רומח הדרקון??????

Wing Chan

New member
טוב, נהיה נחמדים היום. :p

אני לא מאמין לך בגרוש האמת, כי זה כמו האנשים הנובים האלה שכזה באים "אני לא נוב במשחק, אני נוב בפורום." אבל ניסלח לך
ברוכה הבאה.

אנשים, אני מאוד מאוכזב...

נתחיל בגדילנית- זה באמת די לא במקום לבוא ככה וישר לתקוף אחרים... אני מבין, באת לפורום רומח הדרקון והגיוני שתרצי לדבר על זה. אז תירגעי, התיישבי לך מול מסך המחשב, והכנסי לפורום הזה. אני מבטיח לך שלא תמצאי בנט הישראלי מקום מקיף יותר בשביל לדבר על הסדרה (ולמי שמכיר- בבקשה שתפו אותנו). מצד שני, שימי לב, זה לא פורום רומח הדרקון, אלא נכנסת לקהילת רומח הדרקון. ובקהילה, כמה לא צפוי, גם מתפתח אוף טופיק. ואין מה לעשות, ככל שהקהילה יותר ותיקה, אנשים מכירים אנשים יותר טוב, דיברו יותר על הנושא המוצהר ועכשיו מתפנים להכיר יותר את הבנאדם עצמו... בעיקרון, כולנו פה בשביל הכיף, ואני מאמין שהיה פה הרבה פחות כיף מאשר אם היינו עסוקים רק ברומח "נטו". בכל מקרה, אני רק אגיד לך את מה שאמרו למי שהתלונן על כך "בזמני": כל אחד מוזמן לפה, ויכול לפתוח טופיקים כאוות נפשו, כל עוד הוא עוקב אחרי החוקים. רוצה לדבר על הרומח, ורק על הרומח? תמצאי נושאים לדיונים, תעלי אותם, ואני מבטיח לך שתמצאי פה דעות מעניינות ואנשים מרתקים עוד יותר, שמתמצאים היטב ברומח. וגם כן הייתי ממליץ לך לנסות להתערב בקהילה, אנשים טובים, נחמדים לרוב, מה רע? ועכשיו, לכל השאר: אני יודע שזה יכול להיות די מעצבן לפעמים כשחדשים באים ומתחילים למתוח ביקורת. אבל אני בטוח שזה לא היה מכוונה רעה, ובעיקרון, לכל קהילה חשובה הקליטה של, וזה לא כינוי גנאי, ניובים, אחרת היא תקפא על שמריה ובסופו של דבר תגווע. בהחלט יש מקום להגיב להאשמות כאלה, אך צריך להתחשב בעיתוי ובמקום, ולא היה הורג אף אחד להגיב במילים קצת פחות קשות... קחו לתשומת ליבכם, כי התקפה כזו, כמעט "מאורגנת", הייתי קורא לה, לא תורמת לכבוד של אף אחד...

../images/Emo45.gifסייבר-לטאגליינס.../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

נמאס לי מכל אלה שמתלוננים על זה שלא מדברים על הרומח. חוץ מזה, על מה כבר יש לדבר? חרשנו בערך על כל הטופיקים שקיימים.

Gdilanit

New member
אני מצתהרת מאוד אבל...

לא אני כתבתי את ההודעה אם התלונות על הפורום! זה היה אח שלי הוא נכנס אם המשתמש שלי לפורום וכתב את זה! הוא אמר לי בעצמו! אז על תיכעסו עלי בבקשה...

NJS

New member
אז חכי רגע

רוצה להצטרף לפורום? כדאי לך תקבלי קואלה מתנה!~,~

© Mamimi ©

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אני מאמינה לך...מקווה שזה לא יקרה עוד פעם...אבל לדעתי לשנות סיסמה לא יעזור לך,כי את כותבת הודעות בשם הזה ולא יעזור אם תחליפי אותו,כי את לא צריכה סיסמה כדי לכתוב הודעה... תשימי מחסום על המחשב,או תעשי שני משתמשים בווינדוס... השתלבות מהירה!

KeNd3r

New member
סליחה! אני כן מאמין!

פשוט התוכי שלי כתב את זה. אפילו הוא אמר לי בעצמו.

סרינה99

New member
ברוכה הבאה!

רציתי גם לכתוב לך תגובה מרושעת...לא סתם...אני לא ממש יודעת לכתוב כאלה אבל אני מכירה אחים מרושעים...ואני מצטערת בשבילך שאת נתקעת איתו לכל החיים ואני מקווה שתהני בפורום...ותישכחי כל מה שאמרו לך... אוי הדר זה כמו שהתחזית לי במסינגר ומזה נבהלתי... ואמממ רציתי להגיד עוד משהו...אמממ טוב שכחתי

midnight dragon

New member
אמפ.. לא זה לא אותו הדבר.. חחחח

אני אפילו לא נכנסתי בשם שלך! רק שיניתי את השם למה שהיה לך, ושיניתי את הצבע.. חחחחח זה לא היה ממש מתוחכם.. חיחי

yaarangel

New member
../images/Emo12.gif..טוב אני מאמינה לך...

ואני מקווה שלא סתם..ואני מצטרפת למידנייט אם אח שלך כותב כאלה דברים בעוד פורומים פשוט כדי שתשני את הסיסמה או תפתחי יוזר חדש.. וחוצמזה ברוכה הבאה...
אני יערה ולגבי הפורום הזה מתחלק לשני חלקים: אלה ששונאים אותי ואלה שמעמידים פנים שהם שונאים אותי... תבחרי לך אחד!!

python 4

New member
ואיזה קבוצה אני משתייך../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

הרי אני ראש מועדון המעריצים שלך, הנה - "פייטון, יו"ר מועדון המעריצים של יערה" אף אחד לא שונא אותך, יקירה!

yaarangel

New member
תודה תודה..../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חתימות אח"כ...סתאאםם..
.. פייטון יקירי.. <זה רק אני או שזה מזכיר מישו מהפורום.. *שיעול שיעול שדומה באופן חשוב למידנייט ונג'ס* מוזר לא?!> הבה נפתח קבוצת פירגון הדדית של יושבי ראש של מועדוני מעריצי חברי פורום רמה"ח בתפוז... קפהשירש"ממחפרב!!!! חחח..

python 4

New member
אפשר לקצר את זה לקפ"ה?../images/Emo96.gif

קפ"ה - "קבוצת פרגון הדדית". מצד שני קפ"ה זו גם סיסמת הגיוס של החמאס: "קדימה, פיגועים היום".

למעלה