Gleek Of The Week

../images/Emo124.gifGleek Of The Week

עבר לו עוד שבוע , אנחנו נודה לשהם בת שמפנה את מקומה . היא בחרה את הקורבן הבא שלנו והיא לא אחרת מאשר |תופים| רויטל AKA ההיא בכחול ... AKA מנהלת הפורום הכה מאגניב שלנו אז שאלות בסיס ויוצאים לדרך .. מאיפה את? דמויות אהובות שירים אהובים יאללה תהנו

יאאאאאאא רויטל כפרעלייך!!

תתחילי לספר את כל סיפור החיים שלך מרגע שנולדת עד שהפכת למנהלת הפורום הכי שווה!

riktal

New member
שוהם - ברצינות? ../images/Emo269.gif כל סיפור חיי? ../images/Emo12.gif

בוא נתפשר על תמצית: בת 33 (אני יודעת, אני זקנה
) מקרית מוצקין. בעלת תואר ראשון בקרימינולוגיה. עובדת כקלדנית בבית הדין לעבודה. משוגעת על הסדרה PSYCH ועל השחקן הראשי ג'יימס רודה. מגדלת 4 חתולים פז-היה פעם פזית, אבל קוצר לפז כשתבררה זהותו
, סיגי-הדבר הכי יקר לי עלי אדמות. חתולה לבנה מהממת שסובלת מחירשות, מה שהופך אותה לקצת (הרבה) משוגעת, אבל עדיין לדבר הכי מתוק בעולם שבשבילו אני אוריד כוכב מהשמיים...נסחף - נכון?
, שאלתי-שנקרא על שם שאלתיאל קוואק בגלל שמצאנו אותו עם שני רגליים וזנב שבורים ולמרות שהוא החלים לגמרי הוא עדיין הולך כמו ברבז, וצ'ארלי-נקרא על שם ריי צ'רלס מכיוון שהוא עיוור. בנוסף יש לי כלבה העונה לשם נולי (על שם האפרוח המתוק מפרפר נחמד. המצחיק הוא שהגעתי לשם אחרי שבהיתי זמן מסוים בפאזל של 2,000 חלקים של ניו יורק שתלוי לי על הקיר (עשיתי אותו בזמן שיא של שבועיים שבהם הייתי בבית עם מרפק מרוסק לאחר תאונה ולא יכולתי לעשות כמעט כלום) וחיפשתי שם שקשור לניו יורק ואיך שהוא (אלוהים יעזור לי אם יש לי מושג איך) נזכרתי פתאום בנולי והחלטתי שזה שם מתאים כי היא פינצ'רים מתוקה מאוד. את זמני הפנוי אני מבלה בעיקר מול המחשב (בהתכתבויות עם אנשים מרחבי העולם), אבל גם בקרית ספרים, צפיה בסדרות טלויזיה (לא רק PSYCH) וניג'וס לבעלי החיים שלי (שבפורום של על טבעי אמרו לי שזה תחביב לכל דבר
). מלבד PSYCH אני אוהבת גם את מרפאה פרטית, סמולוויל, המקלט (או בשמו העברי - מקלט באפלה), הגליידס (הפכה לאחת הסדרות הכי אהובות עלי היום), חוק וסדר למיניהם (אבל הכי (כמובן) זה מדור מיוחד), משפחת סימפסון וחברים (שתי הסדרות היחידות שאני יכולה לראות כל פרק שלהם מספר רב של פעמים ולהינות ממנו כאילו ראיתי אותו בפעם הראשונה) פרינג', 90210, יומני הערפד, מגרש ביתי ואיש משפחה. סדרות העבר שעדיין עושות לי את זה: מקגיוור (ההיסטריה הראשונה שלי
והסיבה שלמדתי לדבר אנגלית), תיקים באפלה (מדי פעם אני נופלת בוידאו על פרק ישן ומגלה שזאת עדיין אחת הסדרות הכי אהובות עלי), וסטארגייט (בעיקר אטלנטיס שנרצחה בלי סיבה על ידי הרשת ששידרה אותה בשביל שידור של סטארגייט חדש שנכשל לשמחתי (מה לעשות נקמה זה הצד החזק שלי
). איך הגעתי לנהל את הפורום? מישהו שניהל פורום אחר המליץ עלי ואז התקשרו אלי מתפוז ושאלו אם אני אסכים. לא ראיתי סיבה למה לא אז אמרתי כן וכך הכל התחיל. שאלות נוספות - אני (עדיין) כאן

