Gleek Of The Week

o0Invisible0o

New member
ראיתי מת לצעוק.../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

הוא המסור הראשון מעולה!!
מסכימה לגבי יום שישי ה13..נקרעתי מצחוק.
מגרש השדים הפחיד אותי.
והניצוץ אכן מבוסס על הספר..זה עם ג'ק ניקולסון והיה על זה פרק ממש מצחיק בחברים.
אגב ראית את תינוקה של רוזמרי? זה לא אימה..זה מתח אבל זה הזוי ממש!
ממש כיף לי למצוא חובבי אימה אחרים..זה קורה הרבה לאחרונה.

o0Invisible0o

New member
מישהו סיפר לי שהיא חופרת על זה..../images/Emo12.gif

תסרוקת מיה פארו בלהבלה..טוב מיה פארו מהממת שם! מכל בחינה - לבוש, תסרוקת..באמת.

shaharory

New member
שאלות לא קשורות-

ג'יי לנו או קונאן אובריאן? (ואסור לך להימנע) הציון הכי נמוך שאתה זוכר שקיבלת בתיכון? עט או עיפרון? ובגלל שאתה אוהב את פאק- נגיד שריאן מרפי וחבריו החליטו להתמקד בעונה הבאה בו (כמו שדי עשו על קורט העונה) אז איזה קו עלילה היית רוצה שיכתבו לו? שימשיך עם לורן?

יאאא שאלות מגניבות חחח

ג'יי לנו או קונאן אובריאן? (ואסור לך להימנע) אלן
נלך על קונאן
הציון הכי נמוך שאתה זוכר שקיבלת בתיכון? 50 ומשהו עט או עיפרון? עט ובגלל שאתה אוהב את פאק- נגיד שריאן מרפי וחבריו החליטו להתמקד בעונה הבאה בו (כמו שדי עשו על קורט העונה) אז איזה קו עלילה היית רוצה שיכתבו לו? שימשיך עם לורן? האמת שזה מדהים איך עם כל בחורה ששידכו לו אהבתי אותם בתור זוג- בהתחלה רציתי שהוא יהיה עם קווין, אח"כ עם רייצ'ל, ואז עם סנטנה והאמת שהוא ולורן זוג ממש טוב! אבל נראלי שבסופו של דבר הוא ורייצ'ל זה פשוט זוג שהכימיה ביניהם מדהימה!

shaharory

New member
אני שמחה שאמרת קונאן.

כי אם לא, כנראה הייתי נאלצת להתעלם ממך לנצח. וכאילו אף פעם לא אהבתי ממש את אלן, תמיד חשבתי שהיא טיפשית, אבל אני מודה שלפני 10 דקות צחקתי ממערכון שלה. אבל כאילו אין מה להשוות כי שלה זאת תוכנית day time ובלילה הכל מטורף יותר כמו שאני אוהבת. מקווה שעניין אותך לקרוא חח
אה ואחלה ציונים! אני קיבלתי 29 בתנ"ך לפני חודשיים..... ועוד שאלות: הפגישה הכי מגניבה שהייתה לך עם מפורסם: מישהו שהכי היית רוצה לפגוש- אפשר גם דמות וגם מישהו שמת כבר: סיטקומים של 25 דקות או דרמות של 45?

תשובתיי../images/Emo13.gif

הפגישה הכי מגניבה שהייתה לך עם מפורסם: האמת שכל הפגישות היו די מגניבות... אני בעיקר אוהב לפגוש אותם במקרה ואז להתחיל לדבר איתם, וחברים שלי הרבה פעמים מתפלאים איך אין לי בעיה לגשת אליהם ולדבר איתם בשיא הטבעיות. האמת שעם עידן חביב דיברתי אחרי ההופעה שלו, והוא היה פשוט מדהים, כי הוא גם שאל מלא שאלות עליי (איך קוראים לי וגם התלהב מהשם, מאיפה אני, ודיברנו יחסית הרבה). מישהו שהכי היית רוצה לפגוש: את הבקסטריט בויז!!!! וגם את חברי גלי יכול להיות ממש מגניב חחח סיטקומים של 25 דקות או דרמות של 45? די תלוי במצב רוח, אבל אני יותר אוהב דרמות של 45.

shaharory

New member
אוקיי חשבתי על עוד משהו-

מה הדבר הכי מגניב שזכית בו? והאם היה לך פעם צמיד או שרשרת או משהו שלא הורדת מלא זמן?

וואו יש לך שאלות ממש מגניבות!

מה הדבר הכי מגניב שזכית בו? נגן MP3 מגלגל"צ ועומרי רונן גם אמר את השם שלי במצעד! חוץ מזה זכיתי בהרבה כרטיסים לסרטים ודיסקים, ככה ששווה להיות חבר שלי
והאם היה לך פעם צמיד או שרשרת או משהו שלא הורדת מלא זמן? הו יה! היתה תקופה שהיתה לי טבעת על האצבע, היתה תקופה שהיתה לי טבעת ברגל, תקופות ארוכות של צמידים ברגליים, ועכשיו דווקא יש לי צמיד יפה שידידה שלי הכינה לי. חוץ מזה, התחלתי ללכת עם הדיסקית על הצוואר

hodaya96

New member
לקחו לי כמעט את כל השאלות הקבועות!P:

רק שלוש לא נשאלוXD מקום אהוב? מאכל אהוב? צבע אהוב?

עונה-

מקום אהוב- הים (וגם החדר שלי) מאכל אהוב- רביולי, שניצל וצ'יפס וכמובן שוקולד! צבע אהוב- כנראה צהוב באופן כללי וגם כחול ואוהב ללבוש חולצות שחורות
אבל גם אדום חחחחחחחחחחח קיצר לא נראלי שיש לי צבע אהוב

Loriella

New member
שמע, שכחתי את השאלה הכי הכי הכי חשובה!!!

19 או 21 ?!?!?!?!
קשה לבחור אני יודעת

שאלה קשה חחח

אומנם ב-19 יש את hometown glory ואת make you feel my love המדהימים, אבל באופן כללי אני חושב שב-21 יש יותר שירים שאני אוהב.

5ifi

New member
אין לי שאלה לשאול

ולא כי אתה משעמם אותי או משו....
סתם כי אני עייפה כבר שנתיים... אז אני אקפוץ ואומר שאתה מקים ותמשיך להעלות תמונות שוות של פאק כל סכמ"ש! זה, ביחד עם פרק של יומני הערפד, סוגר לי את השבוע כמו שצריך! ועכשיו נגמרה יומני הערפד... אז הכל תלוי בתמונות של פאק...|פאפי-אייז|

קיבלת../images/Emo9.gif

גם לי עושה כל פעם את השבוע
ואני באמת חייב כבר להשלים פרקים של יומני הערפד!

למעלה