Gleek Of The Week

Confide In Omer

New member
האמת שהשלישי הוא הסרט היחיד שבאמת אהבתי

הספר השלישי הוא האהוב עליי (למרות שהרביעי והשביעי צמודים מאחוריו). את הסרטים אני לא ממש אוהב כי הם הרסו לדעתי את הספרים (למרות שלא ראיתי את החלק הראשון של השביעי) אבל הסרט היחיד שלדעתי היה פשוט מעולה הוא השלישי..

neurotica

New member
דווקא חבל שלא ראית את ה-7

לדעתי הוא היחיד שבאמת דבק בספר, ובאמת היה מעניין. אני ממש מצפה בקוצר רוח לחלק השני שלו.

Confide In Omer

New member
אני אראה!

אם כבר הגעתי עד כאן, אני אראה הכל
ואני מתאר לעצמי ששני הסרטים האחרונים באמת יהיו הכי טובים, גם מבחינת ההשקעה וגם כי פיצלו את זה ל-2 סרטים ככה שהם יוכלו ללכת יותר לפי הספר...

mich223

New member
דווקא יחסית לשאר הסרטים לא כל כך אהבתי אותו

היה פשוט יותר מדי דקות משמימות שהארי יושב מתחת לעץ,חושב,ומסביבו נושרים עלי שלכת. די הסתכלתי על השעון לבדוק אם נספיק את האוטובוס.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחח אבל גם בספר היו יותר מדי

רגעים כאלה .
סתם, גם אני לא מתתי עליו.. או על אף אחד מהסרטים..

X יו יו S

New member
היי

איך התחלת לראות בניחוש חוקר? המליצו לך? או שפתאום ראית את ג'יימס? (אגב פעם חלמתי עליו
) איזה תוכניות ישראליות את אוהבת ואיזה אומנים? תוכנית ילדות אהובה? שיר ילדים אהוב? (כשאת היית ילדה ועכשיו) ממתק אהוב? ממתק שנוא?

riktal

New member
אז ככה:

איך התחלת לראות בניחוש חוקר? המליצו לך? או שפתאום ראית את ג'יימס? (אגב פעם חלמתי עליו ) - כבר שנים רבות שאני מעריצה של ג'נסן אקלס. כאשר שמעתי על על טבעי, בגלל שאני מאוד אוהבת אימה, החלטתי לראות את הסדרה. אז עוד לא היה לי יס, אז השגתי את הפרקים בעצמי
וצפיתי בעונה השניה. כאשר החלה העונה השניה כבר היה לי יס אז צפיתי בה בטלויזיה. כאשר היא הסתיימה סייק החליפו אותם. משבצת השידור התאימה לי מאוד אז החלטתי לתת לזה הזדמנות. הפרק הראשון שראיתי היה הפרק הראשון של העונה השניה. כאשר הוא הסתיים אמרתי לעצמי - הסדרה קלילה ומצחיקה, השחקן הראשי חמוד מאוד (אז עוד לא היה טירוף כמו היום
) - אז אני אצפה בה. כאשר הסתיימה העונה השניה ביס הורדתי את הראשונה וצפיתי בה, אבל גם היא לא גרמה לי לטירוף ממשי. רק לקראת סיום העונה השלישית התחלתי להרגיש עם כל פרק שאני משתגעת על הסדרה ועל ג'יימס. רק בסיום פרק 11 בעונה 3 - לאסי עשה מעשה רע מאוד (או בשמו המקורי: Lassie Did A Bad Bad Thing) - הבנתי שזהו - התמכרתי קשות ומשם זה רק הפך ליותר ויותר גרוע לצערי
. במקום שהאהבה שלי לסדרה תדעך, היא רק מתגברת עם כל פרק שאני רואה
. איזה תוכניות ישראליות את אוהבת - בלו נטלי היא סדרה שאני מאוד אוהבת, גם חסמבה דור 3 היתה מעולה. בעבר הייתי צופה בהמון סדרות של ערוץ הילדים: בשמיניה (סיום גאוני!), הילדים מגבעת נפוליאון (עונה ראשונה מעולה, עונה שניה טובה, עונה שלישית מיותרת), דאוס (עונה ראשונה מעולה, עונה שניה מיותרת), בית משותף בכל חג (הכי אהבתי את הפרק של יום הזיכרון שהוקדש לנפגעי פעולות איבה ואת הפרק של תשעה באב שגרם לי להרבה כעס כי הוא היה כל כך אמיתי
) ואדומות. ואיזה אומנים? אני מאוד אוהבת את סאבלימינל, אבל מאז כל הסיפור שלו עם הצל אני מאוד כועסת עליו
בעבר הערצתי את עפרה חזה אבל כל צורת המוות שלה גרמה לי להפסיק לאהוב אותה. תיסלם נחשבים בעיני עד היום כלהקה מספר אחת שהיתה פה אי פעם (ואני גאה להגיד שמכירה את כל השירים שלהם בעל פה
). בנוסף, אני אודה שבעברי אהבתי מאוד את אדם (אבל היום אני לא מבינה מדוע
) ושעד היום אני מאוד אוהבת את השירים של צעירי תל אביב ולא מעט מהם נמצאים על הנגן שלי
תוכנית ילדות אהובה? הכי? נילס הולגרסון. אהבתי גם את הדרדסים (הגרסה הישנה שהיתה כאשר אני הייתי ילדה) אבל לא פעם היה לי חשק למעוך אותם
. דרך אגב - גם היום אני משוגעת עליהם וכפר הדרדסים בפלאפון שלי מככב אפילו באמצע דיונים (השופטת שלי כבר התרגלה לכך שאני באמצע שתילה של ירק כדי שלא ישעמם להם
). לפני יומיים עשיתי עדכון לפלאפון והדבר שהכי הדאיג אותי זה שהמשחק לא יתאפס ואני אצטרך להתחיל את הכל מההתחלה
(אני בסוף רמה 21
) שיר ילדים אהוב? (כשאת היית ילדה ועכשיו) - כשהייתי ילדה וגם היום זה - עודני ילד (אבל בגרסה המקורית של הכל עובר חביבי). אני גם אוהבת את תנו לגדול בשקט של שלומי שבת, אבל אני לא בטוחה שזה שיר ילדים (למרות שעשו לו קליפ בערוץ הילדים בזמנו). בעבר אהבתי את בדרך אל הכפר של רבקה זוהר (אפילו הצבעתי לו למקום הראשון כאשר הוא התחרה לראשונה בפסטיגל
). ממתק אהוב? קינדר - כל הסוגים ממתק שנוא? במבה - לא יכולה לסבול את זה!

