הלוח

Le Fay

New member
אז קודם כל ../images/Emo49.gif מאוחר. הכלה

שרוייה בטוב? שנית, עזור לי בבקשה להבין: אם ה"מישהי" עשתה בייביסיטר על הילדים שלו - א. זה לא יצא קצת גבוה בשבילך לרכב על כל זה? ב. היא יודעת שזה לא חוקי לעשות אנשים על ילדים? ג. איך הבייביסיטר שהיא עשתה, ומה לעזאזל הוא עשה כשאתה עשית אותה? כלומר, אם הבייביסיטר היה "הוא". לא שזה ענייני, אבל אתה התחלת.

במילה אחת ז ו ע ה

א. הילדים היו בני שנה שנתיים כך שזה לא ממש גבוה. ב. איפה החוק אוסר לעשות ילדים על ילדים? ג. אני לא מוצא תשובה שתענה לכל ההתחכמויות שלך גם יחד. קבלי הסברים "3. הפעם הראשונה שעשיתי את זה הייתה בבית של אחד מהרבנים הבכירים בישיבה, עם מישהי שעשתה בייביסיטר על הילדים שלו". ההיא, לא רצתה לבא בלי ניסיון, אז קודם היא עשתה משהו עם הילדים שלו, ויצא לה בייבי סיסטר חמודה, אז היא הרגישה מספיק ביטחון לעשות את זה איתי, ניגשנו אחר כבוד אל חדר ההורים לבד בשקט ועשינו מה שאמא לא מרשה לספר. זהו. ילדים, לא מלמדים את אבא איך לעשות ילדים. ...חוץ ממקרה שאמא עשתה אותכם עם השכן.

Le Fay

New member
אף מילה על הכלה? ../images/Emo12.gif צליל, ראית?

א. שמחה לשמוע שאני לא היחידה שמגהצת אותם. ב. קוראים לזה "מעשה מגונה". פרטים אצל אחר (הוא אני חושבת כבר נבחן על זה). ג. היתה בייבי סיסטר והשארתם אותה חוצה למעשה? לא נעים לי להיות זאת שמגלה לך, אבל עבדו עליך. ד. דומני שיש לומר "לרכוב" ולא "לרכב" (שלא יגידו חס וחלילה שאני משחיתה את לשונך). ה. עכשיו לא הבנתי כלום. ניגשתם אחר כבוד לבד או יחד? ו. מה הקשר לכבוד? ז. את זה אם לא איכפת לך אשמור לעצמי.

אני מאמין רק ל-5

סורי, לא נסעת עד חדרה באופנים אלא עד חבצלת השרון להזכירך נשכחות,(היה אחלה טיול שבעולם). לא ראית אדם שחוט מפרפר למוות אלא זקן מסכן שלא יודע איפה עוברים את הכביש, ביש מזל שעלה לו בחיים, (כנראה שהחיים באמת יקרים, אפילו בשביל למות צריך לשלם בחיים...). 2 ו-3 אולי נכונים למרות שאפילו הנהג לא האמין שיש לך חופשי חודשי
...

איזה מזל...

שאתם לא מכירימ אותי ואני יכולה לחשוף עובדות פשוטות בינתיים. 1(הוטבלתי ליהדות בגיל 3 וחונכתי כחרדית 2(אני נשואה פלוס אחד ודתיה 3(אני פריקית של מוסיקה מכל העולם וכל הסגנונות 4(מוקדש לעובבי על אף שאני חצי אנגליה אני לא שותה תה ויסוצקי עם חלב!! עניין של טעם.. 5( מה אני עושה פה בכלל ?

והנה תורי:

1) לפני כמה שנים התאסלמתי. 2) איבדתי שתים עשרה תעודות זהות בשלוש שנים. 3) החזקתי פעם בידי לב אדם. 4) הייתי בייביסיטר לילדיו של ביבי נתניהו. 5) קפצתי מגובה של שלוש קומות.

כלום

צריך להגיד איזשהו משפט שלוש פעמים (אין אלוה מבלעדי אללה ומוחמד הוא נביאו...) ואתה מקבל תעודה.

עד כמה שאני יודעת

צריך להגיד ג' פעמים שאתה מאמין באללה ובמוחמד שליחו... כמה פשוט

spag

New member
אנלא צה לספר דברים *באמת* מעניינים:

1) רוסישצעאער - אני עדיין בתול.
בליל יומולדת 19 יצאתי לדייט פעם ראשונה בחיי.
2) ניגנתי לנשיא רומניה בתיאטרון הלאומי, לר' עובדיה (פעמיים) עם גדולי הזמר החסידי ואם כמה מהמוזיקאים הנחשבים בארץ
3) m666s - אני חולה קצת כמעט שבועיים - והרופאים לא עוזרים.
4) במחשבה מהירה - ישבתי בחיי יותר מ- 50,000 שעות על מחשבים.
5) אני לא מצליח לחשוב על משהו יותר מעניין: אני חובב הייקינג ופעם ביליתי 36 שעות בשטח לבד עם 45 ק"ג על הגב עם מפה ביד ובלי שק"ש.
אה, ועוד עובדה עלי: אני ש ו נ א משחקי-פורומים שכאלה.

אחינו,

זאת היתה הפעם האחרונה שבה עִוַּתָּ את הכִּנּוי הבאמת-לא-מסֻבך (בלי אירוניה) שלי. פַּמְבָּה - יש'ך את קופי אנד פייסט. למה אתה יודע, גם את spag אפשר לכתֹּב עם שבע טעֻיּות. וכמו שאמרת, "
".

n oy

New member
משהו עלי - לא הכי מעניין

- בגיל 12 אמרתי למנהלת של הבית ספר שלי שתלך להזדיין(לא נראה לי שידעתי מה הפירוש) - בגיל 15 זה היה הפעם הראשונה מכמה פעמים שאבא שלי השאיר אותי כל הלילה בחורף בחוץ לדלת לקפוא מקור כי יצאתי עם בנים-חבר שלי. -התחתנתי בגיל 17 ו11 חודשים כי זו היתה הדרך היחידה שלנו לחיות אחד עם השני. -למדתי ספרדית על בוריה -לדבר לכתוב לקרוא- כשהייתי בסמינר בזמן השיעורים המשעממים שלא היה חסר כמוהם. -בגיל 19 ניהלתי פה בניו יורק מכבסה של ניקוי יבש. אההההההה נוי.

למעלה