אז ככה:
איך התחלת לראות בניחוש חוקר? המליצו לך? או שפתאום ראית את ג'יימס? (אגב פעם חלמתי עליו ) - כבר שנים רבות שאני מעריצה של ג'נסן אקלס. כאשר שמעתי על על טבעי, בגלל שאני מאוד אוהבת אימה, החלטתי לראות את הסדרה. אז עוד לא היה לי יס, אז השגתי את הפרקים בעצמי
וצפיתי בעונה השניה. כאשר החלה העונה השניה כבר היה לי יס אז צפיתי בה בטלויזיה. כאשר היא הסתיימה סייק החליפו אותם. משבצת השידור התאימה לי מאוד אז החלטתי לתת לזה הזדמנות. הפרק הראשון שראיתי היה הפרק הראשון של העונה השניה. כאשר הוא הסתיים אמרתי לעצמי - הסדרה קלילה ומצחיקה, השחקן הראשי חמוד מאוד (אז עוד לא היה טירוף כמו היום
) - אז אני אצפה בה. כאשר הסתיימה העונה השניה ביס הורדתי את הראשונה וצפיתי בה, אבל גם היא לא גרמה לי לטירוף ממשי. רק לקראת סיום העונה השלישית התחלתי להרגיש עם כל פרק שאני משתגעת על הסדרה ועל ג'יימס. רק בסיום פרק 11 בעונה 3 - לאסי עשה מעשה רע מאוד (או בשמו המקורי: Lassie Did A Bad Bad Thing) - הבנתי שזהו - התמכרתי קשות ומשם זה רק הפך ליותר ויותר גרוע לצערי
. במקום שהאהבה שלי לסדרה תדעך, היא רק מתגברת עם כל פרק שאני רואה
. איזה תוכניות ישראליות את אוהבת - בלו נטלי היא סדרה שאני מאוד אוהבת, גם חסמבה דור 3 היתה מעולה. בעבר הייתי צופה בהמון סדרות של ערוץ הילדים: בשמיניה (סיום גאוני!), הילדים מגבעת נפוליאון (עונה ראשונה מעולה, עונה שניה טובה, עונה שלישית מיותרת), דאוס (עונה ראשונה מעולה, עונה שניה מיותרת), בית משותף בכל חג (הכי אהבתי את הפרק של יום הזיכרון שהוקדש לנפגעי פעולות איבה ואת הפרק של תשעה באב שגרם לי להרבה כעס כי הוא היה כל כך אמיתי
) ואדומות. ואיזה אומנים? אני מאוד אוהבת את סאבלימינל, אבל מאז כל הסיפור שלו עם הצל אני מאוד כועסת עליו
בעבר הערצתי את עפרה חזה אבל כל צורת המוות שלה גרמה לי להפסיק לאהוב אותה. תיסלם נחשבים בעיני עד היום כלהקה מספר אחת שהיתה פה אי פעם (ואני גאה להגיד שמכירה את כל השירים שלהם בעל פה
). בנוסף, אני אודה שבעברי אהבתי מאוד את אדם (אבל היום אני לא מבינה מדוע
) ושעד היום אני מאוד אוהבת את השירים של צעירי תל אביב ולא מעט מהם נמצאים על הנגן שלי
תוכנית ילדות אהובה? הכי? נילס הולגרסון. אהבתי גם את הדרדסים (הגרסה הישנה שהיתה כאשר אני הייתי ילדה) אבל לא פעם היה לי חשק למעוך אותם
. דרך אגב - גם היום אני משוגעת עליהם וכפר הדרדסים בפלאפון שלי מככב אפילו באמצע דיונים (השופטת שלי כבר התרגלה לכך שאני באמצע שתילה של ירק כדי שלא ישעמם להם
). לפני יומיים עשיתי עדכון לפלאפון והדבר שהכי הדאיג אותי זה שהמשחק לא יתאפס ואני אצטרך להתחיל את הכל מההתחלה
(אני בסוף רמה 21
) שיר ילדים אהוב? (כשאת היית ילדה ועכשיו) - כשהייתי ילדה וגם היום זה - עודני ילד (אבל בגרסה המקורית של הכל עובר חביבי). אני גם אוהבת את תנו לגדול בשקט של שלומי שבת, אבל אני לא בטוחה שזה שיר ילדים (למרות שעשו לו קליפ בערוץ הילדים בזמנו). בעבר אהבתי את בדרך אל הכפר של רבקה זוהר (אפילו הצבעתי לו למקום הראשון כאשר הוא התחרה לראשונה בפסטיגל
). ממתק אהוב? קינדר - כל הסוגים ממתק שנוא? במבה - לא יכולה לסבול את זה!