אנשים, אני מאוד מאוכזב...
נתחיל בגדילנית- זה באמת די לא במקום לבוא ככה וישר לתקוף אחרים... אני מבין, באת לפורום רומח הדרקון והגיוני שתרצי לדבר על זה. אז תירגעי, התיישבי לך מול מסך המחשב, והכנסי לפורום הזה. אני מבטיח לך שלא תמצאי בנט הישראלי מקום מקיף יותר בשביל לדבר על הסדרה (ולמי שמכיר- בבקשה שתפו אותנו). מצד שני, שימי לב, זה לא פורום רומח הדרקון, אלא נכנסת לקהילת רומח הדרקון. ובקהילה, כמה לא צפוי, גם מתפתח אוף טופיק. ואין מה לעשות, ככל שהקהילה יותר ותיקה, אנשים מכירים אנשים יותר טוב, דיברו יותר על הנושא המוצהר ועכשיו מתפנים להכיר יותר את הבנאדם עצמו... בעיקרון, כולנו פה בשביל הכיף, ואני מאמין שהיה פה הרבה פחות כיף מאשר אם היינו עסוקים רק ברומח "נטו". בכל מקרה, אני רק אגיד לך את מה שאמרו למי שהתלונן על כך "בזמני": כל אחד מוזמן לפה, ויכול לפתוח טופיקים כאוות נפשו, כל עוד הוא עוקב אחרי החוקים. רוצה לדבר על הרומח, ורק על הרומח? תמצאי נושאים לדיונים, תעלי אותם, ואני מבטיח לך שתמצאי פה דעות מעניינות ואנשים מרתקים עוד יותר, שמתמצאים היטב ברומח. וגם כן הייתי ממליץ לך לנסות להתערב בקהילה, אנשים טובים, נחמדים לרוב, מה רע? ועכשיו, לכל השאר: אני יודע שזה יכול להיות די מעצבן לפעמים כשחדשים באים ומתחילים למתוח ביקורת. אבל אני בטוח שזה לא היה מכוונה רעה, ובעיקרון, לכל קהילה חשובה הקליטה של, וזה לא כינוי גנאי, ניובים, אחרת היא תקפא על שמריה ובסופו של דבר תגווע. בהחלט יש מקום להגיב להאשמות כאלה, אך צריך להתחשב בעיתוי ובמקום, ולא היה הורג אף אחד להגיב במילים קצת פחות קשות... קחו לתשומת ליבכם, כי התקפה כזו, כמעט "מאורגנת", הייתי קורא לה, לא תורמת לכבוד של אף אחד...