Gleek Of The Week

riktal

New member
תודה לך ../images/Emo24.gif

מי דמות הרשע הכי טוב בכל הזמנים בעינייך? שאלה קשה
פעם הייתי אומרת לקס לותר, אבל מאז סמולוויל זה השתנה (בעיקר בגלל שלאורך כל הדרך הסכמתי איתו שקלארק הוא זה שלא בסדר). אולי בעצם זה מה שהופך אותו לרע הכי טוב?
* אם היית יכולה להיות בתפקיד של אחת הדמויות בגלי ליום אחד את מי היית רוצה לשחק? קווין, כי היא מהממת. * את מי מהזוגות את הכי אוהבת? פין ורייצ'ל היו הכי מתוקים ביחד (בעיקר בזכות רייצ'ל) * ארטיטני או סנטינטי? ארטיטני וכמה שאלות כייף נוספות אז מה את מעדיפה: * שוקולד לבן, חלב או מריר? מריר. * ים או בריכה? בריכה כדי לשחות, וים כדי להסתכל (חוף הים זה המקום הכי קסום בעיני
). * מזגן או חלון פתוח? חלון פתוח (אני נוהגת לריב עם אנשים כאשר אני נוסעת ברכב/אוטובוס/מונית כי אני תמיד פותחת חלון. * טיול עם חברים או הופעה חיה? זאת שאלה קשה כי זה תלוי של מי ההופעה ולאן מטיילים - בשביל בון ג'ובי הייתי מעדיפה את ההופעה. בשביל ארצות הברית הייתי מעדיפה את הטיול עם החברים. * חורף או קיץ? חורף - אני שונאת את הקיץ הישראלי
ושאלה אחרונה- כתבת שאהבת את השמיניה (תוכנית ענקית!!) אז את מי הכי אהבת?? ואיזה כישרון ממה שהוצג שם היית רוצה לעצמך? את אבי - גם אהבתי את השחקן ששיחק אותו וגם הכישרון שלו כפורץ מחשבים דיבר אלי

boopy 1

New member
אני מכירה את אבי

בן אדם מקסים מקסים מקסים אבל פריצת מחשבים זה לא בדיוק הקטע שלי
אני יותר איה ...
ספרים וזכרון, זכרון וספרים...

sondheims Dot

New member
ארטיטני! ../images/Emo45.gif

אני לא מבינה למה כולם כל כך מתלהבים מבריטאנה :-\

למעלה