חדשה פה

my year

New member
../images/Emo13.gif חדשה פה

אפשר להצטרף? בת 26. הייתי נשואה חמש וחצי שנים (פלוס שנתיים שיצאתי איתו). נפרדנו לפני שלושה שבועות (בדיוק היום זה שלוש). בדרך לגירושים (וודאיים בלי סיכוי שמשהו ישתנה). כבר תקופה שידעתי שזה לא זה ועדיין זה כל כך כואב ומורכב ובעיקר מפחיד. פתאום לחזור
להורים.... פתאום להתחיל חיים חדשים.... לפרוד שלי היה עסק ונתתי את כל כולי לו ככה שהנה אני עכשיו בלי עבודה ובלי מקצוע (התחלתי ללמוד קורס מקצועי לפני שלושה חודשים - כנראה שידעתי שהסוף קרב). אחרי החתונה עזבתי את מקום מגוריי לטובת מקום מגורי הפרוד ואיבדתי את כל חברי. הפרוד היה כל עולמי ולא יצרתי חברים חדשים והנה אני עכשיו בודדה לגמרי בלי אף אחד חוץ מההורים... הפרוד מתנהג כאילו אני אוויר כאילו לא חלקנו מיטה ו
שש וחצי שנים. היה לי יום הולדת והוא לא טרח לשלוח אס אם אס או להתקשר
(אין מצב ששכח כי יודעת בוודאות שאימא שלו הזכירה לו).... אני לא חושבת שכואב לי כל כך על עצם הפרידה ממנו (כואב לי אבל כבר זמן מה שהבנתי שזה לא יכול לעבוד בנינו - טיפ לחיים אל תעבדו עם בן הזוג) כמו הפחד שמשתק אותי של מה אם אשאר לבד לתמיד ולא אפגוש מישהו אחר
... שלושה שבועות שמסתובבת עם מחנק בגרון וכאב בבטן ועיינים דומעות
...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שלושה שבועות הם עדיין השלב הראשוני של הפרידה,ורק בשלב הזה נופלת ההכרה של ההחלטה והרצון שמסתובבים אצלך כל כך הרבה זמן. הכל עדיין טרי ומדמם והרגשות צפים ועולים על כל דבר כזה או אחר. אם אכן הבנת שזה לא עובד ביניכם ושאין עתיד לקשר שלכם,אז פשוט תרימי את הראש,תסתכלי קדימה,ותתחילי לצעוד. צעד צעד,ופתאום מבלי לשים לב תראי איך כל החששות והפחדים מתפוגגים להם,ואיך את מקבלת תשובות לכל השאלות שכל כך מטרידות אותך. במקום פחד משתק מלהישאר לבד,את צריכה לנצל קצת את הלבד,ולעבוד על עצמך. אולי לא תמיד תאהבי את התשובות,אבל העיקר שהן פתרו לך את השאלות. את רק בהתחלה ויש לפנייך עוד דרך ארוכה ומייגעת . אבל לפחות את הולכת בדרך הנכונה מבחינתך.וזה כבר חיובי. מאחל לך בהצלחה.

my year

New member
../images/Emo51.gif על התגובה

אני באמת מנסה להתרכז בלעבוד על עצמי. בשבע וחצי שנים איתו כל כך הזנחתי את עצמי... יש לי כל כך הרבה מה לעשות... צדקת בזה שהכול עדיין כל כך מדמם הכל כך כך כואב
. למה? אם אני בטוחה שזה הצעד הנכון אז למה כואב לי ברמות שקשה לי לנשום? והשאלה שלא נותנת מנוח? מה אם אשאר לבד? איך מתמודדים עם כל זה?

