הלוח

rigoletto111

New member
משעמם פה. רוצים משחק?

כל אחד מספר חמש עובדות על עצמו! <"חזרתי בשאלה" לא נחשב
>

rigoletto111

New member
5 עובדות עלי../images/Emo98.gif

1. בתחילת השירות הצבאי שלי הייתי בחמישה בסיסים בשנה אחת. לא יודע מה עשיתי שם. 2. גם בעבודה שלי אין לי מושג מה אני עושה 3. ראש הישיבה שלי נכנס לכלא 4. כל הבוסים שלי מאז שהשתחררתי מהצבא היו דתיים. 5. אתם כבר יודעים עלי הכל, לא?

ואני מתחיל:

1. קודם הייתי תמים. 2. אחר כך הפכתי לצדיק. 3. די מהר התגלגלתי לרשע. 4. והנה אני תינוק שנשבה. 5. בגיל 20 קיימתי את מצוות "פדיון שבוים".

amiak

New member
5 עובדות עלי... ../images/Emo13.gif

1. אני בשירות לאומי שנה שניה באותו מקום, ועדיין אין לי מושג מה התפקיד שלי. 2. אני בדירת שירות (שהיא לשם שינוי לא דיר חזירים) עם עוד 10 בנות 3. אני אלוהים (אבל זה סוד, אז אל תספרו) 4. מאתמול הוחלט במשרד ברוב קולות שאני נראית כמו שאגי מסקובי דו... אז כל מי שיודע מי זה - מוזמן לשתף אותי.. 5. אני חולת בשר. הבו לי המבורגר או הבו לי מוות!

Le Fay

New member
גמני, חולה עליו

רק עוד לא החלטתי אם יותר חולה עליו או יותר על ציוד העריכה השווה שלו (בינתיים הם אצלי בקוויטים). מקרה, קראו לך למקום אחר? תגידי להם שיחזירו אותך הנה מיד!

m666s

New member
עלי אתם יודעים המון לחפש בנרות...

1.המצאתי שאני חולה, לקחתי 3 סיקים, ועכשיו אני תקועה עם אנטיביוטיקה שאני לא צריכה. 2.לפני כמה חודשים נידלקתי על מישהו והזמנתי אותו לצאת איתי, היה לו אח"כ מאד קשה להתאושש מזה. 3.קוראים לי מרים ואני קדושה (אמא של אלוהים=יוצא שאני אלוהים!) 4.יש לי ארנב כסוף מסתובב לי בחדר, קוראים לו טונג = חוטיני. 5.חלמתי הלילה שאני מעשנת ג'וינט, מי שיודע את כל הסיפור מבין מה המשמעות של זה לגבי.

אחלה משחק!

אני נהנת מכל רגע! 1. אל תקחי אם את לא צריכה, אלא אם כן - את נהנת מזה. |פרצוף תמים| 2. אני מאמינה לך! |אחותי! סחה!| 3. אני מאמינה בך! |אין עליך!| 4. יפה לו! |ארנב| 5. הרשי לי מרום גילי (im gonna be thuwty), להאשים את הסניליות, ולטעון שאני לא מבינה מה המשמעות, אולי תוכלי לפרט גם איך היה והרגיש. |אין עליך!| >ספל חמאה על חמצן ומה שיש עוד<

מהמקום ה1 עד המקום ה5

ברשימת השירים האהובים עלי: Please Forgive Me Bryan Adams Still feels like our first night together Feels like the first kiss, it’s gettin’ better baby No one can better this... Still holdin’ on, you’re still the one First time our eyes met, same feelin’ I get Only feels much stronger, wanna love ya longer You still turn the fire on... So if you’re feelin’ lonely don’t You’re the only one I ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, i can’t stop lovin’ you Don’t deny me this pain I’m going through Please forgive me, if I need ya like I do Please believe me every word I say is true Please forgive me, i can’t stop lovin’ you Still feels like our best times are together Feels like the first touch, still gettin’ closer baby Can’t get close enough Still holdin’ on, still number one I remember the smell of your skin ,I remember everything I remember all your moves, I remember you, yeah I remember the nights ya know I still do So if you’re feelin’ lonely don’t You’re the only one I ever want I only wanna make it good So if I love ya a little more than I should Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, i can’t stop lovin’ you Don’t deny me this pain I’m going through Please forgive me, if I need ya like I do Please believe me every word I say is true Please forgive me, i can’t stop lovin’ you one thing I’m sure of is the way we make love And one thing I depend on is for us to stay strong With every word and every breath I’m prayin’ That’s why I’m sayin’... Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, i can’t stop lovin’ you Don’t deny me this pain I’m going through Please forgive me, if I need ya like I do Please believe me every word I say is true Please forgive me, i can’t stop lovin’ you never leave me I don’t know what I’d do Please forgive me, i can’t stop lovin’ you

נסענו כמה חברים

ואחד שאשתו רצתה לעזוב אותו. היה ממש שבור. הוא התקשר אליה ובמקום לדבר, הוא השמיע לה ת'שיר הזה של בריאן אדמס. והיה לילה והיה חורף וקר והיינו קצת שתויים ושמענו ת'שיר בלולאה שוב ושוב... |עצב...| |געגועים לדבר שהיה...|

Le Fay

New member
לא התכוונת במקרה ל-

Prince's Bride??? (מיי ניים איז איניגו מונטויה, יו קילד מיי פאת'ר, פריפייר טו דיי!)

כנראה שכך

המשפט המשעשע, שהבאת, מהלוחם העטוף שחורים, הוא מהסרט. והיה לי, אכן, איזה ספק בעניין השם.

למעלה