sondheims Dot

New member
איך שאת מדברת על בעלי החיים שלך ../images/Emo9.gif

מחמם לי את הלב
ואני כל כך כל כך מזדהה

shoham95

New member
רויטל ../images/Emo9.gif

מה קורה? מהו הדבר המטורף ביותר שעשית בחייך? מהי המילה האהובה עליך, ולמה? מהי המילה השנואה עליך, ולמה? מהו משחק הילדים האהוב עליך? אם היית חיה- איזו חיה היית, ולמה? מהו השיר הכי אהוב עליך בעולם? והשיר הישראלי הכי אהוב עליך? זמר? זמרת? להקה? ציטוט שמתאר את החיים שלך- שבוע טוב

riktal

New member
תשובות

מה קורה? כרגע כלום
מהו הדבר המטורף ביותר שעשית בחייך? - יש שיגידו לך שזאת הנסיעה לארצות הברית לגמרי לבד, אבל אני לא רואה בזה דבר מטורף
. הדבר הכי מטורף שעשיתי לדעתי היה שנסעתי באופן ספונטני לגמרי לקזינו ביריחו. חברה שלי התקשרה אלי ואמרה לי להיות מוכנה בעוד חצי שעה כי באים לאסוף אותי. אני לא אדם ספונטני ועל כל דבר אני צריכה הסברים, אבל משום מה לא שאלתי שאלות והייתי מוכנה לנסיעה בזמן. בדרך שאלתי, כדרך אגב, לאן נוסעים וכאשר אמרו לי התשובה שלי היתה אמורה להיות "אני יורדת פה!", אבל לא עשיתי את זה והמשכתי איתם וזה הפך לאחת החוויות הכי כיפיות שעברתי בחיים שלי. מהי המילה האהובה עליך, ולמה? לא! אבל אין לי תשובה למה...אולי בגלל שאני מזל שור?
מהי המילה השנואה עליך, ולמה? - זורמים. ידיד שלי אומר אותה כל הזמן וזה ממש מעצבן אותי
מהו משחק הילדים האהוב עליך? אני מניחה שהכוונה למשחק אמיתי ולא משחק מחשב. אני אהבתי משחק שנקרא 7 אבנים כי כל ילדי הבלוק שלנו היו משתתפים בו וזאת היתה ממש חוויה. במשחקי לוח הכי אהבתי סולמות וחבלים (אני יודעת - מאוד מקורי
) ומשחק המחשב הכי אהוב עלי עד היום זה הנסיך הפרסי (המקורי). יש לי אותו על הפלאפון ויום אחד החלטתי שאני משחקת אותו מההתחלה עד הסוף בלי הפסקות. לא עניתי לטלפונים במשך שעתיים וחצי ורק שיחקתי בו עד ששחררתי את הנסיכה והייתי מאוד גאה בעצמי
. דרך אגב - זה מצחיק אבל זכרתי כל צעד במשחק למרות שלא שיחקתי אותו כבר שנים ואני חייבת להודות (ויבינו את זה רק מי ששיחקו במשחק הזה אי פעם) שגם היום הסכינים עושים לי התקף לב...
אם היית חיה- איזו חיה היית, ולמה? חתול כי אני אוהבת לישון ולהתבטל
מהו השיר הכי אהוב עליך בעולם? Adam Lambert - No Borderline (שוב - בגלל המסר שלו) והשיר הישראלי הכי אהוב עליך? זאת השאלה הכי קשה ששאלו אותי
. אבל אם צריך לבחור אז זה השיר: ירדנה ארזי - עגילי דמאר זמר? אדם למברט ואמינם. זמרת? אני לא חושבת שיש זמרת שאני אוהבת במיוחד. להקה? הבאקסטריט בויז, בון ג'ובי ו-Nickleback הם העיקריים. ציטוט שמתאר את החיים שלך-אל תגידו לי שהשמיים הם הגבול כאשר יש סימני צעדים על הירח! ציטוטים אחרים שאני מאוד אוהבת (ומככבים כחתימה בכל מייל שלי) הם אלה: Never think that somebody owes you anything. The only person that owes you, is you-James Roday I JUST HOPE I WILL LIVE LONG ENOUGH TO DO SOMETHING AWESOME! The best things, the richest things, aren't supposed to come easily. "אל תאמר שהעולם חייב לך משהו. העולם לא חייב לך כלום. הוא היה כאן קודם."-מארק טווין Always be tolerant of those who disagree with you. After all, they have the perfect right to their ridiculous opinions. מה שחשוב באמת זה מה שאתה לומד אחרי שאתה כבר יודע הכל – ג'ון וודן The best way to get people behind you is to get yourself in front of them