shoham95

New member
הילדים מגבעת נפוליאון ובית משותף../images/Emo47.gif

הם עדיין משדרים את בית משותף בכל חג, וגם את ארבעה בעקבות החג, את בעקבות הסיפורים הקסומים ביום השואה ואת לחיי הערבה בסוכות

riktal

New member
כן, אני יודעת שהם עדיין משדרים את זה

כי אני עדיין רואה בית משותף מדי פעם. אם להיות כנה - השנה היתה הפעם הראשונה מזה שנים רבות שלא ראיתי ביום הזיכרון את הפרק של בית משותף ואת אח גדול שלי (עוד סדרה שמשודרת כל יום זיכרון בצמוד לבית משותף) אבל זה היה בגלל שלא רציתי להיכנס לדיכאון והעדפתי לתת ליום הזה פשוט לעבור. את הילדים מגבעת נפוליאון לא יצא לי לראות בזמן האחרון אבל עם יד על הלב אני כבר לא רואה את הערוץ הזה

X יו יו S

New member
אבל במבה אוסם כזאת טעימה :)

בקשר לניחוש חוקר מי זה לאסי ? ג'יימס? תמיד שאני קוראת הודעות שלך על סדרה זה נשמע מאוד שווה צפייה אבל לא יוצא לתפוס את הפרק הראשון אם במקרה ישדרו את זה שוב ביס תודיעי לי מה היה פרק של 9 באב? לא ראיתי את סדרות אלו למרות שאני גם אוהבת דרמות נעורים בעברית אבל ראיתי רק את ראש גדול (2 עונות הראשונות) השחקנית הראשי של אדומות כזאת יפה וחמודה ראיתי אותה במסכים בקשר לסאב וצל חשבתי שצל עשה את כל בעיות וגם בקשר לעופרה לא הבנתי חח אני מה זה לא מעודכנת במשחקים בכלל לא ידעתי שיש להם משחק אני אוהבת את עודני ילד בגרסה של סקעת את לא רואה כוכב נולד?

