Gleek Of The Week

../images/Emo124.gifGleek Of The Week

ןשוב אנחנו כאן עפ הפינה החביבה עליינו כה .. והפעם הקורבן נבחר ע"י הודיה שהייתה הגליקית של לפני שבועיים. בכל אופן , הפעם יש לנו פה ממתק אמיתי
הודיה בחרה ב שוהם הידוע בכינויו בלונדי211 הידוע כ-ההוא באדום... בקיצור שוהם שב בנחת ותענה לנו על כמה שאלות בסיס מאיפה אתה? מי הדמות/דמויות שאתה הכי אוהב (כן כאילו אנחנו לא יודעים
) השירים הנחרשים מהסדרה - יאללה מתחילים

הי! זה אני../images/Emo9.gif

לא יפה מוריה שאנחנו חברים כ"כ הרבה זמן ואת לא יודעת את התשובות לכל השאלות האלה צקצקצק! אז אני מבנימינה (אחרי שהרבה שנים גרתי בזכרון יעקב המהממת
) הדמות שאני הכי אוהב: מהבנים: פאק מהבנות: עד לא מזמן זה היו סו ובריטני, אבל לאחרונה סנטנה מאיימת על מקומן
לגבי שירים אני לא יודע מה הכי חרוש אז אני אציין את הכי אהובים עליי: defying gravity faithfully the only exception one of us וכל הביצועים של פאק ויש עוד מלא זה ממש על קצה המזלג חחחח

shoham95

New member
אמג אתה מבנימינה../images/Emo99.gif

גם זכרון וגם בנימינה מהממות
ולשאלות: 1. מה הדבר הכי מטורף שעשית? 2. מה הז'אנר האהוב עליך? 3. 3 תחביבים גדולים שלך- (ולא מחשב וטלוויזיה, תהיה מקורי
) 4. באילו תכניות אתה צופה חוץ מגלי? 5. מהו האלבום האהוב עליך? 6. מהו השיר האהוב עליך? 7. והשנוא? 8. לאיזה רגע בחייך היית רוצה לחזור?

בהחלט מהממות!

ננסה לענות... 1. מה הדבר הכי מטורף שעשית? ליטפתי תנין ונמר 2. מה הז'אנר האהוב עליך? ז'אנר אהוב עליי במה? בספרים? מוזיקה? סדרות? 3. 3 תחביבים גדולים שלך- (ולא מחשב וטלוויזיה, תהיה מקורי) לכתוב סיפורים (ולקרוא), לצייר, מוזיקה 4. באילו תכניות אתה צופה חוץ מגלי? אני בעיקר אוהב ריאליטי-אמריקן איידול, הישרדות, הטופ מודל הבאה, ביג בראדר וכו' חוץ מזה אני מאוד אוהב לראות עקרות בית נואשות, יומני הערפד, דם אמיתי, אחים ואחיות, האנטומיה של גריי וכו' 5. מהו האלבום האהוב עליך? רק אחד? בטח אחד האלבומים של הBSB 6. מהו השיר האהוב עליך? במוזיקה ממש קשה לי לבחור זמר/ת/להקה/שיר הכי אהוב כי יש כמה, אבל אני כן אציין שני שירים שאני מאוד אוהב- LISTEN TO YOUR HEART של רוקסט, ו-SHAPE OF MY HEART של הבקסטריט. 7. והשנוא? יש הרבה חחח 8. לאיזה רגע בחייך היית רוצה לחזור? יומהולדת 8

האמת שחוץ ממוזיקת דיכאון/מזרחי כבד

אני אוהב כמעט את כל סוגי המוזיקה, אבל כנראה שפופ זה הז'אנר האהוב עליי (גם אדל בחלק מהשירים נחשבת פופ!)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifשוהםםםם תעשה לי ילד

מה קורהה? מה אתה עושה בימים אלה? בן כמה אתה בכלל ?
מה יש לך נגד בלייןןןןןןן!!11 מה הסרט האהוב עלייך והספר והסדרה למה בלונדי? אף פעם לא הבנתי את זה. אתה לא בלונדיני! ולמה 211? אם יכלת לבחור עכשיו כל מקום בעולם לאיפה תרצה ללכת?

אורוששששששששש כפרעלייך../images/Emo23.gif

עונה- מה קורהה? וואלה קורה...מה איתך? מה אתה עושה בימים אלה? מורה מחליף, טוחן חדר כושר ומנסה לסיים את התואר המחורבן! בן כמה אתה בכלל ? בספטמבר 25 מה יש לך נגד בלייןןןןןןן!!11 מממ אז ככה בהתחלה חיבבתי אותו, ואז התחלתם לסגוד לו פה וזה קצת התחיל להימאס, בייחוד כשלא תמיד הוא כזה שר טוב בעיניי והפרצופים שלו כשהוא שר ממש מעצבנים!!! כנראה שמבחינתי זה מקרה רגיל של אוברייטד... מה הסרט האהוב עלייך? המופע של טרומן, עיר החטאים, טיטאניק, התחלה, מועדון קרב. אחד מצחיק: מת לצעוק הראשון ואחד קיטשי: סיפור אהבה בלתי נשכח והספר? יש מלא: אשתו של הנוסע בזמן, בתו של שומר הזכרון, משחקי הרעב, במרחק נגיעה, ארבעה בתים וגעגוע, משאלה אחת ימינה, מישהו לרוץ איתו, 19 דקות, חדר, בשבילה גיבורים עפים, דמדומים הראשון. והסדרה? עד לא מזמן זה היה הישרדות האמריקאית, אבל GLEE עקפה אותה
למה בלונדי? אף פעם לא הבנתי את זה. אתה לא בלונדיני! ולמה 211? פעם הייתי בלונדיני
וה-211 כי כשרציתי להחליף כינוי הייתי בזמנו בן 21 ובלונדי 21 היה תפוס כבר, וזה היה המספר הכי דומה שהיה פנוי
אם יכלת לבחור עכשיו כל מקום בעולם לאיפה תרצה ללכת? הו קשה...נראלי שבסופו של דבר הייתי מתלבט בין ארה"ב לאוסטרליה/ניו זילנד. ואם אני במצב ממש קיטשי: WHERE THE LOVE OF MY LIFE IS