riktal

New member
אוקי בואו נתחיל ../images/Emo13.gif

מאיפה את - מקרית מוצקין. דמויות אהובות - בריטני (אין מספיק מילים להסביר כמה הדמות שלה גאונית!) וקורט הם העיקריות, אבל אני גם אוהבת את רייצ'ל (ולא פעם גם מאוד מרחמת עליה
), פין (למרות שלא פעם בא לי לתת לו אגרוף
), סם (שבזמן האחרון הפך להרבה יותר חמוד (היתה תקופה שהוא עלה לי על העצבים
) ומרסדס (כי היא גדולה מהחיים). שירים אהובים - רגע - אני עובדת לראות את רשימת השירים שעל המחשב שלי
: מספר אחד אצלי הוא עדיין - Get It Right - פשוט כי מילות השירים מאוד מדברות אלי אבל אני גם מאוד אוהבת את: I Look To You Don't You Want Me (גרסה מהממת לשיר הזה!) Open Your Hear (שנתקע לי בראש כל פעם שאני שומעת אותו
) Somewhere Over The Rainbow Alone Defying Gravity (מצחיק אותי שכל פעם שאני נותנת למישהו לשמוע את השיר הזה אני צריכה לשכנע אותם שקורט זה בחור ולא בחורה
) Don't Stop Believin (בגלל המסר
) Like A Prayer (אני מאוד אוהבת את הגרסה שלהם) Imagine (עשיתי פעם קליפ של PSYCH עם השיר הזה) It's My Life - Confessions (שילוב מהמם של שני השירים) Keep Holding On Sing (מ-ד-ה-י-ם!!!) Listen (למרות שזה לא ממש של הקאסט של GLEE) Loser Like Me (שיר מקורי נפלא שלהם) Smile (למרות שקשה לי להסכים עם מילות השיר) To Sir, With Love (עדיין לפעמים גורם לדמעות בעיניים שלי) True Colors זהו זה - אלה השירים שמככבים על הנגן שלי

אז רויטל ...

מה הגילטי פלז'ר שלך במוזיקה ובטלביזיה ? את טיפוס של בית או של בחוץ? איזה כישרון אין לך אבל היית מאוד רוצה שיהיה לך ? כמה חברים יש לך בפייסבוק? כמה מהם את מכירה באמת? אם היית יכולה להיות גיבורת על,מה היה השם שלך? ומה היו הכוחות שלך? ומה הייתה התלבושת שלך? ולשאלה הקבועה- יום אחד תקציב לא מוגבל עם מי את מבלה ומה אתם עושים?