sh65

New member
זה טיבעי

כל הרגשות הללו, ממש טיבעי והגיוני. הפרידה והגירושים, ממש מפחיד. אבל..(עכשיו אני מרים את הקול), בת 26 ופוחדת להישאר לבד.. (עכשיו אני מדבר בשקט).זה לא סוף העולם, אחרי שתעכלי את הפרידה, תיראי כמה מחזרים יהיו לך...תרגישי שוב בת 16, שההורים שואלים אותה מתי היא חוזרת הביתה שמעת על המושג: פרק ב, זה לא רק בתוכניות טלויזיה. מחנק בגרון, כאב בטן ועניים דומעות זה חלק מהפרדה, וטוב שזה כך תתאבלי קצת, תארגני את סדר היום, וצאי לחיים חדשים. לוקח זמן, אבל מגיע

my year

New member
שמחה ../images/Emo6.gif לשמוע שמה שעובר עלי זה טבעי

זה גם אמור לעבור לי נכון
תודה על העידוד מקווה שבאמת אזכה לפרק ב'

sh65

New member
ברור שזה יעבור

אבל הקצב והזמן תלוי רק בך קומי, תיתלבשי, עשי קעקוע, ותיקרעי את העולם... ואם לא עכשיו , אז גם בסדר

my year

New member
../images/Emo140.gif איזה פורום תומך פה

על העידוד פשוט אני חושבת שלי אולי יותר קשה מאחרים כי הפרוד היה כל עולמי אין לי עבודה ואין לי חברים/חברות ואין לי כלום בעצם.....

הכי כיף קעקוע אחרי הגירושים ../images/Emo3.gif

יש לי כבר שניים, בהפרש של 3 שנים, ועוד אחד כבר מתבשל לי בראש

my year

New member
יש לי כרגע מספיק כאב נפשי ../images/Emo4.gif

נראה לי שאוותר כרגע גם על כאב פיזי
(ובקיצור משתפנת)

את הראשון עשיתי חצי שנה אחרי הגירושים

השני 3 שנים אחריו- במאי האחרון... ולגבי הכאב הנפשי-
מתישהו, הוא יעבור, וכשהוא יעבור ותהיי מוכנה, שאר הדברים יתחילו להסתדר.

אני אגיד לך משהו מרגיז...

אבל אמרו לי אותו גם, התחתנת צעירה, אני מניחה שאת בלי ילדים, וזה ייקח זמן, וזה יכאב, אבל זה יסתדר. ובאיזשהו שלב את תתחילי את החיים מחדש, ותסתכלי על זה אחורה, ויהיו דברים אחרים בחיים שלך, שיהיו חשובים יותר, מעניינים יותר, משמחים יותר, מכאיבים יותר, אבל יהיו.

my year

New member
מיצה את ענקית ../images/Emo51.gif

באמת התחתנתי צעירה (20.5) ובאמת אני בלי ילדים (ולכי תדעי עכשיו מתי הם יהיו
) אני יודעת שכמו כל דבר בחיים גם פה דרוש זמן אבל זה כל כך מפחיד וכל כך בודד בעיקר תודה על כל התמיכה....

Rtitan

New member
../images/Emo99.gif לי לקח 7 שנים עד הקעקוע הראשון...

והוא הגיע חודש אחרי פרידה מבת זוג
לא הגירושין... אין לי מושג כמה יש לי : אמנם אחד על הרגל ו-״אחד״ על הזרוע, אבל ההוא על הזרוע הוא חצי שרוול שמתפתח כבר שנה...
. זה באמת כיף אדיר!

Rtitan

New member
הנה אחת משבוע שעבר...

המכונית לא שלי
... אבל זו בכל זאת למבורגיני ג'אלארדו והיא ליוותה אותנו רוכבים בשיירה של כ-700 אופנועים... אבל הקעקוע על הזרוע? מאד שלי (וזה לא יורד
... כמו שאימא שלי שאלה בפעם הראשונה שראתה את זה וניסתה לנשום מסודר) וזה הולך וגדל - ביום ראשון אני מוסיף שם עוד בכיוון למטה
...

WinWin8

New member
סחה על הפורש.. ../images/Emo73.gif

טייקון... חבל שאני לא יכול להעלות קונטרה את ה האמר שלי.. מעניין מי לקוח בסיבוב.

למעלה