רומח הדרקון??????

python 4

New member
אבל לא האנשים הנסקלים של הפורום

שלקהילה שלהם קוראים קב"ה - "קראנו בסדר הפוך" הם תבעו את אלוהים על השימוש בשם הזה.

python 4

New member
אני יודע!

יער"ה - "יחידת עושר, רגש והרמוניה". זהו, מהיום והלאה אנחנו ארגון יער"ה.

yaarangel

New member
...../images/Emo26.gif

קפ"ה ליער"ה.. קבוצת פירגון הדדית למען יושר עושר רגש והרמוניה!! מה אתה אומר?! מעכשיו אנחנו אגודת קפ"ה ליער"ה..!!

python 4

New member
מעולה!../images/Emo6.gif

קפ"ה ליער"ה. אם את רוצה את יכולה להיות סגנית היו"ר של אגודת קפ"ה ליער"ה. מה דעתך?

python 4

New member
בהחלט!

לא סתם להצטרף, את יכולה להיות סגנית היו"ר החדשה (אחרי שפיטרתי את יערה בגלל שהיא לא אוהבת גפילטע פיש).

yaarangel

New member
סליחה?!?!

עוד לא קיבלתי את התפקיד ויישר אני מפוטרת?!.. |נעלבת|
רק ביגלל שאני לא אוהבת את המאכל הרוטט והאפור גפלעטא או איך שלא קוראים לזה?!?! אני מוחה!! יש לי חלק חשוב באגודה..<המצאתי את השם...או לפחות חלק ממנו!!>

python 4

New member
נו טוב,

אני אסלח לך על הגפילטע פיש. אבל שזה לא יחזור שנית! הממ.. עכשיו צריך למצוא תפקיד ללנ"ק.. אולי נערת הלינק?

midnight dragon

New member
אבל..אבל.. זה התפקיד של סייבר!!!

חוץ מזה שאני המצאתי את התפקיד הזה כששמתי לב שסייבר גובה פרחים, אני מחליטה מי גובה אותם!!!!

yaarangel

New member
פייייטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!

זה מעצבןןןן!!!! למה אתה כל כך מצחיק?!?!?!!?!?... אני נשפכת פה אני עוד מעט מעירה את כל החמולה שחורפת לנו בבית...!!!
נורא ואיום...!! מי ניצח אלוהים או הם?! אה ומעכשיו לנסקלים קוראים חבורה הקב"ה!!

ליסאן

New member
אני מאמינה לך ../images/Emo6.gif

איך שראיתי את ההודעה הייתי משוכנעת שזה: א. מישהו שהחליף כינוי ומנסה לעבוד עלינו. ב. סתם מישהו שצוחק. ג. אדם ממש אבל ממש דפוק. שמחה לגלות שאת לא בג'

NJS

New member
תלמדו כבר לשרשר

את ויערה זה הורג אותי!

ליסאן

New member
אני בכוונה שירשרתי לשם

אתה כזה בורו!!!!!!!!!!!!!!!!! (וזה בכוונה בורו לא התכוונתי לבור)

NJS

New member
אולי את כן

אבל יערה לא! ד"א תזכירי לי אחר כך רציתי להגיד לך משהו על הטאמולי אבל אני לא זוכר באיזה עמוד זה היה ואני לא בבית עכשיו

ליסאן

New member
בסדר . הפעם אני אסלח לך ויש לך מזל

כבר תכננתי להתנקם בך. מה אתה רוצה לשאול על הטמולי? במקה הם נמצאים פה לידי. (או שלא במקרה)

NJS

New member
הנה הגעתי הביתה

אני הולך לעבר הספרים שבמקרה הכינותי מראש נגיד כמה חודשים מראש והנה זה בעמוד 214 בספר הראשון הסתכלי נא בחמשת השורות האחרונות ותגידי לי אם זה לא מוזר מה שכתוב שם

ליסאן

New member
לא זה לא מוזר בכלל

זו בסך הכל נשיקה בין ידידים קרובים. מה הסיפור?

NJS

New member
שלושה דברים

א."אתה לא יודע כמה התגעגעתי אליך" ב.האנחה ג.נשיקה על השפתיים!

ליסאן

New member
תראה אני מודה שהיחסים בינהם

קצת מוזרים . אבל תחשוב. הוא מגדל את "אחותה הקטנה" שחשובה לה יותר מהחיים עצמם, ובנוסף היא תפקדה כאימו הרוחנית . ובנוסף לפי הספר הם לא התראו שנים (חוץ מזה יש תרבויות שמקובל לנשק על השפתיים ידידים (דרום אמריקה למשל)

למעלה