riktal

New member
אין לי מושג מה יש לי נגד במבה, אבל

מאז שאני ילדה אני לא מסוגלת לסבול את זה
לא, את לאסי משחק - Timothy Omundson (טים אולמדסון). ג'יימס משחק את שון ספנסר (הדמות הראשית). מבטיחה שאם הם ישדרו שוב את הסדרה מההתחלה ואני אדע על כך מראש - אודיע
וכן, זאת סדרה שווה צפיה
על הפרק של בית משותף שהוקדש לתשעה באב: לצורך הבנה (למי שלא יודע - שזה כלל אותי דרך אגב
) מאמינים שבית המשפט הוחרב בגלל שנאת שווא. הפרק מספר על כיתה (אם אני לא טועה ו' או ז') שמקבלת משימה - לכתוב סיפור - כשהזוכה יזכה לנסוע ללונדון. אחת הילדות הולכת לישון אצל חברה שלה ושם, לאחר שהיא קוראת את ספר הילדים "ארץ יצורי הפרא" היא ממציאה סיפור שזוכה במקום הראשון. החברה, במקום לפרגן, מאשימה את הזוכה בגניבת הסיפור ויוצרת חרם כיתתי עליה כשהשיא היא כאשר הם גורמים לה לעשות מסיבת כיתה אליה אף אחד לא מגיע אבל בגלל הבושה (היא לא משתפת אף אחד במה שקורה לה), היא הופכת את הבית כדי שיחשבו שהחברים שלה באו
. הכל קורה בזמן שההורים של הילדה נמצאים בחופשה בטורקיה וכדי לאשר לה את היציאה ללונדון המורה צריכה כל הזמן להיות איתם בקשר ולקבל אישורים טלפונים. הילדה כל כך פגועה מהיחסים של החברים שלה ומכל מה שקורה סביבה שהיא אומרת למורה שלה שהיא לא רוצה לנסוע ללונדון. מה שאותי מעצבן בפרק הזה זאת התגובה של המורה - היא כועסת על הילדה ואומרת לה כמה היא עבדה קשה כדי לקבל את האישורים מההורים שלה, שכל הזמן משנים מלון ואי אפשר למצוא אותם, וכמה שעות היא השקיעה בטיול הזה ועוד כאלה הערות וטענות, אבל לאורך כל העצבים שלה היא לא עוצרת פעם אחת ושואלת את הילדה - מה קרה? למה את לא רוצה לנסוע? הרי ברור שקרה משהו שגרם לה לוותר על נסיעה שכזאת אבל המורה (כמו רוב המורים) לא חושבת לרגע לשאול איפה הבעיה. קצת קטנוני, אני יודעת, אבל זה מעצבן אותי כל פעם כשאני זוכרת לראות את הפרק. דרך אגב - מה שאני כן אוהבת בפרק זה את הסוף שלו - החברה רצה אחריה כשהיא יוצאת מבית הספר ומבקשת סליחה ומתחננת שהן יחזרו להיות חברות כמו בעבר (הן היו החברות הכי טובות) אבל היא אומרת לה - מאוחר מדי - והולכת משם. בקיצור - אחד הפרקים הכי טובים שלהם (לדעתי). אני לא ראיתי את ראש גדול ועם יד על הלב - אין לי מושג מה זה
סאב והצל - ממה שאני שמעתי סאבלימינל הוא זה שהחליט לחתוך. אני לא יודעת את הסיפור המלא מאחורי זה (זה לא סייק אז אני לא משקיעה אנרגיות כדי לברר פרטים
) אבל אני כן יודעת שסאבלימינל הפך למי שהוא בזכות הצל. עד שהוא התחבר איתו השירים שלו היו לא משהו (בלשון המעטה) וגם עכשיו בקושי שומעים אותו. עפרה חזה לא היתה צריכה למות
. אני לא רוצה להיכנס לויכוח הזה כדי שלא אגיד מילים שאתחרט עליהם אחר כך
, אבל אני כן אגיד שאני מאלה שמאמינים שמה שהרג אותה זאת הבושה ולא המחלה
. לדרדסים יש משחק באייפון שנקרא - חוות הדרדסים ולהגיד שזאת ההתמכרות שלי לא מתחיל להסביר מה זה המשחק הזה בשבילי (אני מתכננת את החיים שלי לפי מתי צריך לאסוף את היבול שלהם ומתי חוזרים הדרדרסים שאני שולחת ליער בחזרה לכפר
). העצוב הוא שכאשר אני אסע אני אצטרך לעצור אותו כי הוא דורש אינטרנט ושם לא תמיד יהיה לי אינטרנט
לא, אני לא רואה כוכב נולד (או אמריקן איידול אבל מחר אני אחפש את THE VOICE כי אדם למברט מופיע בפרק שישודר הלילה). אני כן מכירה את הגרסה של סקעת, אבל מעדיפה את הגרסה המקורית של הכל עובר חביבי.

