רק מתי

WinWin8

New member
טיפ ראשון לחיים החדשים

לא ממש חייבים להפגש עם ההורים של כל מי שאת חולקת איתו אינטימיות..
אפשר להסתפק בפתק.

למעלה