רומח הדרקון??????

Gdilanit

New member
../images/Emo128.gifרומח הדרקון??????

תראו אנשים זה פורום רומח הדרקון? או שאולי לא? אתם כמעט ולא מדברים פה על רומח הדרקון! זה אמור להיות פורום רומח הדרקון לאנשים שרוצים לדבר על רומח הדרקון! ואנשים אם אתם לא רוצים לדבר על רומח הדרקון תלכו לפורום אחר...

midnight dragon

New member
לי יש הצעה יותר טובה

אם אתה לא רוצה לדבר עם מה שאנחנו מדברים אתה יכול פשוט ללכת למצוץ לאבא שלך.

Moondust

New member
ומי את, בדיוק?../images/Emo41.gif

זה לא בדיוק מנומס מצידך לצעוק עלינו בהודעתך הראשונה בפורום. או במילים אחרות:
את מוזמנת לעוף לכל הרוחות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

ואני מציעה לך להקשיב להורוסקופ בכרטיסישי שלך. ("את סוף השבוע הזה כדאי להקדיש להתרחקות מההמון הסוער")

Wing Chan

New member
LOL

אני ניקרע פה! את באה לפה, מישהי שאף אחד פה לא מכיר בכלל, מתחילה לצעוק ולהטיח האשמות על ימין ועל שמאל, אבל בדוגרי מי את בכלל ומה את רוצה? הסתכלת על עמודים קודמים? על הארכיון? על המאמרים? לינקים? Damn script kiddie. את מוזמנת לעוף לכול הרוחות. שלום ותודה. :ם

Orbital Shadow

New member
*שאיפה עמוקה*... טוב.. תראי

נכון שזה פורום רומח הדרקון אבל פורומים-לדעתי- לא נועדו לדבר רק על הנושא את יודעת.. לכל האנשים פה בפורום יש מכנה משותף: הם אוהבים את ר"הד ופנטסיה ובגלל זה אנשים פה נכנסים לפורום ומדברים עם אנשים אחרים שיש להם אותם תחומי עניין ואוהבים דברים דומים!!וחוץ מזה הפורום קיים כבר הרבה זמן.. כבר דיברו פה על הכל והמציאו את כל הטופיקים האפשריים מ- איזה דמות אתה הכי אוהב ועד ל- אם היית קניבל איך היית מטבל כל אחר מחברי הרומח!!! וזה ממש מגעיל מצדך להיכנס לכאן ולהגיד את זה- אם את לא אוהבת את הפורום שלנואת מוזמנת ללכת!! ורק לידיעתך אנחנו כן מדברים על זה אבל פחות...*נשימה עמוקה* זהו זה מה שרציתי להגיד ואני מקווה שהבנת משהו.. כי אני לא ממש...

PYRE

New member
דווקא זה לא אני

אני לא יבחר לעצמי שם מפגר וטיפשי כמו גדילנית......זה ממש מטופש.....ואני גם לא אדבר כאלה שטויות. עכשיו להגיב על הראשונה. בואנה את יכולה לתפוס לעצמך ת'ביצים לדחוף אותך עמוק לגרון לסתום ת'פה להפסיק לבלבל ת'שיערות בתחת לדחוף אצבע לאף ואחרת לאוזן לסתום ת'פה הג'יפה שלך ולא לדבר שטויות שאת לא מבינה בהם אפילו אז תסתמי ת'פה תקחי ת'עצמך בידיים ותדפקי ספירנט מפה לתוך קיר בטון ואחר כך לעמוד חשמל ואל תביאי קבלות ואל תחזרי לספר לנו איך היה, ובדרך תבדקי אם אני בשירותים של יאסר ערפאת ואם אני לא שם אז תחכי לי שם ותצעקי מוות לערבים בתך מחנה בלאטה ותנסי לנגוח באבנים שיזרקו עלייך! תודה! ולא זה לא היה ברוח טובה!

midnight dragon

New member
איפה סייבר כשצריכים אותו?

הולך לטיול... טוב נו הוא עוד יחזור.. ואם את לא תלכי עד אז.. הוא יסדר שתלכי.

© Mamimi ©

New member
את יכולה ללכת כמו שבאת..../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif

אנשים חדשים באים בדרך כלל בכתום שאומר "אני חדש! מקווה להישתלב" ולא בטענות כלפי חברי הפורום שהם לא מכירים.!...את מוזמנת לחפש פורום-רומח-דרקון אחר אם לא ניראה לך כאן,אבל לא להעיף מפה אנשים וותיקים!!! תודה... נ.ב. וחוצמיזה לא הייתה לך סיבה בכלל להעיף את שירשור המיפגש לדף הבא!

Wild elf

New member
SHUT UP,JUST SHUT UP

אולי סתמו כבר? בישביל מה הפורום הזה? אני קורא בכותרת "רומח הדרקון". תקנו אותי אם אני טועה. ואל תגידו לי שדיברנו כבר על הכל. יש יותר מעשר ספרים שתורגמו לעיברית, יותר מחמישים באנגלית, ואתם אומרים שדיברנו על הכל? לטולקין יש 4 ספרים(רשמית), אז איך זה שבפורום שלו מצליחים לדבר על ארדה? תחשבו קצת. ואל תתחילו לזיין את השכל למישהי חדשה, שלא מכירה את זה שאתם(אני לא בטוח שאני חלק מזה) פה כמו כת קטנה שמדברים על כל נושא שבעולם. תסבירו לה את זה.

Moondust

New member
קודם כל../images/Emo41.gif

לא כולם קראו את כל הספרים בעברית, שלא לדבר על כל הספרים באנגלית. ואם זה כל כך מפריע לך, תפתח אתה טופיקים שקשורים לרומח הדרקון. ואתה יודע משהו? מה שמרגיז זה לא שהיא לא מבינה למה מדברים אוף-טופיק. מה שמרגיז זה שמישהי באה out of the blue ומתחילה לצעוק, להתלונן ולהגיד לנו לעבור לפורום אחר. אני בטוחה שלא היו כאן תגובות כועסות אם היא הייתה שואלת בנימוס למה לא מדברים על רומח הדרקון.

Gdilanit

New member
../images/Emo7.gifסליחה

דבר ראשון לא אני כתבתי את ההודעה על רומח הדרקון! אלה אח שלי, הוא תמיד כותב דברים בפורומים ואז מעיפים אותי! אבל בחלק מהדברים הוא די צודק...

Gdilanit

New member
../images/Emo7.gif

אתה לא מעמין לי? לא צריך! אבל אני לא כתבתי את זה! וגם ראיתי את הפורום הזה מזמן וראיתי שאתם כן מדברים על ומח הדרקון! ואם אתה לא רוצה להאמין שאח שלי כתב את זה לא צריך אבל זה נכון...

midnight dragon

New member
אם אח שלך באמת כל הזמן כותב

דברים בשם שלך הייתי מציעה לך אולי לשנות את הסיסמא למשהו אחר כדי שהוא לא יעשה את זה. אם זה באמת הוא רשם את זה, אז אני מצטערת על התגובות התוקפניות.

Wild elf

New member
אני גם מאמין לך

ומקווה שלא סתם. ברוכה הבאה לפורום.

Wild elf

New member
אני גם מאמין לך

ומקווה שלא סתם. ברוכה הבאה לפורום.

למעלה