Gleek Of The Week

YourStarDust

New member
מה?? לאאא.

תני לה הזדמנות
פרק וחצי זה לא מדד לשום סדרה לדעתי. יש מצב שאחרי שלושה פרקים לא תתחברי. אבל תני הזדמנות

Loriella

New member
thumbs up for idan ../images/Emo45.gif

מודה ומתוודה שאהבתי אותו לאללה בהישרדות ולא ידעתי שהוא הפך למוזיקאי. כל הכבוד, מגיע לו!

האמת שהוא היה מוזיקאי עוד לפני הישרדות

והופיע בעיקר במקומות קטנים כמו קפה ביאליק, אבל כמובן שבזכות הישרדות זה נתן לו יותר חשיפה והוא הוציא לא מזמן אלבום ראשון ומתחיל להופיע מלא!

שוהמיקו כפרות עליך

א. השאלות הן רק לפורטוקול ,אני מקווה שאתה לא באמת חושב שלא ידעתי את התשובות אליהן .. ועכשיו לחקירה
אז זה לא סוד שאני חולה עליך כבר שנים (גאד בלס פורום הישרדות). וזה לא סוד שאיכשהו במהלך כל השנים האלה הפכנו לסוג של חברים (סוג של עלאאאק) אז שוהם,אני מעבירה את השרביט אליך ואני רוצה שתספר לי משהו שאני עוד לא יודעת עליך .אבל לא משהו שולי וקטן. משהו משהו .. משהו שאתה רוצה שאני אדע ואיכשהו אני עוד לא יודעת לילה טוב אי וויל בי באק

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

חחחח זה לספר לך ולכולם
בקיצור אני אספר לך שיש לי שריטה להריח כמעט כל דבר לפני שאני אוכל ומסתבר שגם אחותי אוהבת לעשות את זה
ובגלל שאני חולה לך על הישבן, אני אתן לך סקופ! בונוס! צ'ופר! ואני אספר לך עוד משהו- אם הייתי סטרייט לגמרי הייתי רודף אחרייך

YourStarDust

New member
לא יודעת מה לשאול ../images/Emo6.gif

אבל היה ממש נחמד לקרוא ולהכיר אותך! (*שוקלת להצטרף לרשימה*) תסלח לי אם אני לא אשאל כלום
? סתם, חשבתי על זה קצת ורציתי לדעת - אם הייתה לך הופעה אחת של זמר/זמרת/להקה לראות לבחירתך, את מי הכי הכי הכי היית רוצה? אפשר לחלק לישראלי / בינלאומי
(חוץ מGLEE אגב).

o0Invisible0o

New member
בדיוק רציתי לרשום שהיה נחמד להכיר אותך

ושאין לי שאלות ואז ראיתי שכתבת על סרטי אימה.. אז ככה - מה סרט האימה שהכי הפחיד אותך? מה סרט האימה שהיה גרוע/שנאת/צחקת בצורה שלילית ממנו? ראית את סדרת סרטי הצעקה? ראית את 4? אם כן מה חשבת? ראית סרט אימה בתלת מימד? [היה את המסור 6 ואת יעד סופי..אממ..4?] האם לדעתך זה מוסיף/גורע/ לא זה ולא זה? האם ראית את הקלאסיקה מגרש השדים והאם זה הפחיד אותך? הניצוץ? טוב, די..קיצר תחפור קצת על סרטי אימה כי זה נחמד לי.

תודה איילת../images/Emo9.gif

אז ככה - מה סרט האימה שהכי הפחיד אותך? מממ אולי המסור? אבל הוא יותר מגעיל ממפחיד
מה סרט האימה שהיה גרוע/שנאת/צחקת בצורה שלילית ממנו? יום שישי ה-13 חחחחחחחחחח כ"כ גרוע שזה קורע ראית את סדרת סרטי הצעקה? ראית את 4? אם כן מה חשבת? ראיתי את כל השלושה, וביום רביעי אני הולך לראות את הרביעי!!! ואני ממליץ לראות את מת לצעוק שזה פשוט ענק!!
ראית סרט אימה בתלת מימד? [היה את המסור 6 ואת יעד סופי..אממ..4?] האם לדעתך זה מוסיף/גורע/ לא זה ולא זה? את יעד סופי ראיתי, האמת שאני לרוב לא מתלהב מתלת מימד, אבל אני מניח שזה מוסיף לאווירה וכו' האם ראית את הקלאסיקה מגרש השדים והאם זה הפחיד אותך? הניצוץ? מגרש השדים ממש לא הפחיד ודי שיעמם אותי...הניצוץ מבוסס על הספר של סטיבן קינג?

למעלה