riktal

New member
שאלות קשות מורי ../images/Emo3.gif

מה הגילטי פלז'ר שלך במוזיקה ובטלביזיה ? יש לי 4 שירים של ג'סטין ביבר על הנגן ואני מאוד אוהבת ושומעת לעיתים קרובות כל אחד מהם - זה נחשב לגילטי פלז'ר?
. בטלויזיה אני מאוד אוהבת אימה - כמה שיותר מגעיל ומפחיד יותר עושה לי את זה. אני גם אוהבת מאוד מצוירים למיניהם וכאשר משדרים את הלב או נילס אני רואה אותם בהנאה רבה (את הפרק האחרון של נילס אני יודעת כבר בעל פה
) את טיפוס של בית או של בחוץ? של בטוח בית. אין דבר שאני יותר אוהבת מלהיות בחדר שלי, לראות את הסדרות שלי או להיות במחשב שלי, כשהחתול שלי, צ'ארלי יושב על הברכיים שלי ונושך אותי כל פעם שאני מפסיקה ללטף אותו
. איזה כישרון אין לך אבל היית מאוד רוצה שיהיה לך ? אני לא יודעת לצייר
וזה הכישרון היחיד שתמיד רציתי שיהיה לי. כמה חברים יש לך בפייסבוק? אם אני לא טועה 149 כמה מהם את מכירה באמת? כ-50 בערך. השאר הם חבר'ה שהכרתי דרך הפורום של PSYCH ודרך יוטיוב. אם היית יכולה להיות גיבורת על,מה היה השם שלך? ומה היו הכוחות שלך? ומה הייתה התלבושת שלך? אני מניחה שהייתי וונדרוומן או משהו כזה כי אני מאוד אוהבת לעזור לאנשים וזה מה שהייתי עושה אם היו לי כוחות. כל מי שהיה פוגע בילד או בבעל חיים היה משלם על כך ביוקר
. ולשאלה הקבועה - יום אחד תקציב לא מוגבל עם מי את מבלה ומה אתם עושים? תקציב לא מוגבל - אם נלך על פנטזיה שלמה אז אני טסה לונקובר, חוטפת את ג'יימס ומבלה את היום איתו (מגי תסלח לי על זה
). אם להישאר מציאותיים (עד כמה שאפשר), אז הייתי יוצאת למסע בזבוזים - קונה המון מכשירי חשמל שונים (מחשב הכי חזק שקיים בשוק, כולל אחד נייד, מערכת קולנוע ביתית לכל המשפחה), קונה את האוכל הכי שווה לבעלי החיים שלי (בכמויות שיספיקו לשארית חייהם), צעצועים שווים בשבילם, מכונית הכי מוציאת עיניים שקיימת בשוק - בקיצור - מבזבזת לתקופת חיים שלמה. אישית אני מעדיפה את הפטזיה של חטיפת ג'יימס ובילוי היום איתו

o0Invisible0o

New member
אממ..

אוקיי..מה הסדרה או פרק בסדרה שהכי השפיע עליך? כאילו ממש גרם לך להסתכל על דברים אחרת או לחשוב על דברים אחרת? [אם הייתה כזאת. בטוח הייתה, לא?] כנ"ל סרט וכנ"ל ספר. ובלי קשר מהם חמשת הסרטים שהכי אהבת והאם הם כאלה שאת חוזרת לצפות בהם שוב ושוב? [נניח, אני ממש אהבתי את אשתקד במריאנבד אבל אין סיכוי שאני צופה בו שוב.
הוא גם לא יכנס לחמישיה שלי, אבל נו..] קטע בסדרה שהכי זיעזע אותך? וסרט שעשה זאת? ומכיוון שאני בעמוד 30 של התסריט שלך..התיאורים שם, למרות שאני כבר יודעת שההתפתחות שונה לחלוטין, הזכירו לי את הסרט elephant האם ראית אותו? http://www.imdb.com/title/tt0363589/? אם לא, אז מומלץ בחום! [לא לכולם אבל, תיאורים גרפיים שלא כולם אוהבים לראות וגם מבוסס על סיפור אמיתי.] הפעם הולכת להיות הפעם השנייה שלך בקומיקון? לכמה זמן טסת פעם קודמת ולכמה זמן הפעם? למדת קרימינולוגיה? במה רצית לעסוק? והאם את מרוצה מהעבודה שלך? מתי החלטת על תסריטאות? וזהו, סיימתי עם השאלות החופרות.

