הלוח

Le Fay

New member
מה שנכון, נכון... אז

לא יודעת אם זה מעניין, אבל לפחות דבר אחד עלי כבר כתוב פה

ש חף

New member
ואני ../images/Emo9.gif

1. כתבתי את ההודעה השלישית בפורום. 2. עד לפני חמישה חודשים היה לי חבר דתי. 3. יש לי אולפן הקלטות בבית וזה כיף לעשות מוזיקה כל פעם מחדש. 4. הרבנים באולפנית שנאו אותה כי שאלתי שאלות "לא במקום". 5. אני עומדת לפקד על יותר מ50 חיילות בקרוב ובקשיחות רבה
.

dbutcher

New member
גמני רוצה ../images/Emo153.gif../images/Emo6.gif

1. במציאות אני תמיד נישמע יותר עמוק ממה שאני (אני בכלל רדוד כמו פו הדוב) 2. השיר הניבחר שלי זה Baz Luhrman - Everybody's Free To Wear Sunscreen 3. יצאתי בגיל 15 וגרתי באיזה מיקלט חצי שנה בגלל ההורים שלי 4. אני ביישן למרות שכולם חושבים שאני מוחצן (הסוואה פשוטה) 5. הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 13 (עם אחות של חבר
)(כל הבנים כתבו על זה אז מי אני) אנ'לא יודע מה גרם לי לכתוב את זה אבל שיהיה אני חושב שאני מתבגר (אני ניפתח לאט לאט)

הנה אני

1. רציתי להתגייס ללהקה צבאית אבל לא התקבלתי (בסוף עשיתי שירות לאומי). 2. למרות שעשיתי התמחות במתמטיקה אני לא יודעת חשבון (משתמשת באצבעות). 3. לא עונדת שעון, ויודעת מה השעה (+- רבע שעה) ע"י מבט בגרמי שמים. 4. הכנת תותים בשמנת זה מבחינתי טקס דתי. 5. עשיתי יותר הפלות מילדים. >ספל חמאה מנסה שוב<

dbutcher

New member
אם יורשה לי

הערות ושאלות 1. בגלל הקול או מה? 2. טוב קורה 3. זה גמני יכול סבא שלי לימד אותי על זה 4. יאמי גמני רוצה |בקשה להזמנה| 5. טוב אני לא שואל עכשיו ברצינות
אני מנסה לפענח ולא מצליח מאיפה לעזאזל מוכר לי המישפט "לקונית בעין הדג"

Le Fay

New member
לא שמעתי אותך שרה

אבל לי זה עדיין נראה כאילו נולדת לרקוד.

5 עובדות עלי

1. אני כבר 40 שנה עם אותה אשה. (כי צריך הודעה על סקס) 2. הייתי המחזיר בתשובה הפעיל ביותר בגיל הישיבה. ( זה בשביל ההיסטוריה) 3. עוד לא צנחתי. (שייך לתחום הפנטזיות) 4. יש דברים שאני יודע שאני לא יודע, אבל יש דברים שאני לא יודע שאני לא יודע. (לא המצאתי, אבל מצא חן בעיני) 5. יש דברים שלא אספר לעולם..... 6. אני חי וקיים, ולא קרה לי כלום.

גם לי מותר?

כנראה שכן, אז: 1. אני כבר שנה שניה באותה ישיבה ולמרות שכולם פה חושבים אחרת לגמרי ממני עוד לא ברחתי; 2. חולם להיות בצבא בחמ"ן שחקים! ; 3. יש לי נזלת וסינוסיטיס בכל חורף כמעט כל החורף (וזה מ-ע-צ-ב-ן!); 4. כשהייתי קטן התרסק מטוס ושרף גוש בניינים באמסטרדם, והייתי בטוח שכל העיר נשרפה (ומאז אחי צוחק עלי על זה כל הזמן...); 5. אני אוהב לפתור תשבצי הגיון (ושונא כשיש הגדרות עם שמות של אנשים מוכרים, כי אני לא מכיר אותם בדרככלל)

R a c h e

New member
../images/Emo186.gifעכשיו אני

אז ככה: 1. אני קריזיונרית
2. בתיכון נחשבתי לצדיקה שאין מה "לדאוג" לה, למרות שכבר בגיל 14-15 הגדרתי את עצמי "דתיה עד הכפתור", מה שאומר שחיצונית נראיתי כפי שהייתי אמורה להיות, אבל בלב לא היה אלוהים
. 3. אני כל הזמן במסגרת לימודית (מבחירה) אבל אין לי תחת לשבת ללמוד ולכתוב עבודות לכן אני דוחה הכל לרגע האחרון
. 4. מעצבן אותי שאני כבר כמעט ולא מכירה כאן אפחד
. 5. הפסדתי היום הרצאה בעבודה בנושא:"סקס, אביזרים ומנעמים" כי עבדתי משמרת ערב
.

boaZone

New member
לחץ חברתי ../images/Emo153.gif

1. עד היום עבדתי ביותר ב-20 סוגי עבודות שונות, כשהמוזרה שבהן היא שטיפת לול פיטום לתרנגולים. (15 ש"ח לשעה, למעוניינים) 2. פעם שרתי במקהלה רשמית של עיריית ירושלים (ואני זייפן אטומי) 3. השיא לי בקינוח אף, במהלך התקפת אלרגיה נוראית, היה 5 גלילי נייר טואלט - ביום! 4. יש לי תשעה אחיינים מ ד ה י מ י ם 5. אני חולה על southpark, ומכיר את כל הסרט בע"פ

חמש עובדות עליי?

אנלא בטוח שיש, אני ינסה להתחיל, נראה איפה אני יתקע. 1. בגיל 13 ראיתי אדם שחוט מפרפר למוות. (באותו יום מתו לי הרגשות..) 2. בגיל 17/18 הייתי ר"מ בישיבה למשך חודש וחצי (ממלא מקום) 3. הפעם הראשונה שעשיתי את זה הייתה בבית של אחד מהרבנים הבכירים בישיבה, עם מישהי שעשתה בייביסיטר על הילדים שלו. 4. נסעתי מירושלים עד חדרה באופניים. 5. על פי דת ישראל אני נשוי, בראש השנה קידשתי בחורה לעיני שני עדים כשרים. זה לקח הרבה זמן לכתוב את זה. באמת אנלא יודע מה מעניין את התחת של מישהו אם נסעתי על אופנים ורכבתי על בייביסיטר, אבל מה היה נחמד לדעת שאני זוכר חמש דברים מהחיים שלי. עד לפני רגע לא הייתי מאמין בזה.

למעלה