sondheims Dot

New member
היי בלונדי ../images/Emo13.gif

אני רק אציין לפני הכל, שבלונדי הוא שגילה לי את קסמו של לראות פרק של גלי לפני הארץ, ועל כך אני חייבת לו עוד חיבוק ותודה נצחית
שנתחיל? סטודנט למה? למה דווקא פאק? למה לחזור ליום הולדת שמונה? איך ביססת את החבורת המופלאה שלך עם הבנות פה בפורום? אתה מצייר? מגניב! יש לך על המחשב במקרה דוגמא?
איך התחלת לצפות בגלי? ומה היה הפרק הראשון שראית? משהו שאתה מרגיש צורך לחלוק ובכלל, אתה בחור אחלה שמשקיע המון בפורום ואוהבים אותו פה, אז הרי לך פרח

דפי../images/Emo24.gif

סטודנט למה? הוראה למה דווקא פאק? כי הוא טריפל פרט- גם שר מעולה, גם רוקד טוב וגם משחק מצוין! וכמובן שהוא גם נראה טוב
למה לחזור ליום הולדת שמונה? זה לא בדיוק סיבה ספציפית, סתם יהיה משעשע לחזור ליומהולדת היחידי (נראה לי) שממש חגגו לי באופן מושקע ביותר, וגם לעשות תיקון קטן... איך ביססת את החבורת המופלאה שלך עם הבנות פה בפורום? עם מי בדיוק?
את מוריה אני מכיר לפני מפורום הישרדות, ויום אחד התחלנו לדבר בפייסבוק ובמסנג'ר וגילינו שיש לנו טעם דומה ומאז השאר היסטוריה. חוץ ממנה, אני מכיר את אורוש, ואני לא אשכח שפעם נסענו ביחד ללונה פארק והיה אדיר
את איילת אני גם טיפה מכיר מלפני מממ וזהו נראלי... אתה מצייר? מגניב! יש לך על המחשב במקרה דוגמא? מצייר סתם להנאתי (לא על המחשב) וזה ממש לא מקצועי או משהו כזה... איך התחלת לצפות בגלי? ומה היה הפרק הראשון שראית? שמעתי על הסדרה הזאת מזמן (לפני שנתיים לפחות) וידעתי שאני אתמכר אליה, וכל פעם דחיתי את הצפייה בה כי תמיד יש לי יותר מדי סדרות להשלים, ואז כשטיפה התפנה לי הזמן השלמתי את 13 הפרקים של העונה הראשונה, ואז את פרק 14 כבר ראיתי בזמן ארה"ב, וכמובן שהתמכרתי לסדרה, ומאז אני מכריח עוד ועוד חברים לצפות בה
משהו שאתה מרגיש צורך לחלוק: מקודם שכתבתי על זה שליטפתי תנין, לזה התכוונתי---->

ושתביני שנראלי שקלטתי שזה קרה רק אח"כ

אחרי שצילמו אותי איתו, אני כזה אומר לעצמי-בואנה הוא יכל פתאום לחטוף איזה קריז להסתובב ולתת לי וואחד ביס

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifיואוווו אתה לא מביןן!

לפני שכתבתי לך את השאלות חיפשתי את השאלון "האם היית איתנו בלונה פארק" משהו כזה שפעם עשינו אחרי שחזרנו מהלונה פארק (....מבין על מה אני מדברת? חחחחחח)כדי לשאול אותך את השאלות האלה אבל לא מצאתי אותו בשום מקום!!

חחחחחחחחח לא זכור לי השאלון../images/Emo6.gif

זכור לי דבר אחד: המפעייללללללללללללללל

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

שכחתי מזה
אשכרה היה כתוב שצריך לחגור ולא היו חגורות!
והשאלון נו! כשחזרנו עשינו שאלנו כזה "האם היית איתנו בלונה פארק?" ושאלנו כל מיני שטויות חחחחח אוף איזה באסה שאני לא מוצאת זה ממש נוסטלגיהXD

Loriella

New member
hey there blondie!!

נראה לי שצריך לשאול שאלות :) אז... שרתת בצה"ל? מה עשית אם כן?
מה החוויה הכי מטורפת ומסעירת חושים שהייתה לך?
עשית משהו שאתה מתחרט עליו?

למעלה