riktal

New member
תשובות - איילת ובקשה

תפסיקי להתנצל על חפירות
כי את לא חופרת
,אוקיי..מה הסדרה או פרק בסדרה שהכי השפיע עליך? כנ"ל סרט וכנ"ל ספר. כאילו ממש גרם לך להסתכל על דברים אחרת או לחשוב על דברים אחרת? [אם הייתה כזאת. בטוח הייתה, לא?] - בזכות מקגיוור למדתי לדבר אנגלית, אבל כפי שכולם יודעים PSYCH זאת הסדרה שאני הכי הרבה משוגעת עליה ויש לכך מספר סיבות (שלא קשורות בהכרח לג'יימס). כאשר התחלתי להתעניין בסדרה מעבר לפרקים עצמם, יותר על המאחורי הקלעים שלה, גילית שהיוצר, מר סטיב פרנק (שכתב בין היתר את הסרט ביג דדי בכיכובו של אדם סנדלר) הוא אדם רגיל מהשורה שהיה לו רעיון טוב ולקח לו הרבה זמן עד שהוא מצא מישהו שהאמין בו וברעיון ונתן לו אור ירוק ליצור את סייק. זה לימד אותי שאסור אף פעם להפסיק לחלום כי חלומות מתגשמים בסוף אם אתה מתעקש לשמור עליהם. הארי פוטר נכנס פה כספר שהשפיע עלי מאוד מאותה סיבה - גם הסופרת שלו, ג'.ק.רולנס חלמה שנים על יצירתו ובסוף זה התגשם. אז המסר של כולם הוא - אף פעם אל תוותרו על החלומות שלכם!
בקשר לסרט - כמו שכתבתי - הסרט הכי אהוב עלי בעולם הוא היום השלישי, אבל הוא לא השפיע עלי באיזשהי צורה. אני לא חושבת שיש סרט שממש השפיע עלי ושינה את חיי. יש סרטים שאני יכולה לראות שוב ושוב אבל אין סרט שזכור לי כמשנה חיים. ובלי קשר מהם חמשת הסרטים שהכי אהבת והאם הם כאלה שאת חוזרת לצפות בהם שוב ושוב? [נניח, אני ממש אהבתי את אשתקד במריאנבד אבל אין סיכוי שאני צופה בו שוב. הוא גם לא יכנס לחמישיה שלי, אבל נו..] -היום השלישי, משפחת סימפסון - הסרט, הארי פוטר 4 (גביע האש), Repli-Kate (סרט עם ג'יימס שאין לי מושג מה השם העברי שלו), מבית כברות לחיות המקורי (למען הפרוטוקול - זאת לא שגיאת כתיב - ככה צריך לכתוב את זה כי זה נכתב על ידי ילדים וזה מה שמפריד את בית הקברות המיוחד הזה מבית הקברות הרגיל של בני האדם) קטע בסדרה שהכי זיעזע אותך? - שני קטעים בפיילוט של מתים המהלכים - אחד זה בהתחלת הפרק, כאשר רואים ילדה קטנה מרימה בובה ואז מתברר שהיא זומבית מה שגרם לי להתחיל לחשוב שאולי למרות הכל יש בה עדיין את האינסטינקים של הילדה שהיא היתה וזה ממש זעזע אותי. והזכיר לי את הבובה הנגררת באבודים שממש הבהילה אותי בזמנו. הקטע השני הוא קטע קצת אנושי (בצורה מעוותת). בהתחלה יש קטע של זומבי בלי רגליים שזוחל ועדיין מנסה לשרוד ולאכול אבל לא מצליח בגלל מצבו. השריף שמתעורר ולא מבין איפה הוא כמעט נאכל על ידי הזומבי הזה אבל מצליח להימלט. לאחר שהוא מבין איפה הוא נמצא ומה קרה סביבו ולאחר שהוא משיג נשק, הוא חוזר לפארק שבו הוא ראה את הזומבי הזה בפעם הראשונה והורג אותו. זה נשמע זוועתי, אבל זה רגע שמראה כמה השריף הזה אנושי כי הוא בעצם גואל את המסכן הזה מייסוריו. וסרט שעשה זאת? סרט האימה הכי אהוב עלי בעולם זה בית כברות לחיות. בסרט יש קטע שבו הילד הקטן נדרס והקטע הזה עושה לי טראומה גם היום כאשר אני רואה אותו
