קראתם את הטאמולי? כולו? אתן מתכוונות שממש שרדתם עד הסוף? נשברתי כבר אחרי ספר 1!...
P Palass New member 4/4/04 #53 קראתם את הטאמולי? כולו? אתן מתכוונות שממש שרדתם עד הסוף? נשברתי כבר אחרי ספר 1!...
ל ליסאן New member 4/4/04 #54 אני הצלחתי את הכל. אין לי מושג איך כי מסתבר שיש סדרה לפני שלא קראנו . (כי לא תורגמה ואין לה זכר בסדרה הזו)
אני הצלחתי את הכל. אין לי מושג איך כי מסתבר שיש סדרה לפני שלא קראנו . (כי לא תורגמה ואין לה זכר בסדרה הזו)
Y yaarangel New member 4/4/04 #36 אני כן!!!... אני למדתי לשרשר!!...באמת... עכשיו נעלבתי קשותתת...!!.. ..
Y yaarangel New member 4/4/04 #44 חח...../images/Emo26.gif זה היה בציניות או לא?.. כי להבדל בין דברים שנאמרים בציניות לדברים שלא נאמרים בציניות... עוד לא למדתי להבדילל... אה ואם מישו רוצה להודות למישו שהפורום ניצל מים הודעות שלא משורשרות נכון... שיודה לנג'ס שומר החוק והפורום!!
חח...../images/Emo26.gif זה היה בציניות או לא?.. כי להבדל בין דברים שנאמרים בציניות לדברים שלא נאמרים בציניות... עוד לא למדתי להבדילל... אה ואם מישו רוצה להודות למישו שהפורום ניצל מים הודעות שלא משורשרות נכון... שיודה לנג'ס שומר החוק והפורום!!
O Orbital Shadow New member 3/4/04 #27 ברוכה הבאה!! אני מאמינה להכל... מקווה שלא נפגעת מאף אחד.. סה"כ אנחנו מאוד נחמדים...
U Uzumaki Naruto New member 4/4/04 #50 שאלה לי מאיפה המשפט שמייצג את פורום רומח הדרקון, ומאיפה המשפט המודגש? (שניהם בחתימה שלך, אם את לא מבינה למה אני מתכוון). תודה ^_^
שאלה לי מאיפה המשפט שמייצג את פורום רומח הדרקון, ומאיפה המשפט המודגש? (שניהם בחתימה שלך, אם את לא מבינה למה אני מתכוון). תודה ^_^
M Mistress of Blood New member 4/4/04 #52 מיחי הציטוט הוא מכבשן הנשמה אם לזה התכוונת ^^ והמשפט הוא מהשיר DUMB של נירוונה ^_^
U Uzumaki Naruto New member 4/4/04 #57 נכון! מהכבשן!! איך שכחתי? ואת השיר- שמעתי את המלים במקום אחר.... לא זוכר. אבל מלים יפות ^_^
E el kortito New member 5/4/04 #60 תקשיב......... אני לא יודע אם כבר אמרו את זה אין לי כח לבדוק......... אם אתה חושב שלא מדברים מספיק על הרומח ויש לך נושא קשור לרומח לדבר עליו תפתח שרשור אםלא עשה כמוני ותגיב על מה שמעניין אותך ומה שלא לא...........
תקשיב......... אני לא יודע אם כבר אמרו את זה אין לי כח לבדוק......... אם אתה חושב שלא מדברים מספיק על הרומח ויש לך נושא קשור לרומח לדבר עליו תפתח שרשור אםלא עשה כמוני ותגיב על מה שמעניין אותך ומה שלא לא...........
א אני קונה קרנפים בזול New member 5/4/04 #61 אחרי הכל..ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo122.gif