X יו יו S

New member
תאמת בצדק

באיזה מקום כתוב שבמבה זה רעל חבל שחלקנו כבר מוכרים בקשר לבית משותף נראה לי ראיתי את זה פעם כי זה נשמע לי מוכר זה בסדר שאת לא מכירה את זה זה באמת תוכנית לא מוכרת פשוט פעם מישהו שהתכתבי איתו אמר לי שהוא ניצב באיזה פרק אז ראיתי פרק וזה חמוד אז המשכתי לראות (ואחרי זה ראיתי פרקים שהפסדתי) למה דווקא את הצל פחות שומעים עכשיו אבל לא משנה גם אני לא בקיאה בפרטים אני מאמינה שהיא לא ידעה עד שזה היה מאוחר מידי מה זה מזכיר לי טומגיצי או שזה לא נקרא חח אני לא אוהבת משחקים עם אחריות אז איך הכרת את אדם? אדם הזה כזה מעצבן בחר שירים שאני אוהבת אבל הוא עצמו הרגיז אותי אז לא ידעתי אם להיות בעדו או נגדו

riktal

New member
בימינו הכל רעל ../images/Emo4.gif

טומגיצי... כשהייתי בצבא קיבלנו אחד ואחי ואני טיפלנו בו. יום אחד הוא נתן לי אותו לצבא ובלילה השטות הזאת מתה. אח שלי לא הפסיק להאשים אותי עד שהתברר לנו שזה חיקוי של הדבר האמיתי ולא משנה מה היינו עושים איתו - הוא היה מת אחרי 9 ימים
אחותי היתה צופה באמריקן איידול ובאותה עונה היא היתה בעד מישהו בשם דני ולא הפסיקה לדבר עליו. יום אחד ראיתי במקרה פרק ובסיום שלו אמרתי לה (בלי לדעת ואו להבין מי זה מי) שכריס הולך לנצח. היא היתה בהלם כאשר צדקתי, אבל הסברתי לה שיש לי עין לדברים האלה (הייתי צריכה להיות ציידת כישרונות. אולי בגלגול הבא...
). בכל מקרה ראיתי את הגמר וגיליתי שצדקתי אבל גם גיליתי איזה זמר גדול הוא אדם והתחלתי לחפש שירים שלו. כאשר הוא הוציא אלבום הורדתי אותו והתאהבתי סופית. באופן כללי הוא מאוד מזכיר לי את ג'יימס אהובי בגלל שבדיוק כמוהו הוא מעריך ומודה על הכל ובעיקר על המעריצים ואני חושבת שזאת אחת הסיבות שאוהבים אותו כל כך. נכון שהוא עושה שטויות מדי פעם (כמו הנשיקה על הבמה בתוכנית הבוקר של NBC) אבל זה רק הופך אותו לאנושי
.

תפוזבל! מה שרציתי לכתוב-

שתכלס לפי "המחקרים" הכול רעיל וכו' ואסור לנו לאכול כלום. מה שכן זה טוב לדיאטה

X יו יו S

New member
גם אני אהבתי את דני

חבל אף אחד בפורום של תפוז לא אוהב אותו
חבל שאחותך לא פעילה בתפוז
לא אכפת לי משטיות של נשיקה וכל אלו (למרות שהוא כל כך מוכשר שכל הקטע הזה סתם מיותר) הוא סתם נראה לי מתלהב מעצמו ואני אוהבת אנשים יותר חסרי ביטחון נ.ב אני אשמח עם עין שלך לדברים כאלה תגיד לי מי יזכה בכוכב נולד

boopy 1

New member
שלום ../images/Emo13.gif

היי המנהלת שלנו
קודם כל מה נשמע? ותודה על הפורום שהכי כייף ליהיות פעילה בו
ועכשיו לשאלות: * מי דמות הרשע הכי טוב בכל הזמנים בעינייך? * אם היית יכולה להיות בתפקיד של אחת הדמויות בגלי ליום אחד את מי היית רוצה לשחק? * את מי מהזוגות את הכי אוהבת? * ארטיטני או סנטינטי? וכמה שאלות כייף נוספות אז מה את מעדיפה: * שוקולד לבן, חלב או מריר? * ים או בריכה? * מזגן או חלון פתוח? * טיול עם חברים או הופעה חייה? * חורף או קיץ? ושאלה אחרונה- כתבת שאהבת את השמיניה (תוכנית ענקית!!) אז את מי הכי אהבת?? ואיזה כישרון ממה שהוצג שם היית רוצה לעצמך?

למעלה