. ומכיוון שאני בעמוד 30 של התסריט שלך..התיאורים שם, למרות שאני כבר יודעת שההתפתחות שונה לחלוטין, הזכירו לי את הסרט elephant האם ראית אותו? http://www.imdb.com/title/tt0363589/? לא מכירה את הסרט הזה בכלל ומעולם לא ראיתי אותו. אני אבדוק אותו בהזדמנות אם לא, אז מומלץ בחום! [לא לכולם אבל, תיאורים גרפיים שלא כולם אוהבים לראות וגם מבוסס על סיפור אמיתי.] הפעם הולכת להיות הפעם השנייה שלך בקומיקון? לכמה זמן טסת פעם קודמת ולכמה זמן הפעם? כן, זאת הולכת להיות הפעם השניה שלי בקומיקון ואני לא יכולה לחכות כי שנה שעברה היתה חוויה אמיתית. שנים שמעתי על קומיקון אבל לא חשבתי לנסוע אבל מה לעשות שבשביל PSYCH אני עושה דברים משוגעים
. פעם קודמת טסתי לשלושה שבועות בערך והפעם זה חודש בדיוק (מה-18 ביולי ועד ה-18 באוגוסט). ולא שאני סופרת או משהו כזה, אבל נשארו עוד 27 ימים עד הטיסה
למדת קרימינולוגיה? במה רצית לעסוק? והאם את מרוצה מהעבודה שלך? למדתי קרימינולגיה כי זה עניין אותי. מהיום שלמדתי מה זה רציתי ללמוד קרימינולוגיה. הכוונה היתה להשתלב במשטרה. מאז שהייתי ילדה קטנה רציתי להיות חוקרת משטרתית. אני אוהבת את העבודה שלי - השופטת שלי היא אחד האנשים שאני הכי אוהבת ומעריצה בעולם ואני גאה ומאושרת שנפל בחלקי העונג לעבוד איתה ומודה כל יום לקלדנית הקודמת שלה שויתרה עליה מרצונה החופשי והיום מצטערת על כך ושואלת אותי שוב ושוב אם אני רוצה להתחלף איתה כדי שהיא תחזור לעבוד עם השופטת שלי ואני אעבוד עם השופטת שלה (וכל יום התשובה שלי היא - NO WAY!!! מול כל זה אני מרגישה בזבוז כי אני יודעת שאני יכולה לעשות יותר בחיים מלהיות קלדנית (לא שאני מזלזלת בזה כי קלדנית זה מקצוע ממש קשה-צריך לדעת עברית, להיות מרוכז ולא לזרוק על אנשים עטים כאשר הם מעצבנים אותך
) מתי החלטת על תסריטאות? אני כותבת מאז כיתה ז' (עד אז הייתי מציירת בשיעורים. בכיתה ז' התחלתי לכתוב בשיעורים). לפני מספר שנים ניסיתי להוציא ספר ילדים ושלחתי עותק לכל מיני הוצאות בארץ. יום אחד קיבלתי טלפון ממנכ"ל הוצאת מודן שאמר לי שהוא מאוד אהב את הסיפור שלי ושיש לי כישרון, אבל לדעתו אני צריכה לכתוב תסריטים ולא סיפורים בגלל צורת התיאור שלי. לקחתי לתשומת ליבי את מה שהוא אמר אבל לא עשיתי עם זה כלום. לפני כחצי שנה החלטתי לנסות ולהפוך את הסיפור שאת קוראת עכשיו (שהופיע לי בחלום כאשר הייתי ילדה קטנה) לתסריט. הגרסה הסופית שונה לגמרי מהמקורית, אבל אני גאה בה מאוד
. באופן כללי אני אדם שיכול לכתוב על כל נושא. הכתיבה היא בדם שלי, אבל אני כמעט וכבר לא כותבת בתקופה האחרונה

5ifi

New member
שאלות, רבותיי, שאלות.

ברוח שבוע הספר: את אוהבת לקרוא? (כי אם לא, השאלות הבאות יהיו די מיותרות... אז בואי נגיע להסכמה במקרה ולא שתעני עליהן לפי סדרות הלטוויזיה שאת אוהבת. טוב? טוב.
) איזה ספר את הכי אוהבת בעולם? איזה ספר קראת ואמרת לעמצך "לעזאזל, הלכו שעתיים מהחיים שלי לחינם!" מי הדמות הספרותית החביבה עלייך ולמה? ולהפך- מי הדמות שאת הכי שונאת? מה הספר האחרון שקראת? איזה ספר היית מתה להפוך לסרט? ... אמממ... נגמרו לי השאלות, אז את יכולה לשפוך סתם קטע מגניב/מפחיד/מעניין בצורה זו או אחרת שקשור איכשהו לספר שקראת! אני פשוט נדיבה.

riktal

New member
תשובות יקירתי, תשובות ../images/Emo3.gif

את אוהבת לקרוא? (כי אם לא, השאלות הבאות יהיו די מיותרות... אז בואי נגיע להסכמה במקרה ולא שתעני עליהן לפי סדרות הלטוויזיה שאת אוהבת. טוב? טוב. ) כמות הספרים בארון שלי יעידו שהתשובה היא כן רועם. השנה אסרתי על עצמי ללכת לשבוע הספר בגלל כמות הספרים שבארון שלי
איזה ספר את הכי אוהבת בעולם? סדרת הארי פוטר, בעיקר 4 - גביע האש. איזה ספר קראת ואמרת לעמצך "לעזאזל, הלכו שעתיים מהחיים שלי לחינם!" - אני לא זוכרת את השם שלו, אבל קניתי פעם ספר על מישהי שברחה מאיזשהו משטר וחשבתי שזה סיפור עלילתי אבל זה ממש לא היה זה והספר באופן כללי היה מ-ש-ע-מ-ם!
מי הדמות הספרותית החביבה עלייך ולמה? לא חושבת שיש דמות כזאת. אם נלך לפי סדרות טלויזיה - אז תמיד הערצתי במיוחד את קלואי מסמולוויל. ולהפך- מי הדמות שאת הכי שונאת? לא חושבת שיש דמות כזאת
. אם מתעקשים אז אני יכולה להרביץ לליסה סימפסון לפעמים
מה הספר האחרון שקראת? - דם חם של הרלן קובן (אחד הסופרים הכי אהובים עלי וכמעט היחיד שיש לי את כל הספרים שלו בבית). איזה ספר היית מתה להפוך לסרט? כל ספר של קובן יכול לדעתי להפוך לסרט טוב אם ההפקה תהיה אמריקאית (ולא צרפתית כמו ב-אל תגלה) ... אמממ... נגמרו לי השאלות, אז את יכולה לשפוך סתם קטע מגניב/מפחיד/מעניין בצורה זו או אחרת שקשור איכשהו לספר שקראת! אני פשוט נדיבה. קראתי בזמנו את בית כברות לחיות וכאשר הגעתי לסוף - שפשוט מפסיק באמצע המשפט כי לסטפן קינג נגמר הרעיון (למרות שהוא מכחיש את זה וטוען שהוא היה מזועזע מעצמו והחליט להפסיק לכתוב) - זה השאיר אצלי טעם של עוד וגרם לי לחשוב איך אני הייתי מסיימת את הכל (בצורה הרבה יותר שפויה - הילדה מתעוררת ומגלה שהכל היה חלום
). סיפור נוסף קשור בהארי פוטר - אני הכרתי את ההסטריה סביב הפוטר אבל לא ממש הבנתי אותה. יום אחד שודר בערוץ 1 הסרט הראשון ואני התכוונתי לשבת לראות אותו למרות שבן דוד שלי התחנן שלא אעשה את זה וקודם אקרא את הספר, אבל הסברתי לו שהסרט כבר משודר. בקיצור ראיתי את הסרט ולא הבנתי על מה המהומה. יום אחד החזרתי ספר לספריה ובדיוק מישהו החזיר את הפוטר הראשון אז לקחתי אותו. בסיום הספר הכל התבהר לי

ישששששש! עוד מישהי שחושבת שהספר ה-4

הכי טוב
ואגב, למרות שיש לי ערמות של ספרים שמחכות לי אני תמיד אקנה כשיש מבצעים
ובדיוק כמוך יש לי כמעט מדף שלם עם הספרים של הרלן קובן (צבעוני משהו חחח) ומסכים לגמרי שחייבים לעשות סרטים לפי הספרים שלו באנגלית!!!! לא מבין איך אף אחד עוד לא הרים את הכפפה

neurotica

New member
הרביעי? באמת?

תמיד קצת סלדתי ממנו, ולאחרונה חשבתי שזה סתם כי האסוציאציה שלי לסדריק היא רוברט פטיסון. אבל גם כשקראתי אותם שוב בקיץ - הרביעי פשוט שיעמם אותי. כאילו, ממש חיכיתי שהוא יגמר. השלישי לעומת זאת. |מלך| ו-הרלן קובן. |מלך| זה מדהים איך הוא יכול לכתוב כל פעם מחדש, ת'כלס את אותו הספר בדיוק בשינוי שמות ומקומות ועדיין להחזיק אותנו במתח עד השנייה האחרונה. הוא היחיד שנשארתי ערה עד 6 בבוקר כדי לסיים ספר שלו.

riktal

New member
אצלי זה הפוך

אני התאהבתי ברוברט פטיסון כאשר ראיתי אותו לראשונה, אבל גם את הספר אהבתי מאוד. הוא שונה מהאחרים אבל מאוד מיוחד בעיני. דרך אגב - עד גביע האש הספר הכי אהוב עלי היה השלישי, אבל אני שונאת
את הגרסה של הסרט שלו. לדעתי מי שכתב את הסרט והבמאי לא הבינו בכלל את הספר. כן, קובן הוא סופר ענק. עוד לא מצאתי ספר שלו שלא אהבתי ו/או נהניתי לקרוא.

neurotica

New member
דווקא אני מתה על הסרט השלישי.

אנחנו לגמרי הפכים. התפיסה שלי לגבי הסרטים היא שהם במילא לא יהיו טובים כמו הספר, או מדויקים כמו הספר וכו' - אז השלישי לפחות ממש מצחיק אותי. כאילו, ביים אותו מישהו שביים בעבר סרטים די גסים, על גבול הפורנו, ובאמת שרואים את זה. אני חושבת שחוויית הצפייה בסרט השלישי היתה אחד הדברים היותר מצחיקים שהיו לי בחיים. אם את אוהבת את רוברט פטיסון, וגם אם לא, אני מאד ממליצה לראות את "מים לפילים". האמת שאני יותר ממליצה לקרוא את הספר, אבל גם הסרט יצא ממש לא רע. וזו פעם ראשונה שראיתי סרט איתו שלא גרם לי לרצות לזרוק נעל על המסך.

riktal

New member
אותי זה עצבן

בשאר הסרטים הם הלכו כמעט אחד לאחד עם הספר, אבל בשלישי היה נדמה שהם החליטו לכתוב את הסיפור בעצמם וזה ממש הרגיז אותי. כספר הוא מספר שתיים הכי אהוב עלי, כסרט הוא אחרון ברשימה (למרות שעוד לא ראיתי את האחרון). אני אוהבת את רוברט פטיסון אבל אין לי כוונה לראות את מים לפילים בגלל שאני נגד התעללות בבעלי חיים וקרקס זה אחד המקומות הכי מתעללים וחוץ מזה כל הבלגן שהיה עם הטענות שהם התעללו בפילה פסל אצלי לגמרי את הסיכוי שאראה את הסרט הזה אי פעם
.

neurotica

New member
אז לפחות תקראי את הספר?

למרות ש, טוב, גם שם מתעללים בבעלי חיים.
אני לא חושבת שמי שכתב את הספר או קרא אותו ונהנה ממנו הוא בעד התעללות בבעלי חיים, אבל אני מניחה שאני אבין אותך אם תבחרי לא לקרוא אותו מהסיבה הזו. למרות שזה יהיה פיספוס.

למעלה